Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гарячі тури в ОАЕ, путівки в Дубай з Алмати 2019

  1. Тури в ОАЕ з Алмати - путівки в Дубай за найнижчими цінами 2019
  2. Відпочинок в Еміратах
  3. Тури в Абу-Дабі
  4. Тури в Дубай
  5. Фуджейра
  6. Аджман
  7. Рас-ель-Хайма
  8. Шарджа
  9. пляжі ОАЕ
  10. Ціни в ОАЕ з Алмати

Гарячі путівки в ОАЕ (Дубай) 2019 повністю змінюють уявлення про якість відпочинку навіть найдосвідченіших і досвідчених туристів. Турбота про клієнта в даній східній країні поставлена ​​на чільне місце, що відчувається навіть у дрібницях, а люб'язність і ввічливість обслуговуючого персоналу перевершує всі очікування. Можна сміливо сказати, що гарячі тури в ОАЕ з Алмати створюють новий рівень комфорту, доступний всім клієнтам «Happy Travel.kz».

Триває завантаження модуля

Триває завантаження модуля

Тури в ОАЕ з Алмати - путівки в Дубай за найнижчими цінами 2019

Відпочинок в Еміратах

На протязі всього року тури ОАЕ досить популярні. А все тому, що тут переважно сухий клімат і є безліч розваг для гостей країни. Місцеві пляжі задовольнять навіть найвибагливішого туриста, який звик до білого і чистому піску. Завзяті екстремали оцінять всю красу і підводних глибин і просторих пустель. Гурман припадуть до смаку місцеві частування, а шоппера - різноманітність на ринках і в магазинах.

Відносно цін, то можна сказати, що відпочинок в Еміратах більше по кишені тим, у кого достаток вище середнього і економити вони не звикли. Але, незважаючи на це, тут цілком можна відпочити і бюджетно.

Тури в Абу-Дабі

Сфера туризму в ОАЕ дуже хороша розвинена. Візьмемо, наприклад, Абу-Дабі. Тут немає незвичайних архітектурних будівель, величезних пробок і звичної дубайської суєти. Це спокійне місто, де все продумано і дорого. Основні розвага і визначні пам'ятки емірату розташувалися на острові Яс - це величезний парк розваг, де є і атракціони і аматорський автодром і багато-багато всього іншого.

Тури в Дубай

Дубай - це один з найбільш густонаселених міст країни, при чому, його площа друга за розмірами в ОАЕ після Абу-Дабі. Столиця емірату - однойменне місто, сучасний мегаполіс. Різні тури в Дубай подарують вам масу позитивних емоцій і приємних спогадів. Він дивує своїми красивими і незвичайними будівлями, різними парками розваг, гірськолижним комплексом Ski Dubai, штучними островами, розкішними пляжами.

Фуджейра

Фуджейра перебувати на березі Аравійського моря. Тут дуже красива і багата природа, з незабутніми пейзажами. Опадів тут в рази більше, ніж в будь-якому іншому районі країни. А тому тут є і зелені долини, і широкі пляжі і незвичайна флора і фауна. Завершальним штрихом є величні гори Джабаль-аль-Хаджар. Тури в ОАЕ з Алмати в Фуджейру чудово підійдуть тим, хто не любить зайвої суєти і шуму.

Аджман

Одним з найменших і найбідніших еміратів є Аджман. Тут себе знайдуть багато шоппери. Люди люблять тут ходити за покупками і смажити на березі шашлик. Тури в ОАЕ в Аджмане користуються особливою популярністю серед туристів, оскільки тут відсутня «сухий закон». Тут також, як і в інших еміратах, є ресторани і кафе, магазини і ринки, цілі торгові райони, різні варіанти розваги, але все таки за веселим відпочинком краще податися в Дубаї, якщо ви хочете прикупити речей та інших товарів - в Шарджу або знову ж Дубаї.

Рас-ель-Хайма

Прекрасне місце - Рас-ель-Хайма. Туристів тут зустріне м'який клімат, неймовірні пейзажі з горами і незайману, чисті і доглянуті пляжі. Що ж ще, крім столиці можна подивитися? Непоганим варіантом буде місто Хатт, який популярний завдяки своїми гарячими джерелами або ж місто Юльфар, який раніше був одним із центрів торгівлі перлів. Безсумнівно, відсутність «сухого закону в даному еміраті - це плюс для туристів.

Шарджа

Шарджа - це культурний центр країни. Хоч куди глянь, скрізь і всюди різні культурні пам'ятки. Але Шарджа має одна відмінність від інших еміратів. Вона найбільш консервативна. Тому важливо пам'ятати про наявність «сухого закону», що тут на вулицях немає кальяну барів і відвертий одяг заборонена, особливо це стосується дівчат. Але незважаючи на це, Шарджа користується популярністю у туристів, тому що розташований він недалеко від Дубая і ціни на проживання на порядок нижче.

