Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Високий атмосферний тиск очікується в Москві до кінця тижня

Фото: портал Москва 24 / Володимир Яроцький

Підвищений атмосферний тиск збережеться в столиці до кінця поточного тижня, повідомили в центрі погоди "Фобос".

"Аномально високий тиск фіксується в Москві останні дні. Сьогодні атмосферний тиск також висока і залишиться підвищеним до кінця тижня", - цитує фахівця центру РІА Новини .

Відзначається, що рекордних показників по тиску і температурі не очікуються, але при цьому обидва параметри перевищують кліматичну норму.

У неділю, 2 вересня тиск становив 757,5 міліметра ртутного стовпа, а 3 вересня знизилося до 756 міліметрів, розповіли в центрі. "Завтра ми розраховуємо на 754, і до кінця тижня буде приблизно в таких же значеннях", - пояснила фахівець.

За її словами, найчастіше люди реагують на різкі перепади метеопараметров, тому на стані більшості москвичів підвищений фон не позначиться. Він вплине на самопочуття тільки тих городян, які погано переносять високий атмосферний тиск.

Раніше синоптики оголосили жовтий рівень погодної небезпеки в столичному регіоні на 4 вересня. Причиною послужила висока ймовірність виникнення пожеж.

Зазначалося також, що в День міста городяни зможуть насолодитися комфортною для прогулянок погодою з температурою повітря до 26 градусів тепла. У вересні москвичів очікує класичне бабине літо.

З огляду на сприятливий прогноз погоди, метеорологічне літо 2018 року може стати рекордним за кількістю теплих днів, їх уже зафіксували понад 120 .

Поділитися в соціальних мережах:

Новости