Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

З України до Танзанії у вересні за € 439 в обидві сторони!

Летимо в Танзанії разом з flydubai. Подорож можна запланувати на вересень-жовтень. Є кілька дат.

По дорозі в Дар-ес-Салам буде тривала пересадка в Дубаї - 16 год., На зворотному шляху очікування займе всього 2-3 ч. Для українців в Дубаї віза не потрібна, за умови перебування в транзитній зоні не більше 24 годин. Якщо ви бажаєте погуляти по Дубаї, то необхідно буде заздалегідь подбати про візу.

Для прикладу пропонуємо 2 варіанти перельотів:

  • Переліт Київ - Дар-ес-Салам. Дати - 14-23 вересня. Пересадки в Дубаї. Ціна - € 439 в обидві сторони.

Ціна - € 439 в обидві сторони

Переліт Київ - Дар-ес-Салам і назад

  • Переліт Київ - Дар-ес-Салам. Дати - 14 вересня - 4 жовтня. Пересадки в Дубаї. Ціна - € 439 в обидві сторони.

Ціна - € 439 в обидві сторони

Переліт Київ - Дар-ес-Салам і назад

Дар-ес-Салам знаходиться на сході Танзанії біля берегів Індійського океану. Це найбільше місто країни. Тут відновлюються після сходження на Кіліманджаро або закуповуються всім необхідним для подорожі в африканську глухомань.

Кілька днів в Дар-ес-Саламі можна присвятити прогулянкам по колоніальним вуличках. Тут є музеї і пам'ятники архітектури. Також можна відправитися на один з сусідніх з містом пляжів.

Не секрет, що в Танзанії видобувають золото і дорогоцінні камені, проте купувати їх слід в спеціалізованих магазинах. Морепродукти і сувеніри на морську тематику можна подивитися на рибному ринку Mzizima, а одяг, їжу та спеції - на ринку Kariakoo.

Але Дар-ес-Салам може стати відправною точкою для відпочинку на Занзібарі. Дістатися туди можна швидкісним поромом за 2 години. Є також звичайні пороми (8 годин на дорозі). Або на літаку.

Ще одна ідея під даний переліт - фотосафарі з досвідченим рейнджером на джипах в Національних парках Танзанії і Кенії, які організовують спеціалізовані компанії.

Новости