Представлені курорти ОАЕ розташувалися уздовж Аравійського моря і Перської затоки. У чотирьох-і п'ятизіркових готелів є власні пляжі, готелі простіше возять своїх гостей на місцеві платні і безкоштовні пляжі. Але потрібно не забувати, що ОАЕ - країна більш консервативна і має іншу релігію в більшості своїй, а тому в деяких платних зонах відпочинку на курорті є жіночі ні, тобто коли на територію чоловіків взагалі не пускають (зазвичай, це середовище або субота). Це теж необхідно брати до уваги, коли ви відправляєтеся сюди на відпочинок.

пляжі ОАЕ

Пляжі всі піщані, на них підтримується чистота і доглянутість. У деяких місцях є сильні підводні течії і такі місця позначені попереджувальним знаком. На території будь-якого пляжу є буквально все, починаючи з дрібних кафе і закінчуючи різними комплексами для дітей.

ОАЕ - це табору сонця, тепла і приємних спогадів, яка відкрита для гостей круглий рік. Але тут є свої особливості, про які краще дізнатися заздалегідь, щоб не потрапити в неприємну ситуацію. Це необхідно враховувати, вирушаючи в тури в Дубай. У зимовий період країні буває дуже вітряно, а в літній навпаки - надто душно і повітря ставати вологим і важким. Найбільш зручний час для відпочинку в ОАЕ - це весна і осінь.

Різні туроператори домовлятися про чартерні рейси з Казахстану в Дубаї, а далі гостей розвозять по готелях на автобусах.

Ціни в ОАЕ з Алмати

Скільки ж коштує відпочити в ОАЕ? Це, напевно, самий головною опитування, який Задати собі туристи. На даний момент путівки в ОАЕ з Алмати обійдеться в $ 399 (з перельотом). У цю суму входить тижневий тур на двох до Рас-ель-Хайм, в чотиризірковому готелі (сніданок включено). Відпочинок ж у п'ятизірковому готелі з «Все включено» обійдеться вас мінімум $ 1 200 - 1 300 в Еміратах Абу-Дабі або Рас-ель-Хайма. Тиждень Дубаї, в п'ятизірковому готелі All inclusive обійдеться вам приблизно в $ 1 500, і це ще не найвища ціна. Часто пропонують гарячі тури в ОАЕ, з послугою раннього бронювання, що дозволяє дуже заощадити не тільки гроші, але і власний час і нерви.

Часто пропонують гарячі тури в ОАЕ, з послугою раннього бронювання, що дозволяє дуже заощадити не тільки гроші, але і власний час і нерви

Раннє бронювання Новорічних турів 2018-2019

Де відсвяткувати Новий Рік? Як відзначити Новий Рік? Як відзначають Новий Рік в інших країнах? Куди краще поїхати на Новий рік? Де погода краще на Новий Рік: в Індій , Єгипті або Таїланді ? А Куди на Новий Рік це дорого? Коли краще купити тури на Новий Рік? Раннє бронювання турів на Новий рік - коли краще бронювати? Навіщо купувати Тури на Новий рік - це ж дорого ?! А Куди поїхати взимку на відпочинок в Новий Рік з дітьми? Яка вартість на Новорічні тури? Скільки днів відпочивають казахстанці на Новорічні свята в 2018 році?
Ці питання, які хвилюють багатьох, а можливо і Вас, влітку і восени щороку!
Тури на новий рік з кожним роком стає все більш популярним і тому покупка путівок заздалегідь, вже стало вагомим аргументом для наших постійних клієнтів для планування і бронювання путівок на Новий Рік ще влітку, коли раннього бронювання тільки починається і готелі і авіакомпанії дають кращі ціни і тарифи на авіа біелти. Ні, ми не говоримо, що новорічний відпочинок по ранньому бронюванню вам обійдеться майже безкоштовно, але відчутно дешевше, ніж за місяць або два до Нового року. Та й вибір варіантів, в тому числі і по авіа перельотів значно ширше.
На жаль, відповісти на масу запитань неможливо в рамках однієї сторінки. У наших офісах можна отримати повну інформацію, куди в цей час краще поїхати, і де буде цікаво в тому, чи іншому випадку, адже кожен представляє свій відпочинок по-різному. Адже погодьтеся, хто віддає перевагу пляжний відпочинок на морі, поніжитися у хвилях теплого океану.

Новорічні тури в ОАЕ в 2019 році представлені в обсязі: пляжний відпочинок в готелях Емірати і комбіновані тури і круїзи з відвідуванням Дубая.

Що ж ще, крім столиці можна подивитися?
Як відзначити Новий Рік?
Як відзначають Новий Рік в інших країнах?
Куди краще поїхати на Новий рік?
А Куди на Новий Рік це дорого?
Коли краще купити тури на Новий Рік?
Раннє бронювання турів на Новий рік - коли краще бронювати?
Навіщо купувати Тури на Новий рік - це ж дорого ?
А Куди поїхати взимку на відпочинок в Новий Рік з дітьми?
Яка вартість на Новорічні тури?

Новости