Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Компанія Reikartz відкрила у Львові готель до Євро-2012

У Львові свої двері для клієнтів відкрив готель Reikartz Дворжец Львів - перший заклад українсько-бельгійської мережі Reikartz Hotels & Resorts в місті. Це ще один готель, який обслуговуватиме гостей Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це повідомив директор департаменту Євро-2012 Львівської міської ради Олег Засадний, передає прес-служба відомства.
У двох корпусах готелю - 52 номери, серед яких 6 - класу "люкс", 6 - "суперіор", 3 - стандартних та 2 - "класик". Вартість проживання в одномісному номері Reikartz Дворжец Львів обійдеться в 550 грн, в "люксі" - 1350 грн.

Першими клієнтами готелю стали гості та учасники дев'ятого міжнародного фестивалю Jazz Bez, який нещодавно відбувся у Львові. Через два роки тут будуть проживати гості Євро-2012. Готель підписав угоду з UEFA EURO 2012 ™ Accommodation Agency Ukraine на бронювання 52 номерів готелю категорії 4 * в період проведення Чемпіонату.

У Львові свої двері для клієнтів відкрив готель Reikartz Дворжец   Львів   - перший заклад українсько-бельгійської мережі Reikartz Hotels & Resorts в місті Версія для друку

Новости