Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кіпр: відпочинок 2019, ціни на тури за "все включено" з перельотом на 7, 10 днів

  1. Коли краще їхати: особливості відпочинку в різні місяці
  2. Вартість турів та квитків з вильотом з різних міст
  3. Найдешевші квитки з Москви до Ларнаки в цьому місяці
  4. Ларнака: пляжний відпочинок і огляд визначних пам'яток
  5. курорт Пафос
  6. Лімассол
  7. Відпочинок на ідеальних пляжах Протараса - від все включено до апартаментів
  8. Гарячі путівки на найближчі дати

Відпочинок на Кіпрі є ідеальним варіантом, як для сімейного проведення часу, так і запального активного молодіжного туру. Батьківщину Афродіти, богині любові, краси і родючості, часто вибирають для весільної подорожі молодята. І це не дивно - закоханим тут відкривається приголомшлива картина: старовинні монастирі, замки і місця перебування прототипу Отелло - все це і багато іншого дозволяє зануритися в атмосферу романтики і чуттєвої любові.

Вибираючи варіант відпочинку на Кіпрі в 2019 році, враховуйте, що ціни «все включено» пропонують далеко не всі готелі. Кращі готельні комплекси пропонують систему харчування «напівпансіон».

Вибір курорту Кіпру залежить від того, на що спрямований ваш відпустку. Так, молодятам підійде чудовою краси курорт Пафос, де вони зможуть насолодитися романтичним видом бухти Афродіта, узбережжям з вулканічного кольору піском і приємним блакитним морем. Місто Пафос представляє і велику історичну цінність. Тут можна побачити пам'ятки мідної епохи, і навіть сліди кам'яного віку.

Молодим ентузіастам, які віддають перевагу сучасний культурний дозвілля з гучними вечірками і активними спортивними заходами, припаде до душі курорт Айя-Напа. Протарас і Ларнака надають не менший інтерес по своїй інфраструктурі.

Коли краще їхати: особливості відпочинку в різні місяці

Завдяки своїй прекрасній погоді (320 сонячних днів в році), острів затребуваний серед відпочиваючих з різних куточків Землі круглий рік. Однак у кожного сезону є свої неповторні особливості, ознайомитися з якими необхідно для більш гармонійного вибору місяця поїздки.

  1. Так, в квітні на Кіпрі коштує досить хороша погода для активних прогулянок і культурного відпочинку. У цю пору року вже можна позасмагати на чудових пляжах Айя-напи з білим привізним піском, але купатися в морі ще зарано. Доброю ступеня прогріву воно досягає до піку сезону - другій половині травня. Ціни на проживання в готелях будь-якого з курортів будуть найпривабливішими за рахунок знижок і малого потоку відпочиваючих. Квітня частини вибирають для проведення весільних церемоній на острові богині кохання Афродіти.
  2. Якщо шоколадно-золотистий загар - не єдина мета вашого відпустки, і ви його не мислите без купання в Середземному морі - вам варто вибрати тур на Кіпр в травні 2019 року, коли вода вже прогріта до 20C, а сонячна погода добре переноситься, завдяки вологому клімату . Єдина не настільки приємна особливість відпочинку в пляжний сезон - найвища вартість турів і наявність безлічі туристів. Так, вартість туру в готель Agapinor 3 * на травневі свята складе близько 85000 р. за «все включено», і близько 72000 р. за HB за 7 ночей. Всі варіанти турів в травні за цінами туроператорів або нижче: готель 3 *, AI, від 69 559 ₽ готель 4 *, AI, від 73 143 ₽ готель 5 *, AI, від 94 075 ₽
  3. У червні найвища температура повітря досягає 38-40 градусів, але це частіше поодинокі випадки. Найбільш типовою є погода + 29-32. Вода в морі 21-25 вище нуля, що дозволяє гарантувати здоровий відпочинок з маленькими дітьми, які вважають за краще багато часу проводити в воді. Туристичні путівки на червень краще забронювати ранньою весною - це воістину шикарне час для відпочинку на острові Едемському краси і, природно, готелі можуть бути переповнені. Підібрати тур в червні на 7, 10, 14 ночей
  4. Липень 2019 обіцяє бути стримано теплим, так що поїздку в медовий місяць можна сміливо призначити саме на цю пору року. Яскрава екзотична рослинність, пахучі квіти небувалої краси і блакитне море - все це стане відмінним фоном для фотосесії коханих, забезпечивши весільного альбому тисячі найвищих оцінок в соцмережах. Це важливо: в липні вартість турів може незаплановано підвищитися, не забудьте обговорити відсутність необхідності доплати при бронюванні у туроператора.
  5. У серпні на Кіпрі однаково добре купатися і в море, і в басейнах готелю. Цей місяць обіцяє стабільно спекотну погоду без різких перепадів і змін. Вартість відпочинку з харчуванням «все включено» залишається стабільною. Нічна температура повітря не опускається нижче 20 градусів, що дає прекрасну можливість здійснювати променад по нічному курорту.
  6. З вересня на Кіпрі починається повноцінний оксамитовий сезон, перші ознаки якого зазвичай проявляються вже до кінця серпня. Саме тому у вересні на острові сподобається найдосвідченішому туристу. У цю пору року поєднуються всі принади середземноморського відпочинку, а саме: спекотні дні, теплі ночі, приємна температура моря, досить добре прогрітий пісок на пляжі, що вабить пахощі квітів, гірська свіжість, безліч фруктів. Піші прогулянки в вересні порадують своїм чарівним видом, а дегустація молодого вина дозволить оцінити букет смаків. У вересні на деяких курортах можливе невелике зниження цін, пов'язане з відтоком основної маси туристів. Список всіх пропозицій на вересень >>
  7. Провести жовтень на Кіпрі можна по найоптимальнішим розцінками. У цю пору року пляжний сезон ще відкритий, але відпочиваючих вже в рази менше, в зв'язку з чим, жовтень є найбільш економічно вигідним місяцем для подорожей. Ціни в багатьох готелях зведені до мінімальних, в той час як сервіс від відтоку постояльців жодним чином не страждає. У жовтні допоможе заощадити покупка гарячих путівок і квитків - з розміщенням в готелі явно не буде ніяких проблем.

