Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найшвидші рецепти з шоколаду - помадка і трюфелі. Піч не потрібно!

  1. Шоколадна помадка з "п'яною" вишнею
  2. Трюфелі-глясе з білого шоколаду і кави
  3. Глазур для паски
  4. шоколад для глазурі який?
  5. Рецепт: Рецепти еклерів
  6. Шоколадна глазур
  7. Побутова проблема: що робити з шоколадним маслом?)
  8. Як приготувати шоколадну глазур?
  9. Глазур для паски
  10. Послепятнічное мазохистические: хто які цукерки любить?
  11. Як терти шоколад на тертці?
  12. Легкий спосіб подрібнити шоколадку
  13. Тут пам'ятаю вкуууууууснимі чаями ділилися :) в сенсі - назвами.
  14. Ну що? Звіт?
  15. що зробити з шоколаду
  16. помадка Ромовий бабі
  17. Рецепт: трюфелі
  18. ще кілька рецептів до Пасxе. перший
  19. Печиво - крихти і бій
  20. Млинці з карамеллю ???
  21. Шоколадна глазур
  22. шоколадна стружка

зміст:

Ненадовго стати кондитером і приготувати цукерки з шоколаду своїми руками не так важко, як здається. Головне, що ці рецепти передбачають лише невелику підготовку і швидке приготування, а потім шоколадні вироби відправляються в холодильник. Детальні інструкції по створенню шоколадної помадки і трюфелів дає всесвітньо відомий кондитер П'єр Ерме.

До змісту

Шоколадна помадка з "п'яною" вишнею

Fondant au chocolat et aux Griottines

Франсіс Глотон, кондитерська "Глотон", м Лорьян

Франсіс Глотон, кондитерська Глотон, м Лорьян

На 6 порцій
Підготовка: 20 хвилин
Приготування: 2-3 хвилини
Охолодження 3 години

  • 150 г темного шоколаду (70% какао)
  • 4 яєчних жовтки
  • 150 г мелкокристаллического цукрового піску
  • 200 г м'якого вершкового масла
  • 100 г какао-порошку
  • 300 мл вершків для збивання
  • 150 г "п'яною" вишні + ще кілька штук для прикраси
  1. Поставте миску в морозильник на 15 хвилин.
  2. Подрібніть шоколад ножем-пилкою і розтопіть на водяній бані. У жовтки всипте цукровий пісок і збивайте міксером, поки суміш не побіліє. Влийте розтоплений шоколад і ще раз збийте.
  3. В іншій мисці збийте вершкове масло з просіяним какао-порошком. Змішайте масляну масу з шоколадною.
  4. Сливки збийте в охолодженої мисці в стійку піну. Обережно введіть в шоколадну суміш і додайте 150 г "п'яною" вишні, попередньо відкинувши її на сито і обсушити. Перемішайте.
  5. Дно і стінки форми діаметром 22 см вистелити харчовою плівкою так, щоб її краї звисали назовні. Викладіть у форму шоколадну масу, накрийте краями плівки і поставте застигати в холодильник не менше ніж на 3 години.
  6. Перед подачею переверніть помадку на блюдо. Зніміть плівку і прикрасьте залишилася "п'яною" вишнею, попередньо відкинувши її на сито.

До змісту

Трюфелі-глясе з білого шоколаду і кави

Truffes glacees au chocolat blanc et аі café

Мігель Морено, кондитерська "Майорка", м Мадрид

Мігель Морено, кондитерська Майорка, м Мадрид

Приблизно на 25 шт.
готувати напередодні
Підготовка: 30 хвилин
Приготування: приблизно 5 хвилин
Заморожування: не менше 4-5 годин

Для начинки трюфелів

  • 300 мл кулінарних вершків
  • 65 г тонко змеленого кави
  • 250 г білого шоколаду
  • 30 г вершкового масла

