Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Мартвільскій каньйон потрапив в список кращих місць для дайвінгу в Європі

  1. Поділитися своїми улюбленими місцями для дайвінгу в Європі Scuba Diving попросив підводних фотографів.
  2. Мартвільскій каньйон автор рейтингу порівнює з місцями з фентезійних книг Джона Рональда Руела Толкіна.

ТБІЛІСІ, 7 липня - Новини-Грузія

ТБІЛІСІ, 7 липня - Новини-Грузія. Популярний американський журнал Scuba Diving включив Мартвільскій каньйон в число кращих місць для дайвінгу в Європі.

Scuba Diving зазначає, що більшість їх читачів традиційно вибирають для дайвінг-подорожей Карибські острови і екзотичні тихоокеанські райони. Разом з тим, в Європі є чимало місць, які недооцінені.

Поділитися своїми улюбленими місцями для дайвінгу в Європі Scuba Diving попросив підводних фотографів.

Про каньйонах на заході Грузії фотограф National Geographic Russia, автор безлічі книг і публікацій, мандрівник Віктор Лягушкіно.

«Давня земля Грузії простягається між Чорним морем і Кавказькими горами. Тут є настільки неприступні печери і каньйони, що навіть супутник не може побачити їх », - пише Scuba Diving.

Мартвільскій каньйон автор рейтингу порівнює з місцями з фентезійних книг Джона Рональда Руела Толкіна.

«Мартвільскіе каньйони вирізані річкою Абаша. Це місце здається ілюстрацією в одній з книг Толкіна, місцем, де живуть ельфи. У ньому є прозорі водоспади, які падають з крутих скель, покритих папороттю і плющами, що нагадують святкові вогні. Всі шалено красиво », - йдеться в статті.

Крім Грузії Scuba Diving радить своїм читачам звернути увагу на Хорватію, Словаччину, Норвегію, Канарські острови, Швейцарію, Великобританію і Францію.

Scuba Diving був створений в 1992 році і є універсальним ресурсом для дайверів. Читачам розповідають про зануреннях, надають унікальні підводні фотографії та відео, а також проводять майстер-класи з навчання та багато іншого.

Новости