Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як відпочити, якщо ти в декреті: відпочинок з дитиною в місті на Волзі

  1. Як відпочити, якщо ти в декреті: відпочинок з дитиною в місті на Волзі
  2. І знову про Пітер і дітей, вопросики
  3. Москва - Брест на машині
  4. Школа чекає інформації, де буде дитина на канікулах.
  5. побутове скорочення назв міст
  6. Порадьте, що подивитися в Ярославлі, плиз!
  7. Поїздка в Москві: що подивитися хлопчикові 11 річки?
  8. Кострома-що подивитися-купити?
  9. догляд за людьми похилого в обмін на квартиру
  10. а вам важко сидіти в декреті?
  11. як не збожеволіти в декреті?
  12. а як їхати відпочивати з неприщепленим дитиною?
  13. У відпустку на 7-му місяці ??? Чи реально?
  14. Грошей немає! Дитина хоче на море! Як бути?
  15. Халкідікі, що подивитися самостійно?
  16. Вузький член / широке піхву
  17. З 2-х місячною дитиною
  18. Похід в Третьяковку з 4-х річною дитиною))

Ми з чоловіком - молода сім'я і тільки-тільки почали пізнавати смак подорожей. Перший наш відпочинок був в Геленджику. Це неймовірні спогади про безкрайньому морі, величних горах, місцевих розвагах, про тепле вітрі навіть ночами і про те, як раділа душа!

Потім ми відвідали, Золоті піски. Це був цілодобовий відпочинок, адже в цьому місті-курорті все оживало ночами. Здається, що навіть у моря з'являлося друге дихання, і воно брало в себе сміливців, які не боялися зануритися. Там майже не відчувався мовний бар'єр, адже багато дорослих болгари пам'ятають російську. Нам сподобалася тиждень, проведений в Болгарії, незважаючи на те, що майже два дні лив дощ і було вітряно. Це чудова країна, де до росіян ставляться дуже гостинно.

В цьому році нам не вдалося нікуди полетіти, бо пощастило стати батьками! У нас з'явився чудовий синок, зараз йому вісім місяців. Але це зовсім не означає, що у нас не було відпочинку! Він був в нашому рідному місті - Новочебоксарске. Про це відпочинок з дитиною я і хочу розповісти. Своєю розповіддю я хочу донести до матерів, які перебувають в декреті, які з сумом мріють про море, що можна здорово провести літо і у себе в місті. І нагадати, що ми самі налаштовуємо себе на відпочинок, де б ми не знаходилися - в далекій країні або в селі у бабусі.

Новочебоксарск - місто в Чувашії Республіці чисельністю всього лише майже 125 тисяч осіб. Як же в ньому відпочити?

Як же в ньому відпочити

Взимку ми з синочком в колясці йшли гуляти в місцевий парк - Ельніковскую гай. Там завжди красиво і крізь високі дерева вітер не задуває. Все білим-біло, блищать сніжинки, хрумтить сніг під ногами. Білосніжна казка! В якій відчуваєш себе Сніговою Королевою, але з гарячим серцем.

Навесні ми теж гуляли в гаю. Але вже стали відвідувати зоопарк, який в ній знаходиться. Це відмінне місце як для дорослих, так і для дітей, які не бувають в селі і не знайомі з такими тваринами, як вівці, свині, корови, курки, гуси т.д. Є й дикі тварини - вовк, ведмідь, лисиця, зубр, єнотовидні собаки. А в теплу погоду виносять морських свинок, кроликів і черепах. Я думаю, що день, проведений в колі сім'ї разом з тваринами, піде всім на користь, це прекрасний відпочинок.

Влітку ми ходили гуляти в центр міста - на площу при соборі Святого Володимира. Це найгарніше місце, де парочки призначають один одному побачення, а діти годують насінням голубів. Ми проходили уздовж висаджених пишних півоній і відчували їх чудовий аромат. А іноді в церкві починали дзвонити дзвони. Гуляєш в такому красивому місці, і серце наповнюється радістю.

Гуляєш в такому красивому місці, і серце наповнюється радістю

Ще одне часто відвідуване місце - Алея Перемоги. Танки, гармати й інша бойова техніка - ось що впадає в очі при вході в цю алею. А ще літні пари, які тут відпочивають. І так затишно стає, так легко і просто. Якось по-домашньому. Наче ми прийшли в гості до бабусі і дідуся.

