Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Схема отримання робочої візи Канади для далекобійників

  1. Як далекобійникові отримати робочу візу в Канаді? Дії, які приведуть до успіху.
  2. Простий алгоритм дій
  3. Чи не непереборні труднощі

Автор: Vox Canadae

Як далекобійникові отримати робочу візу в Канаді? Дії, які приведуть до успіху.

📺 Дивитися відео

Тривалість - 00:06:21 (Посилання відкриється в новому вікні)

Привіт, шановні друзі! У нас сьогодні знову питання про далекобійників. Насправді вже багато чого було сказано, багато інформації взагалі в інтернеті на цю тему. Мені задають конкретне питання: "Якщо людина приїжджає в Канаду, хоче вчитися на далекобійника. Як потім і де робити робочі візи? ". Я, як ви розумієте, цим питанням особливо не цікавився, тому що мені не актуально. Тому просто розповім, про що я чув, які чутки є.

Простий алгоритм дій

Чутки такі є, що будь-яка людина приїжджає в якості туриста в Канаду - не важливо, приїжджає по якомусь visa free passport якогось Євросоюзу або як турист. Я знаю, що в Торонто існує певна кількість наших російськомовних шкіл, які заточені на те, щоб допомогти людям пересісти на truck. Це означає, що вони повністю готують (або з нуля, або переучують) тих людей, у кого немає канадських прав класу 1 (тобто дальнобой - машина з причепом). І після цього, як я розумію, у них є якісь зав'язки з транспортними компаніями, які мають можливість наймати на роботу іноземців.

Справа в тому, що більшість водіїв вантажівок, далекобійників - це люди старше 40 років, чимала частка з них - ті, кому 50 або вже за 50. І проблема зараз полягає в тому, що ці люди просто за своїми фізичними параметрами не в змозі тягнути лямку. Наскільки я краєм вуха чув, все більше і більше народу йде на пенсію. Тобто, з'являється все більше і більше місць. Треба сказати, що далекобійники - та категорія водіїв, яка, в принципі, завжди користувалася попитом. Інша справа, що, як правило, мова йшла про досвідчених водіїв, тих, які водять фури вже більше року-півтора, але, тим не менше, навіть новачків в зв'язку з нестачею робочих рук за дуже невеликі гроші (в порівнянні з досвідченими водіями, звичайно) все одно беруть.

До чого я все це говорю: в Канаді є великий попит і велика тяга водіїв-далекобійників. Тому, якщо ви приїжджаєте сюди, зокрема, в Торонто (в Монреалі, напевно, теж така історія є, просто я про Торонто чув), зв'язуєтеся з тими самими російськомовними автомобільними школами, і через 2-3 місяці після того, як ви здасте на права (здасте теорію, потім практику), вас влаштують якраз в таку контору, яка має право наймати іноземців на машинні міжміські рейси, точніше навіть міжнародні.

Чи не непереборні труднощі

Питання тільки в тому, що я особисто не уявляю, скільки часу йде на те, щоб зробити робочу візу, тому що, як ви розумієте, бюрократія - це не один, не два, не три дні. Коли ви подаєте на візу, у вас виходить статус "підвішений", тобто ви формально маєте право перебувати на території країни, але не маєте права працювати - ось, в чому підступ. Виходить, я не розумію, які терміни перебування там в підвішеному стані.

Але як би там не було, я знаю, що це питання вирішується успішно, люди отримують робочі візи. Я вже якось говорив, повторю ще раз, що не у всіх абсолютно провінціях Канади це можливо - по-моєму, в 4-х або 5-ти з усіх, які у нас є, такий фінт вухами проходить, що через рік або два роботи в якості далекобійника людина має право подавати на ПМЖ. Ці питання треба уточнювати. Просто знову ж - кажу на рівні того, що десь я читав, але це було вже давно, що я читав, що таке можливо, і що це робиться. Так що ось така ситуація.

Ще раз алгоритм: приїжджаєте в Торонто або в Монреаль в російськомовну школу підготовки траккеров, там отримуєте канадські права 1-го класу, після цього вас пов'язують з тією конторою, яка займається міжнародними перевезеннями (ці фірми мають право на наймання іноземців), вам роблять робочу візу, і, власне, ви починаєте орати. Інша справа, що, якщо ви розраховуєте заробляти цим на життя довго-довго, то у вас затягується питання з громадянством на довгі роки - тому що я знаю випадки, що люди по 10 років їздять за кермом і ніяк не можуть набрати собі необхідну кількість днів для подачі на громадянство. Така ось зворотна сторона медалі.

Усе. Все, що знаю, розповів. Відкланюється. Всім гарного дня, і до побачення!

Хочете переїхати в Канаду, але не знаєте як це зробити?

Подивіться які імміграційні програми можуть вам підійти (НОВИНКА!). Ви можете також оцінити свої шанси і отримати рекомендації від ліцензованого канадського імміграційного консультанта.

Підпишіться на наші соц. мережі, щоб дізнатися більше: Підпишіться на наші соц Яндекс Дзен , YouTube-канал , Telegram , ВКонтакте , Facebook , Instagram .

Поділіться статтею в соц. мережах: Comments system Cackl e

Як далекобійникові отримати робочу візу в Канаді?
Як потім і де робити робочі візи?
Хочете переїхати в Канаду, але не знаєте як це зробити?

Новости