Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

аутлети Іспанії

  1. Корисні дрібниці


Країна трударів, Сервантеса і фламенко - популярний туристичний напрям у російського мандрівника. На золотих іспанських пляжах можна відмінно засмагнути, в гастрономічних турах - по достоїнству оцінити місцеві вина і легендарний хамон, а на гірськолижних курортах зловити свіжий вітер і поповнити розтрачені в спокійній офісної плинності запаси адреналіну. Модники з захопленням гуляють ще й по аутлетах Іспанії, адже саме тут торгові села мають найбільшу площу в Старому Світі і можуть похвалитися такими ж рекордно низькими цінами.

Корисні дрібниці

  • Всі товари в аутлетах Іспанії можна придбати зі знижками від 30 до 70 відсотків до спочатку заявленій ціні. Найприємніші дисконти чекають покупців не дуже ходових розмірів і не найпопулярніших моделей, а й іншим буде що упаковувати в неабияк поважчали валізи.
  • Грандіозні розпродажі трапляються на цих торгових майданчиках двічі на рік - у липні-серпні і після різдвяних канікул. В цей час і без того приємні ціни на дизайнерські й брендові товари і зовсім прагнуть до нуля. Першими оголошують про початок знижок аутлет Іспанії, розташовані в столиці і в Барселоні.
  • Система Tax Free або повернення ПДВ діє і в Іспанії. Для отримання сплаченого податку туристу потрібно спеціально заповнений чек від касира.

грибні місця

Популярний іспанський місто і для відпочинку, і для шопінгу - це Барселона. Тут розташовано кілька знаменитих аутлетов Іспанії, наприклад, La Roca Village. У ньому представлені магазини багатьох іспанських і європейських брендів, а дістатися до торгового майданчика однаково зручно і з міста, і з курортів узбережжя Коста Брава. Точна адреса об'єкта - La Roca Village, La Roca del Valle`s, Barcelona, ​​Spain. Від станції Barcelona Sants слід їхати на поїзді RENFE до GranollersCentrestation. Далі - безкоштовний автобус до аутлета. На авто слід рухатися по трасі А7 на північний схід Барселони.
Сотня розкішних бутиків чекає відвідувачів ще одного популярного аутлета Іспанії в передмісті столиці країни. В Las Rozas Village за адресою C / Pablo Neruda, s / n 28232- Las Rozas Madrid можна з величезними знижками купити товари брендів Burberry і Bulgari, Carolina Herrera і Diane von Furstenberg, Polo Ralph Lauren і Versace. Для зручності батьків адміністрація пропонує прокат прогулянкових колясок, а дістатися до Las Rozas Village найпростіше на поїзді від станції Charmartin в столиці до станції Pinar de Las Rozas.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 23.07.2015


фотографії

Популярні статті



Новости