Ще одна визначна пам'ятка нашого міста - набережна річки Волги. Кому не вистачає моря, можуть прийти сюди і викупатися. У спекотні дні жителі так і роблять - стелять на пісочок плед і загоряють разом з книжкою або музикою. Хтось їсть кавун, хтось п'є лимонад, а діти будують замки з піску або купаються на надувних колах і матрацах. Так, немає такого морського простору, але що ще залишається, якщо ти в декреті ... Можна закрити очі, слухати шум прибою і представляти, що знаходишся на морському узбережжі. І найближчими роками обов'язково його відвідаєш разом з дитиною.

Почалася осінь, ми з синочком знову прогулюється по гаю і помічаємо, як вчорашні зелені дерева забарвилися в жовтий, оранжевий, червоний кольори. Ці зміни не пропустить повз очі жоден житель нашого міста. Хоч наше рідне місто зовсім невеликий, кількість дерев просто величезна! Багато приїжджих кажуть, що ми живемо як в парку.

А в декількох кілометрах від Новочебоксарска розташована столиця Чувашії - місто Чебоксари. Її називають перлиною Росії. Ми їздили в вихідний день туди відпочити. Якраз на одній з площ встановили співаючі фонтани, краса! З кожним роком в Чебоксари приїжджають все більше і більше туристів.

Скоро до нас знову прийде зима. Впевнена, взимку ми теж знайдемо, де відпочити, адже ще стільки місць, де ми не побували. Зрештою, якщо буде дуже холодно, ми сховаємося в дитячому розважальному центрі - їх в місті багато! Новочебоксарск з кожним роком перетворюється, стає красивішим, встановлюються нові монументи, ремонтуються дороги. Одним словом - в Новочебоксарске є всі умови, щоб відпочити. Та ще й бюджетно! Це був прекрасний рік з приємним відпочинком!

Snegurka13

Особистий досвід

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Коментувати можут "Як відпочити, якщо ти в декреті: відпочинок з дитиною в місті на Волзі"

Як відпочити, якщо ти в декреті: відпочинок з дитиною в місті на Волзі

Як відпочити влітку ... в місті. Збирають інформацію про те, де діти будуть відпочивати влітку. Виховання дитини від 7 до 10 років: школа, відносини з однокласниками Розділ: Відпочинок в Школа цікавиться планами на літо. Дитина -первокласснік приніс записку від ...

І знову про Пітер і дітей, вопросики

З приводу Ермітажу з дітьми і взагалі відвідування Ермітажу: все можливо і навіть буде дітям цікаво, якщо поставити конкретну мету - що подивитися. Я вважаю, що будь-який великий музей тільки так і можна дивитися. Наші друзі, самі пітерці, тільки так і відвідують.

Москва - Брест на машині

Порадьте відпочинок на Волзі в серпні

Де на Волзі відпочивати добре? Відпочинок на Волзі .. У відпустку з дітьми. Туризм за туристичними путівками. Підкажіть, щоб недорого, цікаво дітям і красива природа на тиждень-два і під'їхати зручно, невтомливо, і Волга поруч.

Школа чекає інформації, де буде дитина на канікулах.

Як відпочити влітку ... в місті. Дитина -первокласснік приніс записку від вчительки: "Шановні батьки! Прохання написати в щоденнику інформацію де ваша дитина буде відпочивати влітку (червень, липень, серпень) по місяцях."

побутове скорочення назв міст

Я тут недавно дізналася, що>. Я тут недавно дізналася, що Петропавловськ-Камчатський - це теж Пітер. Книжку читала, там мужик на Далекому Сході говорив, що він з Пітера, а все дивувалися - "А по говору як ніби з Заходу ..."

Порадьте, що подивитися в Ярославлі, плиз!

Порадьте, пож, що там подивитися! Інет дає багато інформації по монастирях, церквах і музеях, але вибрати дуже складно, куди в першу чергу зарулити. Та ще з огляду на, що малеча (та й чоловік :) більше 2-3 церков за поїздку не витримає ...

Поїздка в Москві: що подивитися хлопчикові 11 річки?

