Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новорічні подарунки на 2011 рік Кролика (Кота): що подарувати на Новий 2011 Кролика (Кота)

  1. Новорічні подарунки на 2011 рік Кролика (Кота)
  2. Ідеї ​​подарунків на Новий 2011 рік Рік

Новорічні подарунки на 2011 рік Кролика (Кота)

Новий 2011 за східним календарем є роком Кролика (Зайця) або Кота. Але, не дивлячись на те, що фактично він настане тільки 3 лютого в половину шостого ранку за московським часом, у нас в країні його все одно будуть зустрічати в ніч з 31 грудня на 1 січня. І саме в цю чарівну ніч, або напередодні неї прийнято дарувати подарунки своїм коханим і близьким людям, родичам, друзям, начальству, колегам, сусідам і просто хорошим приятелям.

Вибір подарунка часто пов'язаний з певними труднощами. Маючи щире бажання догодити, часом все ж буває важко збагнути, чим можна порадувати один одного, що було б особливо актуальним в цей день і що надовго залишиться в пам'яті або буде використовуватися в повсякденному житті, а не виявиться покинутим в дальній кут. І, щоб ваш подарунок не перетворився на звичайну галочку в списку виконаних справ, ми пропонуємо вам скористатися наступними рекомендаціями.

Ідеї ​​подарунків на Новий 2011 рік Рік

Почнемо з того, що 2011 рік - це рік металевого білого Кролика (Кота), а значить, у вашому подарунку цілком очікувано може виявитися щось металеве і біле.

Своєму коханому чоловікові ви можете подарувати новий мобільний телефон сталевого відтінку або стильні наручний годинник. Годинники, взагалі, унікальний подарунок, який підійде і чоловікові, і татові, і брату і навіть начальнику від усього колективу. На зворотному боці годинника можна зробити гравіювання і тоді вони набувають статусу іменних, і, як правило, до таких речей люди ставляться особливо трепетно ​​і дбайливо. Жінки також люблять отримувати годинник в подарунок. Їх, як і інших аксесуарів не буває багато, і вони можуть стати оригінальним доповненням до різних стильових рішень в одязі.


Як відомо, метали бувають дорогоцінними, а золото може мати білий колір. Про це ненав'язливо можна натякнути того, хто мучиться пошуком подарунка для вас, і тим самим вирішити проблему вибору для нього і створити відчуття свята для себе. Хоча багато чоловіків також люблять прикраси, і тут вже все залежить тільки від ваших матеріальних можливостей.

Як правило, метал присутній і в таких речах, як портфелі (дипломати, барсетки), портмоне, ключниці та ремені. Такі подарунки не тільки актуальні й сучасні, але і практичні. Крім того, при існуючому різноманітті цін, фасонів, кольорів і фактур - це майже безпрограшний варіант. І якщо вибір портфеля і портмоне вимагає більш індивідуального підходу і великих знань про смаки того, кому він буде піднесений, то ремінь і ключниця підійде кожному - всі чоловіки носять штани і напевно у більшості з них по кишенях одягу розкидана не одна зв'язка ключів.

Білий колір може бути добре обіграний в оформленні подарунка, яке є його важливою складовою і каже про культуру дарувальника. Погодьтеся, навіть не дорогий за вартістю подарунок, піднесений красиво і зі смаком, може залишити більш приємне враження, ніж подарунок в безликому целофановий пакет, та й ще з забутим касовим чеком всередині.

Сам символ майбутнього року - Кролик або Кіт може також стати своєрідним подарунком. Сувеніри такого плану не прийнято дарувати близьким людям, оскільки це як би вказує на небажання проявити турботу про людину і придумати щось оригінальніше, а ось для колег або для тих, кого ви просто хочете символічно привітати з Новим Роком такий подарунок в самий раз. Треба віддати належне виробникам, адже вже задовго до свята на прилавках магазинів з'являється безліч речей з зображеннями або виконаними у вигляді новорічного символу, в даному випадку Кролика (Кота). Це можуть бути м'які іграшки, статуетки, скляні фігурки, свічки, скарбнички, різні канцелярські приналежності, текстильна продукція, брелоки, магніти, керамічні кружки, предмети інтер'єру та багато іншого. Якщо поставити собі за мету і витратити трохи часу на пошуки, приємні святкові дрібниці можна знайти для всіх.

Якщо ж копнути трохи глибше і зазирнути в астрологічний гороскоп, можна дізнатися, що Кролик (Кіт) уособлює домашній затишок, спокій, гостинність, тісне спілкування з друзями і спільні миролюбні посиденьки. Відповідно, ваш новорічний подарунок може бути піднесений як якийсь внесок у все те, що тільки що було перераховано. Це буде особливо актуально і «до місця», якщо ви плануєте зустрічати Новий Рік в гостях у сімейної пари, батьків або хороших друзів. Склавши тепле і приємне усне привітання , Як презент ви зможете вручити комплект постільної білизни, плед з натуральних матеріалів, спеціальні келихи для мартіні або стопки для текіли. Вашим подарунком, також, може стати набір для приготування фондю або захоплююча настільна гра, в загальному, все те, що говорило б про ваше бажання частіше проводити час разом з людьми, які вам дороги.

Ну і звичайно, яке ж свято без солодощів і хорошого спиртного. Коробка цукерок або пляшка вина (коньяку, віскі, шампанського і т.д.) навряд чи може розглядатися як повноцінний подарунок, але ось стати приємним доповненням до нього може цілком.

В останні кілька років популярним подарунком на Новий Рік, як в принципі і на будь яке інше свято, став подарунковий сертифікат. Ця, здавалося б, безлика річ, проте дуже затребувана і, більш того, бажана в нашій сучасній дійсності. Сертифікат значно звужує критерії пошуку подарунка, тут досить вгадати хоча б сферу його застосування - парфумерія, косметика, побутова техніка, одяг, взуття, книги, прикраси і т.д. Конкретика ж перекладається на плечі того, кому цей сертифікат буде вручений. Така форма подарунка може виявитися виграшною для всіх, починаючи від вашої другої половинки і закінчуючи колегами по роботі. А може стати вашим повним фіаско, якщо ви погано знаєте своїх близьких.

У будь-якому випадку, вибір подарунка це завжди праця, якій при його вдалому виконанні буде винагороджений щасливими і задоволеними посмішками, світяться очі і дружніми (або ні) поцілунками. Адже не дарма багато людей говорять, що вони більше люблять дарувати подарунки, ніж їх отримувати. Щасливого Вам Нового Року!

Подарунки на Новий Рік за знаками зодіаку

Новорічні подарунки коханій, чоловікові, жінці і дітям

Як красиво упакувати подарунок: оригінальні ідеї

Автор: Єршова Наталія
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт inmoment.ru обов'язкова!

Повернутися до початку розділу Привітання

Новости