Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гранд Готель Перлина

  1. Краснодарський край, м Сочі
  2. Пляж Гранд Готелю Перлина
  3. Інфраструктура Гранд Готелю Перлина
  4. Пляж Гранд Готелю Перлина
  5. Корпоративний відпочинок в готелі Перлина
  6. Харчування в Гранд Готелі Перлина
  7. Розрахунковий час в Гранд Готелі Перлина
  8. Ціни на путівки в Гранд Готелі Перлина на 2019 рік
  9. Ціни і наявність місць
  10. Проїзд в гранд готель Перлина Сочі
  11. Рекомендуємо кращі пансіонати, готелі і здравниці Краснодарського Краю
Всі пансіонати Краснодарського Краю

Ми є офіційною уповноваженою компанією

(При бронюванні знижка від офіційних цін)

Краснодарський край, м Сочі

Опис Гранд Готелю Перлина

Готель Гранд готель Перлина популярний 19-поверховий готель в центрі міста Сочі Готель Гранд готель Перлина популярний 19-поверховий готель в центрі міста Сочі. Територія готелю 70 000 кв. м., на першій береговій лінії Чорного моря, в центральній частині міста Сочі. У пішої доступності - «Зимовий театр», морська набережна, Художній музей, концертний зал «Фестивальний», морський порт, ботанічний парк «Дендрарій», сочинський цирк, музеї і театри.

Гості Гранд готелю Перлина в Сочі мають можливість розважатися на галечному, прекрасно обладнаному пляжі, здатному розмістити одночасно до двох тисяч чоловік. Враження від краси неосяжного моря, приголомшливого сервісу і добродушності місцевих жителів доповнюється величезним вибором водних атракціонів і постійно проводяться на морському узбережжі концертами, фестивалями і дискотеками. Крім цього, саме «Перлина» щорічно приймає в своїх стінах гостей кінофестивалю «Кінотавр».

Забронювати відпочинок зі знижкою 3% в Гранд готелі Перлина

Номерний фонд Гранд Готелю Перлина

  • Двомісний номер «Стандарт» (кондиціонер, холодильник, телевізор, телефон, балкон, індивідуальний сейф, в санвузлі душ, фен).
  • Двомісний номер «Стандарт плюс» (кондиціонер, холодильник, телевізор, телефон, балкон, індивідуальний сейф, в санвузлі ванна, біде, фен, телефон).
  • Двомісний номер «Економ» (холодильник, телевізор, телефон, радіо, балкон, санвузол з душем).
  • Двомісний номер «Стандарт-Преміум» (кондиціонер, телефон, відкритий балкон з меблями, холодильник, плазмова панель, набір посуду, в санвузлі: душ, (в номері з французьким ліжком) - стаціонарний фен, в номері з роздільними ліжками - переносний фен, біде, халат; тапочки, електронний сейф, лава для багажу).
  • Двомісний двокімнатний номер «Люкс-Економ» (кондиціонер, телефон, балкон, холодильник, телевізор, набір посуду, в санвузлі ванна, фен, біде, халат і тапочки).
  • Двомісний номер «Студіо» (кондиціонер, плазмова панель, холодильник, телефон, відкритий балкон з меблями, набір посуду, в санвузлі: душ, переносний фен; біде; халат; тапочки, електронний сейф, лава для багажу).
  • Двомісний двокімнатний номер «Люкс-Комфорт» (кондиціонер, телевізор, холодильник, телефон, балкон, індивідуальний сейф, в санвузлі душ / ванна, біде, фен, халат і тапочки).
  • Двомісний двокімнатний номер «Люкс-Морський» (кондиціонер, телевізор, холодильник, телефон, балкон, індивідуальний сейф, в санвузлі ванна, біде, фен, халат і тапочки).
  • Двомісний двокімнатний «Люкс-Преміум» (кондиціонер, телефон, відкритий балкон з меблями, холодильник, плазмова панель, набір посуду, в санвузлі: душ, переносний фен; біде; халат; тапочки, електронний сейф, два косметичних дзеркала).
  • Двомісний двокімнатний номер «Бізнес-Люкс» (кондиціонер, телевізор, телефон, набір посуду і фраже, індивідуальний сейф, міні-бар, радіо, балкон, в санвузлі гідромасажна ванна, біде, фен, халат і тапочки, гостьовий туалет).
  • Двомісний трикімнатний номер «Люкс - Президентський» (кондиціонер, система кабельного телебачення НТВ +, ДВД, музичний центр, радіотелефон, комп'ютер, міні-бар, столовий, чайний, кавовий сервізи, набір кришталю, фраже з мельхіору, індивідуальний сейф, фен, туалетна кімната: сауна, двомісна гідромасажна ванна, гідромасажний душ, біде, фен, халат і тапочки, гостьова туалетна кімната).