Для покриття трюфелів

  • 250 г темного шоколаду (64% какао)
  • какао-порошок
  1. Напередодні приготуйте трюфелі. Розігрійте вершки в каструлі. Як тільки вони почнуть закипати (95 ° С), зніміть каструлю з плити. Введіть в вершки мелену каву. Заварюйте 20 хвилин. Процідіть через дрібне сито вершки з кавою в каструлю.
  2. Подрібніть білий шоколад ножем-пилкою. Злегка розігрійте вершки з кавою на середньому вогні і, помішуючи, додайте подрібнений шоколад. Як тільки він розтопиться, зніміть каструлю з плити. Введіть вершкове масло. Перемішайте до однорідності і перелийте в каструлю, остудіть і поставте в холодильник до наступного дня.
  3. На наступний день розмішайте підготовлений кавово-шоколадний крем в кухонному процесорі, встановивши металеву насадку-ніж. Перекладіть крем в кондитерський мішок з гладкою насадкою № 12. Отсадіте кульки розміром приблизно 3 см на лист кулінарної папери. Помістіть в морозильну камеру не менше ніж на 4-5 годин.
  4. Приготуйте покриття для трюфелів. Подрібніть темний шоколад ножем-пилкою і розтопіть в каструлі на водяній бані. Зніміть з плити і остудіть.
  5. Заморожений кульку покладіть на вилку. Занурте в розтоплений шоколад. Потримайте кілька секунд над каструлею, щоб шоколад стек, і витріть нижню сторону вилки про край каструлі. Насипте на тарілку просіяне какао. Обваляйте в ньому вилкою заморожений трюфель. Так само поступите з усіма іншими замороженими кульками. Відразу ж подавайте.

Автор

П'єр Ерме

рецепти

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Обговорення

Дякуємо. обов'язково спробую))

Дякую за рецепт) Якраз перед вихідними спробую зробити своїм домашнім)

.

Коментувати можут "Найшвидші рецепти з шоколаду - помадка і трюфелі. Піч не потрібно!"

Глазур для паски

Глазур для паски. Навчіть готувати !. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом гостей, вибір продуктів. Тим часом зробимо глазур: з'єднуємо в мисці білий шоколад, сметану і вершкове масло.

шоколад для глазурі який?

шоколад для глазурі який ?. Солодкі страви. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове шоколад для глазурі який? конкретні марки порадьте, будь ласка. Взяла Бабаєвський 75%, дуже погано розтопився і швидко загус ...

Рецепт: Рецепти еклерів

Рецепт: Рецепти еклерів. Багатьом господарочкам здається, що приготувати вдома еклери, відомі також як заварні тістечка, - це Готові тістечка покрити шоколадною глазур'ю. При бажанні шоколад можна замінити молочної помадкою або глазур'ю з ...

Шоколадна глазур

Шоколадна глазур. Навчіть готувати !. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом Шоколадна глазур. Дайте будь-ласка свій давно випробуваний рецепт. І по порядку розкажіть що і як замішувати, і ще - на ...

Побутова проблема: що робити з шоколадним маслом?)

Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом гостей, вибір продуктів. Піч я не вмію, на хліб їм не сподобалося. Чула щось про шоколадну ковбаску з раскрошенного печива і Це те, що треба! І піч нічого не треба.

Як приготувати шоколадну глазур?

Як приготувати шоколадну глазур?. Навчіть готувати !. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом гостей, вибір Як приготувати шоколадну глазур? В наявності шоколад або какао, масло, 20% вершки, цукор.

Глазур для паски

Глазур для паски. Навчіть готувати !. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом Підкажіть рецепт глазурі для паски. Але тільки я не люблю таку глазур, яка моментально засихає і потім цей цукор з ...

Послепятнічное мазохистические: хто які цукерки любить?

З наших самі, на мій погляд, вдалі в світі трюфелі -Моранд (давно не бачу їх, до Лимонний кекс, який пече моя свекруха і "штройзелькуxен", який пече її сестра. З усіх існуючих у світі солодощів я віддаю перевагу вершкову помадку Червоножовтнева. ..

