Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ціни в Лідо ді-Єзоло

  1. проживання
  2. Розваги та екскурсії
  3. Витрати на харчування


Італійський курорт Лідо ді-Єзоло знаходиться на мальовничому узбережжі Адріатики. Він отримав широку популярність завдяки своїм розкішним пляжам. Тут можливий як спокійний пляжний відпочинок, так і активне проведення часу. Ціни в Лідо ді-Єзоло можна назвати приємними, хоча це не найдешевше курортне місце Адріатики.

проживання

Ціни на проживання продиктовані туристичним ринком Венеціанської Рів'єри. Вартість туру залежить від категорії готелю і насиченості програми. Поруч з Лідо ді-Єзоло розташовані такі міста, як Венеція і Флоренція. Тому багато мандрівники воліють комбіновані тури з короткочасними зупинками в кожному місті. Середня ціна туру без урахування авіаквитків дорівнює 1500 - 2000 $. Проживання при цьому буде в готелі 3 *. Більш престижні готелі обходяться дорожче - близько 3000 $. Щоб заощадити, використовуйте гарячий тур. Іноді трапляються путівки вартістю не більше 800 $. Вартість номера в готелі 5 * починається від 400 $ на добу.

Розваги та екскурсії

Лідо ді-Єзоло - досить дороге місто. Якщо ви хочете, щоб програма відпочинку була насиченою, доведеться витратитися. Зручне місце розташування курорту дозволяє відпочиваючим здійснювати поїздки в сусідні міста. Популярні екскурсії до Флоренції, Падуї та Венеції. Екскурсію можна замовити заздалегідь по інтернету або придбати в будь-якому турагентстві курорту. Одноденний тур до Венеції обійдеться в 50 євро з людини. Екскурсія в Верону з відвідуванням озера Гарда - 55 євро, поїздка на день до Флоренції - 90 євро. У Лідо ді-Єзоло знаходиться багато історичних пам'яток: церква Іль Крісто, острівець Порті де Кавалліно, вежа Торре дель калігі і ін. Пішохідна екскурсія по місту коштує близько 30 євро.

Туристи, в основному, весь свій час присвячують пляжним розвагам. Пляжі курорту простягнулися на 14 км. При кожному готелі є свій упорядкований пляж, де безкоштовно надають шезлонги, парасольки, лежаки.

Витрати на харчування

У місті є багато закусочних, ресторанів і кафе, де готують страви європейської та італійської кухні. Тут працюють кафе, що пропонують смачні десерти, а також піцерії. Повсюдно продається морозиво за ціною 2-5 євро за порцію. У кафе ціни цілком доступні. У меню ресторанів є різноманітні страви з м'яса і риби, а також традиційні паста, різотто і піца. Середня вартість вечері без напоїв коштує 30-50 євро на 1 людину. Пообідати в ресторані можна за 40 євро. Випити кави можна за 1,5 євро, а капучино - за 2 євро. У Лідо ді-Єзоло працює ресторан японської кухні. Середній рахунок за обід складає 50-70 євро на 1 людину.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 30.09.2014


фотографії

Популярні статті



Новости