Пляж Гранд Готелю Перлина

Власний пляж готельного комплексу розташований в 50 метрах від головної будівлі і здатний прийняти до 2000 чоловік. На ньому розташовано кілька барів, ресторан, більярдна і дитячий куточок.

Інфраструктура Гранд Готелю Перлина

У готелі «Перлина» два відкриті басейни з морською водою - великий і дитячий малий. Основний 50-метровий басейн з морською водою (+ 27 ° С) має 8 доріжок; глибина - від 1.80 до 4.70 м; пропускна здатність - 110 осіб на годину. У басейні до послуг гостей атракціон "Водна гірка". Дитячий басейн 20х20 м, глибина від 0.8 до 1.2 м. Працює пункт прокату пляжного інвентарю.

В Гранд готелі критий басейн з прісною водою, що функціонує в СПА салоні на пляжі. У готелі створені прекрасні умови для активного відпочинку: сучасний спортивний комплекс поєднує тренажерний зал, більярдну, тенісні корти, спортивні та ігрові майданчики. Після інтенсивних тренувань можна розслабитися в одній з декількох саун або відвідати масажний кабінет. У літній сезон на пляжі працює дитячий клуб, проводяться розважальні заходи та концерти.

На території готелю відкриті різноманітні ресторани, кафе і бари, в яких можна покуштувати страви російської, європейської, кавказької, кубанської і інших кухонь. До послуг гостей готелю «Перлина» шість ресторанів ( «Кришталевий», «Перлина», «American Diner», «Флибустьер», «Любава», «Лімпопо». Зверніть увагу на прекрасне прикраси пляжу - «пришвартувався» до берега - корабель « Флибустьер »- популярний ресторан, в якому організовуються різні вечірки і шоу-програми.

Організовуються екскурсії, прокат автомобілів, Wi-Fi інтернет, цілодобова служба Room-service.

Поруч з готелем «Перлина» знаходиться концертний зал «Фестивальний», морський порт, ботанічний парк «Дендрарій», цирк, музеї, театри.

Пляж Гранд Готелю Перлина

Відстань до пляжу: 100 м. Пляж власний, гальковий.

Корпоративний відпочинок в готелі Перлина

Готельний комплекс «Перлина» - це найбільший бізнес-центр: кіноконцертний зал на 450 місць, зал «Під люстрою» на 70-100 місць, зал «Бордовий» на 35-40 місць, зал «Горіховий» на 70-100 місць, зал «Панорама» на 100 місць, зал «Янтарний» на 100 місць, зал «Верещагинський» на 26 місць, зал «Пальмовий» на 38 місць, зал «Лимонний» на 35 місць, «Малий» зал на 30 місць.

Харчування в Гранд Готелі Перлина

Сніданок в готелі «шведський стіл». Обід і вечеря за дод. плату. З травня по жовтень в ресторані «Кришталевий» організовано харчування за технологією «шведський стіл». В інший час ресторани і бари готелю «Перлина» пропонують проживають за додаткову плату страви різних кухонь.

Розрахунковий час в Гранд Готелі Перлина

Заїзд в готель о 12.00 Виїзд: о 10.00

Ціни на путівки в Гранд Готелі Перлина на 2019 рік

Ціни на путівки в Гранд Готелі Перлина на 2019 рік

Наші ціни нижчі ціни готелю! Знижка 3% на проживання в готелі «Перлина» від офіційних цін!

Ціни на путівки і вартість пакетних турів уточнюйте у менеджерів по телефону +7 (495) 960-87-57 .

Ми гарантуємо кращі ціни!

Ціни і наявність місць

Адреса гранд готелю Перлина Сочі

354002, Росія, м Сочі, вулиця Чорноморська, 3.

Проїзд в гранд готель Перлина Сочі

  • з аеропорту
    Маршрутні таксі та автобуси №105, 106, 125, 167 до зупинки «Театральна».
  • Від Ж / Д вокзалу
    Маршрутні таксі, автобуси №1, 19, 22, 45, 83, 92, 124с до зупинки «Театральна».

Рекомендуємо кращі пансіонати, готелі і здравниці Краснодарського Краю

Наберать наш номер телефону +7 (495) 960-87-57 , Щоб замовити путівку на відпочинок вашої мрії?

Замовляючи у нас путівку Ви отримуєте кращу ціну

Новости