Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туроператор «Дельфін» «монополізував» ринок

  1. Ми - за підвищення комісії турагентам!
  2. Як це працює
  3. «Дельфінополія» - гра для професіоналів
У кожного туроператора є бонусні програми - агентства накопичують протягом сезону бали, які потім можна витратити, наприклад, на участь в рекламному турі.Туроператор «Дельфін» вирішив геймерізіровать цей інструмент - запропонував роздробі гру, в якій всього за кілька місяців можна отримати підвищену комісію на все заявки.І не одному агентству, а всій команді.Про те, як це працює, розповідає керівник відділу маркетингу компанії Олександр Зворигіна .

Ми - за підвищення комісії турагентам!

У той час коли на туристичному ринку більшість туроператорів знижує комісію, ми її підвищуємо! Звичайно, не всім. Тільки тим, хто доведе вміння працювати в команді, продемонструє чітке розуміння тієї простої істини, що домогтися загальної мети можна, якщо кожен учасник викластися по повній. Адже в турбізнесі по-іншому не можна, а всі ми, врешті-решт, в одному човні! Тому тим, хто готовий «плисти» з нами до успіху і далі, ми запропонували пограти в «Дельфінополію».


До того ж учасникам і для себе корисно з'ясувати, на що вони здатні. Керуючі компанії мереж перевірять свою здатність до консолідації агентств. А незалежні турфірми переконаються, як вони сильні, коли виступають єдиним фронтом.

Боротися є за що: команда переможців отримає додатково 1% до комісії. Срібним призерам дістанеться 0,5% до стандартного агентської винагороди. Зайняли третє місце можуть розраховувати на цінні призи, кубки і грамоти. А також кращі агентства за підсумками гри матимуть можливість безкоштовно отримати місце в рекламному турі.

Як це працює

Ми придумали таку гру, брати участь в якій було б одночасно захоплююче і корисно для агентств. У ній, як і в житті, багато що вирішує випадок. Щотижня ми кидаємо віртуальні кубики, і число, яке випадає команді, визначає, на якій клітині вона виявиться. На кожному полі - один із напрямів, представлених в асортименті «Дельфіна». По ньому і потрібно продати якомога більше екскурсійних турів або об'єктів розміщення протягом двох тижнів (за кожну заявку - 10 балів).

Щоб було цікавіше, ми додали клітини-бонуси (плюс 100 балів всій команді), штрафи (а куди ж без них? Мінус 50 балів), підвищені коефіцієнти і т. Д. Загалом, все, як у реальному бізнесі!

«Дельфінополія» - гра для професіоналів

Якщо чесно, ми навіть не очікували, що наша «Дельфінополія» так зацікавить роздріб. Брати участь погодилися Об'єднана мережа ТБГ і «Гарячі тури», «Географія», «Рожевий слон», «Супутник», «РоссТур», Мережа Магазинів горящих путівок і Global Travel. Крім того, до гри долучилися понад 100 незалежних турфірм. Це дуже цікава тема, адже все агентства різні - є великі, з великим обсягом продажів, є не дуже. Ми дали кожному можливість проявити себе на новому рівні, вносячи свій внесок в реалізацію турів у складі великої команди - таким чином, шанси на успіх є абсолютно у всіх.

В цілому з нами понад 1 700 агентств по всій Росії! Вони розбиті на 12 команд, кожна з яких носить ім'я відомого мандрівника.

Вони розбиті на 12 команд, кожна з яких носить ім'я відомого мандрівника

Проміжні підсумки ми підводимо кожні два тижні і повідомляємо про результати гравцям «Дельфінополіі» . Цікаво, що все змінюється так динамічно, що ті, хто були лідерами ще вчора, можуть поступитися своїми позиціями гравцеві, у якого до цього були досить середні результати. Поки передбачити, хто саме стане переможцем, не можемо навіть ми. Ще й тому, що в гру, як і в реальний бізнес, часто втручається фактор удачі. І це здорово, адже в реальних продажах везіння теж має велике значення. Незалежно від результату я бажаю всім агентствам дійти до фінішу з задоволенням від своєї участі в «Дельфінополіі»!

Генеральний директор Об'єднаної мережі ТБГ і «Гарячі тури» Світлана Макарова:

Гра «Дельфінополія» - це дійсно щось нове і незвичайне! У агентств такий формат акції піднімає змагальний дух, що ми добре бачимо по зворотного зв'язку. Однак загальна думка дилерів полягає в тому, що наданого часу на продажу досить мало - хотілося б збільшити термін як ігрових періодів, так і самої гри в цілому. Також було б цікавіше боротися за підвищену комісію на більш активний сезон: в липні і серпні отримати додатковий відсоток не так вигідно, як, наприклад, на все літо.

Керуюча компанія Об'єднаної мережі ТБГ і «Гарячі тури» дякує туроператора «Дельфін» за запрошення, а своїм агентствам ми бажаємо удачі на шляху до перемоги!

Генеральний директор групи компаній «Супутник» Сергій Кулько:

«Дельфінополія» - відмінна галузева акція, яка підігріває інтерес до продукту на старті сезону! КК «Супутник» із задоволенням підтримала ініціативу нашого давнього партнера - туроператора «Дельфін».

Дякуємо всім офіси «Супутник», які наближають нашу команду до перемоги!

На правах реклами

А куди ж без них?

Новости