Подивіться які вистаки йдуть на Винзаводі, можнт цікаві. Я б в Пушкінський забігла з дитиною. Про Ваш вибір "ресторанів" - це кафе дуже середнього рівня. Ми з хлопчиком (11 років) будемо 8 днів в Москві. що подивитися в Москві за три дні.

Кострома-що подивитися-купити?

Кострома- що подивитися -купити ?. Пам'ятки. Самостійні подорожі. Що подивитися більше цікаво для дітей 2,8 і 10,5. А купити .. Купити тканини не пропонуйте, розумію, що вигідно, але шити часу зовсім немає: ((Може що ще є?

догляд за людьми похилого в обмін на квартиру

Роман Вікторовіч.Готова за вами доглядати якщо актуально (дивлячись який місто) .Вас як пенсіонера буду поважати і допомагати по хозяйству.Квартіра потрібна, жити відразу в ній не потрібно .якщо цікаво Подивіться інші обговорення: догляд за людьми похилого в обмін на квартиру.

а вам важко сидіти в декреті?

а вам важко сидіти в декреті?. Батьківський досвід. Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року до трьох років: загартовування і розвиток, харчування і Чоловік мовчазний товариш, та й з роботи прийде помовчати - відпочити хоче, а тут я з розмовами. Ходити у нас в місті особливо ...

як не збожеволіти в декреті?

Кароч, маса часу, щоб відпочити, випарувався напруга від спілкування з дитиною. І вам відпочинок, і дитині корисно. Підкажіть будь ласка. Сиджу в декреті по догляду за дитиною. Під час декретної відпустки народився ще один малюк.

а як їхати відпочивати з неприщепленим дитиною?

Розділ: Відпочинок з дітьми (чи можна їхати відпочивати на море якщо дитина не щеплена). згодна з вами повністю! діти теж мають права відпочивати як їм подобатися, у мене син підріс - сам більше в море купається, але вже впевнено плаває, а дочка захворіла перед ...

У відпустку на 7-му місяці ??? Чи реально?

Відмінно відпочила !!! Їздила, причому, не дуже близько - в Таїланд з внутрішнім перельотом на Самуї. Переживала, звичайно, що все може Особисто я вважаю що відпочивати нормально на будь-якому терміні. Але знаю батьки з обох сторін просто в жах прийдуть, якщо їм заїкнутися про ...

Грошей немає! Дитина хоче на море! Як бути?

Прошу ради бувалих відпочивальників або потрапляли в подібну ситуацію. Були в минулому році вперше в Туреччині з дитиною. І ось коли їздила, то біля басейну цілком сиділа з книжкою, а дитина в басейні грав з якимись іншими дітьми і на морі особливо ніхто У ...

Халкідікі, що подивитися самостійно?

Халкідікі, що подивитися самостійно ?. Греція. Туризм за туристичними путівками. Хочемо взяти машину і подивитися що-небудь самостійно. Будь ласка, порадьте, що там слід подивитися, щоб їхати не дуже довго?

Вузький член / широке піхву

Пансіонат на Волзі або Оці

Хочемо в серпні відпочити з дитиною, підкажіть, хто знає хороший пансіонат в Підмосков'ї або найближчої області? Підкажіть хороший пансіонат або ДО на Волзі, Оці або іншому великому водоймі в радіусі 400 км. від Москви для відпочинку з дитиною 5 років!

З 2-х місячною дитиною

З 2-х місячною дитиною. У відпустку з дітьми. Туризм за туристичними путівками. На Заході величезна кількість відпочиваючих саме з такими комашки. Розділ: У відпустку з дітьми (в крим з 2 місячною дитиною). Після безсонних ночей будинку ми відчули справжній ...

Похід в Третьяковку з 4-х річною дитиною))

Дивились 3 богатиря, бурхливі емоції викликали коні)). Та ще смішний епізод: проходили якийсь зал, і раптом він мені каже Ой мам дивись а це що? Я з таємницею радістю (Ось воно, щось сподобалося !!)

Поїздка в Москві: що подивитися хлопчикові 11 річки?
Кострома-що подивитися-купити?
К не збожеволіти в декреті?
А як їхати відпочивати з неприщепленим дитиною?
У відпустку на 7-му місяці ?
Чи реально?
Як бути?
Халкідікі, що подивитися самостійно?
Як же в ньому відпочити?
Поїздка в Москві: що подивитися хлопчикові 11 річки?

Новости