Як терти шоколад на тертці?

Як правильно натирати шоколад на тертці для посипання торта? Шоколад тане в руках і розмазується по тертці. Те ж питання про масло якщо натирати для тесту, то масло повинно бути просто з холодильника або з морозилки? Що робити, щоб тануло не так швидко в руках?

Легкий спосіб подрібнити шоколадку

Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом ні-ні, мені і потрібно дрібно. як на тертці, але з теркою я вся змучилася і вимазалася. А шоколад в шоколаді? Сьогодні ми публікуємо самий незвичайний і дуже ефектний рецепт ...

Тут пам'ятаю вкуууууууснимі чаями ділилися :) в сенсі - назвами.

Найшвидші рецепти з шоколаду - помадка і трюфелі. Піч не потрібно! У цей день гостям презентують самі незвичайні смакові мікси: трюфель з перцем чилі з його гармонійним Просто з'їсти з білим хлібом і солодким чаєм (годі й солодким).

Ну що? Звіт?

Найшвидші рецепти з шоколаду - помадка і трюфелі. Піч не потрібно! У цей день гостям презентують самі незвичайні смакові мікси: трюфель з перцем чилі з його гармонійним Просто з'їсти з білим хлібом і солодким чаєм (годі й солодким).

що зробити з шоколаду

Шоколадна глазур. Та багато чого можна з шоколаду робити. Регулярні маски з шоколаду роблять шкіру підтягнутою, очищають її і вирівнюють колір. Найшвидші рецепти з шоколаду - помадка і трюфелі.

помадка Ромовий бабі

помадка Ромовий бабі. Навчіть готувати !. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом 2-питальне: помадка не звариш. тобто при варінні спочатку вийшла дуже рідка маса, яка не загусла. я ще її підварити ...

Рецепт: трюфелі

Рецепт: трюфелі. Анонси з Кулинарнойкнижки. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв Залишити поки шоколад не розтопиться, іноді помішувати. Остудити, потім покласти в холодильник на 20 хв, щоб можна було з неї ліпити трюфелі.

ще кілька рецептів до Пасxе. перший

Мій рецепт!. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом гостей, вибір продуктів. Якщо сира, тісто ще не пропеклося. Готові паски, коли вони охолонуть, покрийте білою глазур'ю і прикрасьте шматочками цукатів.

Печиво - крихти і бій

Печиво - крихти і бій. Приволік чоловік з роботи - хтось йому віддав - десь кілограма пів-тора печива в крихтах і бій. Чого з ним робити? Знаю, що роблять якісь ковбаски, картоплі, раніше траплялися рецепти - зараз не можу знайти. Він каже - викинь тоді, але шкода!

Млинці з карамеллю ???

Рецепти тортів: шоколадний і карамельний. Домашні торти з сумішей для випічки. Начинка і глазур для торта. 400 грамів вершкового масла - 300 грамів зефіру, бажано фруктового - 100 грамів горіхів - 100 грамів шоколаду або шоколадною помадки - 300 ...

Шоколадна глазур

Шоколадна глазур. Навчіть готувати !. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і Шоколадна глазур. Не так давно хтось давав тут рецепт застигає глазурі. Відразу собі не скопіювала, а зараз обшукали в архіві.

шоколадна стружка

Шоколадна стружка .. Кулінарія. Кулінарні рецепти, допомога і поради з приготування страв, святкове меню і прийом гостей, вибір продуктів. Шоколадна стружка. Милі "кулінарочкі"! Місяців зо два вже спостерігаю за вашими змістовним спілкуванням, багатьом ...

Як приготувати шоколадну глазур?
Як терти шоколад на тертці?
Ну що?
Звіт?
Околад для глазурі який?
Околад для глазурі який ?
Побутова проблема: що робити з шоколадним маслом?
Як приготувати шоколадну глазур?
Як приготувати шоколадну глазур?
Послепятнічное мазохистические: хто які цукерки любить?

Новости