Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Погода в Ейлаті по місяцях

Ейлат - невелике містечко, розташоване на узбережжі Червоного моря. Його можна з легкістю назвати раєм для туристів. Головні пам'ятки цілорічного курорту - море, гори і сонце, яке зігріває туристичний оазис в будь-який час року. Дощі тут - велика рідкість, та й тривають вони недовго.

Ейлат - великий заповідник. Величезна кількість пішохідних гірських маршрутів відкривають прекрасний вид на навколишню природу. Води Червоного моря - чудове місце для дайвінгу та сноркелинга. Ну а якщо ви приїхали не розглядати краси гір і підводного світу, а поніжитися на сонечку - тут його більш ніж достатньо.

При виборі місця для проведення відпустки або уїкенда виникає резонне питання - в яку пору року краще всього відвідати ту чи іншу частину світу, щоб отримати максимально комфортний відпочинок і не бути розчарованим температурою повітря або води? Про те, що сезон дощів в Ейлаті вам не загрожує, ви вже знаєте. А ось коли погодні умови найбільш сприятливі для відвідування райського містечка, ви зрозумієте, зіставивши дані про погоду в різні місяці.

зима

Поки в середніх широтах дітвора ліпить снігову бабу і катається на ковзанах, в Ейлаті триває туристичний сезон Поки в середніх широтах дітвора ліпить снігову бабу і катається на ковзанах, в Ейлаті триває туристичний сезон. М'який клімат сприяє приємному відпочинку і подорожей по околицях древнього міста. У цю пору року найбільш комфортні екскурсії - літню спеку не заважає пізнавальним прогулянкам і огляду визначних пам'яток. В середньому, дощі в січні відвідують Ейлат 4 дня. Весь інший час туристи можуть насолоджуватися теплими і ласкавими сонячними променями, спокійним від хвиль морем і прохолодними вечорами. Дощ в січні сприймається скоріше як подарунок небес - в посушливому і жаркому краї краплях води з неба раді і діти, і дорослі.

Погода в грудні і лютому мало відрізняється від січневої. У перший місяць зими середньодобова температура повітря досягає + 150С. Холодні ночі і теплі приємні дні залучають все більшу кількість відпочиваючих на узбережжі. Не дарма багато хто воліє святкують традиційний Новий рік саме в Ізраїлі.

У лютому повітря Ейлата починає потроху прогріватися. Та й дощових днів стає менше - в середньому, в останній місяць зими під дощик ви ризикуєте потрапити 2 дня. Лютого вважається найбільш сприятливим для відвідування туристичного раю в зимовий час.

Середня температура повітря взимку не дуже відрізняється:

  • в січні днем ​​термометр показує + 180С, вночі + 100С;
  • в лютому денна температура досягає + 210С, нічна +160;
  • в грудні - днем ​​ви застанете + 200С, а вночі + 100С.

весна


З приходом весни на узбережжі Червоного моря збільшується потік туристів З приходом весни на узбережжі Червоного моря збільшується потік туристів. І це не дивно - клімат Ейлата в цю пору року вже дуже прихильний до відпочиваючих.

Температура повітря навесні сприяє комфортному відпочинку:

  • в березні вдень повітря прогрівається до + 240С, вночі до + 130С;
  • в квітні денна температура в середньому дорівнює +280, нічна + 170С;
  • в травні - днем ​​можна насолоджуватися + 310с, а вночі + 220С.

Дощових днів в березні все так же трохи, як і взимку - в середньому, помилуватися на краплі дощу над Ейлатом ви зможете 2 дні на місяць. Та й то, не обов'язково. Березневий відпочинок на пляжах характеризується великою кількістю теплих і ніжних сонячних променів. А ввечері краще прогулятися по вуличках міста і вдихнути свіже повітря стародавнього міста.