Вартість турів та квитків з вильотом з різних міст

Вартість квитків в один кінець на Кіпр в 2019 році

Місто відправлення Місто прибуття Час в дорозі (ч) Середня ціна квитка Москва Ларнака 3.5 12500 Санкт-Петербург Ларнака 3 10000 Ростов-на-Дону Ларнака 2.5 9500 Єкатеринбург Ларнака 4 11000

Середня ціна за тур, що включає проживання і 2-х разове харчування:

Місто-курорт Кількість осіб Кількість днів Середня вартість Ларнака 2 5 38000 Пафос 2 7 71200 Нікосія 2 7 34000 Лімасол 2 5 62500

Вартість турів на Кіпр, які передбачають виліт з Москви, може змінюватися в залежності від пори року і популярності курорту. Точні ціни необхідно уточнити у обраного туроператора. Вартість, що включає повний комплекс послуг буде відрізнятися від вищевказаних розцінок.

Отже, перед тим, як купувати тур, необхідно вибрати найбільш вподобаний вам курорт і визначитися з готелем. Номери люкс «все включено» або економ апартаменти, а може середній клас з мінімальними додатковими послугами у вигляді спортзалу і безкоштовно парковки - вибір за вами.

Найдешевші квитки з Москви до Ларнаки в цьому місяці

Огляд турів на Кіпр

Айя-Напа - ідеальний відпочинок удвох або з дітьми

Курортне місто з приголомшливою інфраструктурою Айя-Напа ідеально підійде для відпочинку в будь-який час року. Не у всіх турах вказані ціни на відпочинок за системою «все включено», тому як багато хто воліє відвідувати ресторани міста і багато часу проводити в екскурсіях. В даному випадку раціональніше оплатити тільки ночівлю в апартаментах. Так, вартість путівки в Evabelle Napa 3 * в липні на 7 ночей all inclusive на двох складе від 90 000 рублей. Відпустка в гарному готелі на першій лінії піщаного пляжу 4 * Pavlo Napa Beach обійдеться в 125 0000 рублів, а в шикарний готель Atlantica So White Club Resort 5 * - від 113 000 рублів.

Точна вартість путівки на двох в 2019 році визначається, виходячи з декількох показників. В першу чергу - це час поїздки. Влітку, в пік пляжного сезону і відпусток, вартість відпочинку на Кіпрі на 30-50% вище, ніж у менш затребуваних квітневих або жовтневих турів. Також впливає на ціну вибір рейсу і готелю. У багатьох готелях відкрита можливість передчасного бронювання з безкоштовним зняттям броні - це додаткова можливість заощадити на поїздці.

Ларнака: пляжний відпочинок і огляд визначних пам'яток

Пляжний відпочинок в Ларнаці на диво гарний з кінця травня до жовтня, коли море ще не охололо, а повітря досить прогрітий м'яким осіннім сонцем. Придбати тур до Кіпру в серпні краще на початку 2019 роки наперед, так як кінець літа, що переходить в початок оксамитового сезону дуже затребуваний відпочиваючими з дітьми та молодятами.

