Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

NEWSru.com :: Нерівний шлюб: в Ізраїлі багата британка вийшла заміж за підстаркуватого дельфіна (ФОТО)

В Ізраїлі відбувся незвичайний одруження - весілля зіграли 41-річна мільйонерка Шарон Тендлер з Лондона і 35-річний дельфін Сінді
Примітно, що дельфіни дійсно відрізняються підвищеною сексуальністю по відношенню до людей
Раніше повідомлялося, що на узбережжі Великобританії сексуально заклопотаний дельфін неприховано домагався молодих купальщиц

В Ізраїлі відбувся незвичайний одруження - весілля зіграли 41-річна мільйонерка Шарон Тендлер з Лондона і 35-річний дельфін Сінді, пише ізраїльська газета Yedioth Ahronoth .

Тендлер познайомилася з дельфіном, що живуть у вольєрі "Дельфіновий риф", 15 років тому, коли вперше приїхала в ізраїльський курортне містечко Ейлат. У них виникла взаємна симпатія, і з тих пір Шарон стала приїжджати в Еліат по два-три рази на рік, щоб провести час зі своїм новим другом.

Минулого тижня жінка звернулася до дресирувальниці дельфіна Майї Зілбер з незвичайним проханням - умовити дельфіна одружитися з нею. Дресирувальницю це не збентежило, вона "поговорила" з Сінді, і той "погодився", повідомляє РІА "Новости".

Весілля відбулося в середу, на ній були присутні численні гості - шоковані відвідувачі дельфінарію, а також друзі нареченого. Як і годиться, наречена була в білій сукні, був поцілунок і весільний бенкет, на якому подавали макрель. В кінці торжества наречену зіштовхнули в воду, щоб вона могла насолодитися товариством свого чоловіка.

"Я найщасливіша дівчина в світі, а зовсім не извращенка", - заявила Шарон. За її словами, коли вона плаває з Сінді, на неї сходять умиротворення і спокій.

Відзначимо, що хвилює всіх про інтим було поставлено прямо на весіллі. Один з дітей, які були присутні на церемонії одруження, запитав свого батька: "І яких же діточок вони збираються отримати?".

Варто також нагадати, що для дельфіна 35 років приблизно те ж, що для людини 65. Дрібні особини дельфінів доживають до 30-35 років, ну а великі здатні прожити і до 50 років.

Примітно, що дельфіни дійсно відрізняються підвищеною сексуальністю по відношенню до людей. Раніше повідомлялося, що на узбережжі Великобританії сексуально заклопотаний дельфін неприкрито домагався молодих купальщиц.

Місцеві служби порятунку на воді навіть визнали за необхідне проінформувати про це плавців після того, як дельфін неодноразово намагався спокусити надто довірливих туристів, вимагаючи вступити з ним у сексуальні відносини.

Рік О'Баррі, американський експерт, що займається вивченням морських ссавців говорить, що коли дельфіни сексуально збуджуються, вони намагаються ізолювати пловчих. За словами експерта, зазвичай дельфіни "клюють" на жінок. Вони кружляють навколо зацікавив їх об'єкта і поступово відсувають предмет свого бажання подалі від пляжу, якщо це відбувається біля берега.

Головна небезпека, яка може виходити від дельфінів, - збуджуючись, вони можуть стати дуже грубими і здатні навіть потопити людини, який став предметом його жадання.

Один з дітей, які були присутні на церемонії одруження, запитав свого батька: "І яких же діточок вони збираються отримати?

Новости