Квітень і травень зустрічають туристів стрімко підвищується температурою повітря і морської води. Ймовірність опадів стає все мізерні, і непогожі дні тепер здаються манною небесною. Для любителів пляжного відпочинку настає справжнісінький райський період. Єдине, що може затьмарити весняний відпочинок - пилові бурі, які нерідкі в цю пору року. Але дане явище недовго і провести цей час можна, відвідуючи цікаві для туристів місця, ресторани або СПА-салони, яких в Ейлаті більш ніж достатньо.

літо

Якщо ви віддаєте перевагу жарку, посушливу і сонячну погоду для відпочинку - літній сезон на березі Червоного моря - це те, що вам потрібно. Уже з перших чисел червня пекло (інакше не назвеш) розкриває свої обійми всім, які вирішили відвідати Ейлат:

  • середня температура повітря в червні досягає + 38-400С днем ​​і +280 вночі;
  • в липні + 420С вдень і + 260С вночі порадують любителів жарких пляжів;
  • температура в серпні днем ​​підвищується до + 430С, а вночі до + 320С.

Часом стовпчик термометра продовжує нещадно рухатися вгору і перетинає позначку в + 440С. В такий час краще, що дарує відпочиваючим курорт - легкий і освіжаючий морський бриз.

У липні температура анітрохи не знижується, а навпаки, досягає свого середньорічного піку. Вона, скоріше, сприяє приємним вечірнім прогулянкам і відпочинку в готелі в денний час. Опадів в цей час року в Ейлаті можна не боятися - навряд чи ви їх дочекаєтеся.

Август, як і липень - відмінний час для відпочинку для любителів спекотну і суху погоду. Дуже спекотної і дуже сухий. Якщо ви вирішили відвідати Ейлат в цей прекрасний сезон - продумайте своє дозвілля на час пікового температури повітря. В цьому випадку відмінним рішенням буде відпочинок біля басейну або посиденьки з друзями в кафе, обладнаному кондиціонером.

осінь

Осінні місяці, як і весну, можна назвати найбільш сприятливими для відпочинку на благословінням богами узбережжі Осінні місяці, як і весну, можна назвати найбільш сприятливими для відпочинку на благословінням богами узбережжі. Казкові пейзажі і приємний повітря сприяють відвідування екскурсій , Купання в теплих водах Червоного моря і прийняття сонячних ванн на численних пляжах. Вдень температура в середньому досягає:

  • + 370С у вересні;
  • в жовтні + 330С;
  • +260 в листопаді.

У вересні денна температура буквально на кілька градусів нижче, ніж влітку, але при цьому відчувається набагато приємніше. Спека перестає бути виснажливою і агресивною, приносить задоволення. Вночі комфортні + 240С допомагають відпочити від жаркого сонця і розслабитися.

Жовтень і листопад можна назвати воістину оксамитовим сезоном. Ночі стають прохолодними (від + 200С в жовтні до + 150С в останній місяць осені), а вдень на сонечку перебувати приємно.

А ось морська вода залишається настільки ж теплою, як і влітку. Саме в цей період пляжі Ейлата найбільш заповнені туристами, які намагаються заряджати енергетикою сонця на весь період до наступної відпустки.

Ейлат - чудове місце для відпочинку в колі сім'ї або в тісному дружній компанії. У цьому невеликому оазисі є все, що необхідно навіть самому вимогливому туристу - тепле і ласкаве море, ніжне променисте сонце, приємні люди, розвинена туристична мережа. Більшість відпочиваючих визнають найкращим сезоном для відвідування Ейлата весну і осінь. Але, як то кажуть, на смак і колір ... Кожен вибирає той відпочинок, який йому до душі.

Врата Близького Сходу, як ще називають Ейлат, що не зустрінуть вас дощами - якщо підрахувати кількість похмурих днів в році, то їх набереться не більше 12. Взимку температура морської води часом перевищує температуру повітря, і купання в цей час в море перетворюється в комфортний і незабутній відпочинок.

Погода в сонячному місті-курорті завжди прекрасна. Коли відправитися в подорож - вирішувати вам. Але будьте впевнені, одного разу побувавши на березі Червоного моря, ви захочете повертатися в Ейлат знову і знову.

Новости