Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсія Дайвінг від екскурсійного бюро Робінзон Тур по Самуї о. в Таїланді

  1. Робінзон Тур екскурсійне бюро Бопхут, Чавенг, Ламай Тематична екскурсія Дайвінг від екскурсійного...
  2. Додати фотографії до місця
  3. Місця в екскурсії

Робінзон Тур

екскурсійне бюро

Бопхут, Чавенг, Ламай

Тематична екскурсія Дайвінг від екскурсійного бюро Робінзон Тур по Самуї о. в Таїланді з описом, фотографіями, списком відвідуваних місць, які можна подивитися на карті, порадами, що взяти з собою, докладними цінами на людину або групу, із зазначенням тривалості екскурсії. Ви можете забронювати екскурсію Дайвінг або ж задати питання екскурсійного бюро, зв'язавшись з ним безпосередньо.

Ви можете забронювати екскурсію Дайвінг або ж задати питання екскурсійного бюро, зв'язавшись з ним безпосередньо

формування PDF

Будь ласка, виберіть орієнтацію документа


Додати відгук

Додати фотографії до місця

Інформація про екскурсію

Вас чекають незабутні занурення в світ невимовний краси, де ви зможете поспостерігати за різнокольоровими рибками, коралами і, звичайно ж, прозора ніжна вода і нескінченно блакитне море. Весь час Вас буде супроводжувати досвідчений російський інструктор, які поділяться з вами досвідом і відкриє секрети підводного світу Сіамської затоки.
Програма адресована як починаючим, так і просунутим дайверам. Це захоплююча морська прогулянка в стилі "релакс" на просторому комфортабельному дайверским кораблі. Ви зможете зробити два або три (в залежності від розкладу) занурення на найкрасивіших дайв-сайтах Сіамської затоки: SAIL ROCK, MARINE PARK, SHARK ISLAND, SOUTHWEST PINNACLE. Шлях по морю до місць занурення займе 2-3 години. Під час руху Ви зможете добре відпочити, позасмагати на верхній палубі, насолодитися спогляданням морських пейзажів. Прямо на кораблі, корабельний кок приготує для Вас обід в тайському стилі.
Всі програми можуть бути скориговані в залежності від погоди і стану моря.

Місця в екскурсії

Острів Ко Тао

Назва острова Тао в перекладі означає "острів черепахи". Цей маленький острівець в Сіамській затоці - справжній райський куточок. Звідси дуже просто дістатися до популярного острова Самуї. Назва острова Тао в перекладі означає острів черепахи

Написати повідомлення

Ваше повідомлення
відправлено

Новости