Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Південному Гоа. Все що потрібно знати про Південному Гоа: погода, карта, пам'ятки, готелі

  1. Погода
  2. Готелі
  3. курорти
  4. пляжі
  5. пам'ятки
  6. транспорт

Південний Гоа - південна частина індійського штату Гоа . Курорти Південного Гоа не поступаються за рівнем сервісу і комфорту відпочинку знаменитим пляжним курортам Європи. Тут знаходиться один з найкрасивіших пляжів світу - Палолем .

Палолем

Відпочинок на курортах Південного Гоа вибирають російські сім'ї з дітьми, туристи з Європи, забезпечені індуси. Вартість проживання в Південному Гоа вище, так само як і рівень готелів, в іншому ціни практично однакові. Це спокійні пляжні курорти, де приємно відпочити на білосніжному піску під покровом пальм.

Тури в Південний Гоа

Наведено ціни турів на 2 чоловік на 7 ночей з вильотом з Москви

Погода

Найкращим часом для відпочинку в Південному Гоа стане календарна зима або кінець осені. З жовтня по березень тут панує приємна спекотна погода, дощі немає, а вода в Аравійському морі прогрівається до +27 ° C.

Готелі

Готельна база курортів Південного Гоа набагато ширше, ніж в Північному Гоа . Тут знаходяться готелі відомих світових мереж, велика палітра готелів з 4 і 5 зірками. Практично у всіх готелях цих категорій є басейн, кілька ресторанів, бездротовий інтернет.

Недорогі «троячки» і гестхауса теж користуються популярністю у туристів, розміщення тут вибирають молодіжні компанії і бюджетні мандрівники.

курорти

Курорти Південного Гоа: Бенаулім , Беталбатім , Варка , Кавелоссим , Колва , Маджорда , Мобор , Палолем , Уторда .

пляжі

Пляжі Південного Гоа покриті білим м'яким піском, їх ретельно прибирають від сміття кожен день. Інфраструктура добре розвинена, є ресторанчики (Шекі), лежаки і парасольки, туалети. Всі пляжі муніципальні, безкоштовні. Найвідоміші і популярні пляжі - Палолем і Бенаулім .

пам'ятки

На курортах Південного Гоа не так багато пам'яток, як в Північному . Одна з найвідоміших - храм Шрі Маллікарджуна, присвячений богу Шиві. Це дуже намолене місце, сюди круглий рік приїжджають паломники, влаштовуються фестивалі.

На екскурсії туристи найчастіше їздять до водоспаду Дудхсагар , Потоки води якого зриваються з 300-метрової висоти, в Старий Гоа з його храмами і пам'ятниками португальської архітектури, на плантації спецій . Рекомендуємо заглянути в заповідник Котігао, де знаходяться оглядові вишки, що дозволяють побачити джунглі як на долоні.

Південний Гоа надається можливості для снорклинга і дайвінгу. Для цього потрібно відправитися на довколишні острови - там особливо прозора вода і багатий підводний світ.

транспорт

На відміну від Північного Гоа , Де всі, кому не лінь, ганяють на байках і мопедах, в Південному Гоа туристи чинно їздять на велосипедах. Пунктів прокату вистачає. На велосипеді можна проїхати навіть по пляжу, чого не можна зробити на мопеді. Прокат мотоциклів і автомобілів теж є, хоча і не стільки популярний. Ціни такі ж, як і в Північному Гоа .

Новости