Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Золоті Венери палеоліту і депресія

За волосся витягти себе з депресії навряд чи вдасться, по собі знаю у мене довге сиве волосся. А ось взявшись за золоту Венеру палеоліту - золотий образ своєї душі, витягнути себе з депресії можна.
На вулиці хурделиця, засинаючи золоту машину снігом. Хоча був час дня, але похмуро і темно. Потрібно було самому себе витягти з депресії. Згадалася скульптура у Метро «Молодіжна» в Москві там, як раз для молоді, зробили скульптуру Мюнхгаузена, який взяв себе за волосся, витягав себе, разом з конем з болота. Напис скульптурної композиції говорить: «Ви стверджуєте, що людина сама може витягти себе з болота? - Обов'язково, мисляча людина просто зобов'язаний час від часу це робити! »Письменник Ігор звернув увагу, що зачіска у нього і Мюнхгаузена однакова, довге волосся зібране у хвіст. Ігор взяв себе за волосся, подумав, що могло допомогти письменнику? Звичайно, його власні твори. Зручно влаштувавшись в золотому кріслі перед монітором комп'ютера, став перечитувати свої твори на Проза.ру. Його увагу привернуло твір «Латеральное і золоте мислення». Британський лікар Едвард де Боно запропонував безліч методик творчості і мислення. Він є автором поняття латеральне мислення, яке відрізняється від заснованого на звичних патернах вертикального мислення, тим, що ставить під питання вихідні умови. Одним із прикладів латерального мислення є техніка шести шапок
1. біла - аналітичне мислення,
2. червона - емоційне мислення,
3. чорна - критичне мислення,
4. жовта - оптимістичне мислення,
5. зелена - творче мислення,
6. синя - мислення у великій перспективі.
У метафоричному розумінні, надягаючи кожну з шапок, людина може поглянути на проблему з кількох точок зору.
Ні хто не помічає, що немає золотої шапки, ну такого не буває золота шапка, просто, називається короною. Звичайно, золота «Шапка Монамаха», в Московському кремлі, але поміряти її не дають. Не дають поміряти ні «Шапку Монамаха», ні імператорську корону, тим самим обмежують можливості творчого мислення. Золоте мислення, в якому представляють предмет або об'єкт золотим. До речі, закоханий погляд, не помічає недоліків і примножувати гідності, нам пропонують любити Батьківщину, в той же час, називаючи її Золотий Руссю. Є підстави називати золотий, у нас найбільше в світі кількість православних храмів із золотими куполами.
Британський лікар Едвард де Боно жив у бідній Ангілья, без золотих куполів, у нього не було наочного образу, щоб створити повноцінну методику творчого мислення, в якій було б шість шапок і корона. Звичайно, Едвард де Боно, як і Зигмунд Фрейд були лікарями, а по хворим не можна робити висновки про здорових. Здорові люди принципово відрізняються від хворих. Це все одно, як по жебраком робити висновки про імператорів, які мріють лише поїсти і де-небудь знайти нічліг. Звичайно, хворим не до золота, але від цього не повинна страждати методика творчого мислення. Нова ідея зі своїми золотими творчими перспективами, витягала з депресії мозок, але не все тіло письменника.
Раптово, його роздуми перервав гонг. Вірніше сказати, дверний дзвінок у вигляді справжнього електричного гонга. Він встав і пішов відкривати, але за дверима нікого не було. Він повернувся в кімнату і завмер від подиву. З лежала на столі книги «Паломник з Царства Небесного» з'явилася давньоєгипетська богиня Сехмет, вона, можливо, одяг в давнину забула, без одягу виглядала приголомшливо. Вона сиділа в золотому кріслі. Вона скопіювала кілька твір з Проза.ру з розділу еротика в програму, яка вміє читати. Милий жіночий голос, видавав такі чудеса управління словами фізіологією людини, що «ні в казці сказати, ні пером описати». Сама стала витворяти з письменником, то, що в еротичних фантазіях було. Депресії і сліду не було.


рецензії

У Душанбе на місці колишньої площі Леніна (яка тепер називається площа Дусти, що в перекладі моно назвати або як площа дружбу або Любові) стоїть пам'ятник з величезною золотою короною ... депресія нам не загрожує)))
Duschanbe Somonidenkmal.jpg
"Арка і пам'ятник Ісмаїлу Самані. Монумент встановлений в 1999 році на честь святкування 1100-річчя держави Саманідів
Площа «Дусти» (Душанбе) (тадж. Майдоні «Дӯстӣ») - головна площа столиці Республіки Таджикистан, розташована в центральній частині лівобережжя р Душанбе, на проспекті імені Рудакі.
Площа «Дусти» (Дружби) (колишні площі ім. Леніна та «Озоді») знаходиться в центральній частині адміністративного району І. Сомоні, на лівобережжі річки Душанбінкі. Головна площа столиці Республіки Таджикистан за роки свого існування кілька разів змінювала свій вигляд. За генеральним планам Душанбе 1966 і 1983 років (архітектори В. Бугаєв, І. Головіна, Ф. Сайфіддінов, О. Васильєва, Н. Ульянова, інженер А. Соїн) була спроектована широка зелена еспланада, що виходить на річку Душанбінку [1].
Сcилкі на фото не копіюються, тому фото арки помістила у себе в мініатюрах, щоб Вам з інеті не копає
Дивіться яка величезна золота корона у нас в центрі гоода..сколько народу під нею може поміститися (взяла з інету, щоб свою флешку не вставляти)
А про Мюнхаузена на "Молодіжної" в Москві не знала, наверное- теж в 21 столітті зробили?
новела Лимонова 09.12.2014 21:41 Заявити про порушення Напис скульптурної композиції говорить: «Ви стверджуєте, що людина сама може витягти себе з болота?
Ігор взяв себе за волосся, подумав, що могло допомогти письменнику?

Новости