Готель 3 зірки Crown Resort Henipa , Розташований в Ларнаці, пропонує номер на 7 ночей в липні для двох за найдемократичнішою ціною - 58 599 руб. all inclusive. Тут вас чекає приємна затишна обстановка, безкоштовний вай-фай, сніданок, кухня і над усіма речами для самостійного приготування їжі. Пляж знаходиться в безпосередній близькості, як і основні визначні місця, і елементи інфраструктури.

Сім діб в 4-зірковому готелі SENTIDO Sandy Beach , Розташованому прямо на пляжі, в середині липня буде коштувати для пари від 82 000 рублів. Кілька барів і два ресторани, персонал, що говорить на всіх мовах і можливість найняти няню для дитини - ще не всі переваги відпочинку в даному комплексі. Шведський стіл на сніданок, зручне розташування з точки зору інфраструктури, кондиціонер і щоденне прибирання в номерах чекає відпочиваючих круглий рік.

Ще кілька варіантів: готелі на першій лінії з хорошими відгуками і all inclusive.

курорт Пафос

Курорт Пафос знаменитий своєю історією, яка притягувала молодят і закоханих. Згідно давньогрецьких міфів, саме тут вийшла з піни, з'явившись, таким чином, в цей світ, богиня любові і родючості Афродіта. Тут навіть є бухта, названа її ім'ям, а велике розмаїття фруктів і вин підтверджує надзвичайну родючість цих земель.

Забронювати готель в місті любові і краси можна як заздалегідь, так і безпосередньо перед поїздкою. Єдине, що може перешкодити грамотного планування поїздки - це відсутність вільних місць. Пафос вельми затребуваний цілий рік. Приблизна вартість відпочинку на 7 днів за двох з перельотом варіюється від 63500 до початку травня до 57200 в кінці жовтня. Так, проживання в готелі Capital Coast Resort And Spa 4 * в травні обійдеться в 80310 рублів. При бронюванні ціна «все включено» буде варіюватися від 110000 рублів в готелі 5 *.

При бронюванні ціна «все включено» буде варіюватися від 110000 рублів в готелі 5 *

Вибрати хороший готель в Пафосі

Лімассол

Готелі Лімассла настільки різноманітні, що тут будь-який турист вибере собі апартаменти до душі. Зазвичай ціни на тури варіюються в залежності від того, якого класу підбираються апартаменти - економ або з харчуванням «все включено» з масою додаткових сервісів і приємних сюрпризів.

Всілякі гастрономічні шоу прибережних готелів порадують навіть самого вимогливого туриста, а романтичним мандрівникам, які приїхали подивитися на визначні пам'ятки, буде запропонований скромний номер з мінімально необхідним набором послуг. Вартість на двох за «все включено» досягне найвищої позначки в пік сезону, тому, подбайте заздалегідь про бронювання місць.

Вартість на двох за «все включено» досягне найвищої позначки в пік сезону, тому, подбайте заздалегідь про бронювання місць

Відпочинок на ідеальних пляжах Протараса - від все включено до апартаментів

Курорт Протарас ідеально підійде для оздоровчого та комфортного відпочинку з дітьми біля моря. Це невелике затишне селище з безліччю прибережних закладів. Берегова лінія простягається вздовж колишнього давньогрецького поліса Лефкол, являючи собою кристально чисте блакитне море з піщаним пляжем. Безліч готелів, розташованих в безпосередній близькості від берегової лінії, дозволить вибрати номер, що відповідає всім вимогам молодої сім'ї або сім'ї з дітьми.

Мінімальна ціна путівок в 2019 році для сімейного дозвілля складе 14-27 т.р. з людини. Однак завчасне бронювання може допомогти трохи заощадити на відсутності можливості виникнення проблем з розміщенням. При поїздці з дітьми - це досить важливий фактор.

Якщо ви не знайшли для себе відповідний варіант, можливо вам сподобається відпочинок в Греції .

Гарячі путівки на найближчі дати

Гарячі путівки зазвичай істотно відрізняються за вартістю. З одного боку - це непогана можливість заощадити на відпустці. З іншого боку, купуючи хот-тур, ви ризикуєте зіткнутися з масою несподіваних моментів, відомо про які стане тільки по прибуттю. Так, плануючи поїздку заздалегідь, ви маєте достатньо часу на вивчення ресурсів, присвячених опису обраного курорту, його особливості, відгуками раніше відпочивали людей.

Гарячий тур передбачає терміновий викуп - це відмінна можливість відвідати вже знайомі вам місця з зупинкою в відомих готелях. У разі подорожі в незнайоме місце, краще заздалегідь довідатися про особливості місцевого клімату, почитати інструкції з техніки безпеки, вивчити нюанси місцевої законодавчої системи, так як під час відпочинку на це, як правило, не вистачає часу.

Гарячі пропозиції від всіх туроператорів на найближчі дати

Читати далі...

Новости