Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Advanced Open Water Diver

  1. Що мені належить?
  2. Що я отримую?
  3. Що потрібно?
  4. Що мені видадуть?
  5. Де і коли проводиться?
  6. Курс бічній підвіски

Курс аматорського дайвінгу PADI Advanced Open Water Diver (AOWD) - другий ступінь для новачка. Курс призначається для тих, хто хоче отримати більше практичного досвіду в дайвінгу.

Зробивши такі п'ять занурень в рамках курсу, ви побачите наскільки різноманітним може бути дайвінг: глибокі занурення і занурення на затонулі об'єкти, підводний цифрова фотографія і багато іншого. Навички, отримані на цьому курсі, зроблять ваше захоплення дайвінгом більш насиченим і змістовним. Крім того, отримавши сертифікат Advanced Open Water Diver, ви зробите ще один крок до самого вищого звання в аматорському дайвінгу - Master Scuba Diver.

Що мені належить?

У програму курсу входять два обов'язкових занурення: глибоке занурення і занурення з метою орієнтування. Ви поповните скарбничку основних навичок і знайдете упевненість в своїх силах. Три додаткових занурення, необхідних для отримання сертифіката Advanced Open Water Diver, ви зможете вибрати з більш ніж п'ятнадцяти спеціальних занурень. Ви хотіли б подивитися на нічний підводний світ або на власні очі побачити затонулі об'єкти - різноманітність спецкурсів вас приємно здивує.

Список спеціальних занурень включає в себе: занурення в умовах високогір'я, занурення з метою ідентифікації риб за методикою AWARE, занурення з судна, глибокі занурення, занурення з буксировщиком, занурення в умовах течій, занурення в сухому гідрокостюмі, багаторівневі занурення і занурення з використанням підводного комп'ютера , нічні занурення і занурення з метою відпрацювання навичок ідеальної плавучості, пошук і підйом затонулих предметів, підводне орієнтування, занурення з метою підводного фото-і відеозйомки, п огруженія на затонулі об'єкти і занурення з метою вивчення підводного світу.

Кожне занурення зі списку спеціальних занурень в рамках курсу PADI Advanced Open Water Diver може бути зараховано, як перше занурення в рамках відповідного спецкурсу.

Що я отримую?

Після проходження курсу ви зможете самостійно занурюватися на глибину до 30 м і до 40 м при отриманні спеціалізації Deep. Дає можливість отримання сертифікатів Rescue, Master-Scuba-diver, Divemaster.

Курс готує до отримання наступних спеціалізацій за системою PADI:

  • Wreck - занурення на затонулі об'єкт
  • Deep - глибоководні занурення
  • Ice - підлідні занурення

Що потрібно?

Для зарахування на курс необхідно мати:

  • сертифікат PADI Open Water Diver (або його еквівалент іншої навчальної організації);
  • мінімальний вік учасника - 15 років (12 років, за наявності сертифіката PADI Junior Advanced Open Water Diver);
  • медична довідка, яка припускає до занурення.

Що мені видадуть?

Комплект навчальних матеріалів до курсу PADI Advanced Open Water Diver, підручник до курсу, відеофільм та журнал обліку занурень.

Де і коли проводиться?

Відкрита водойма в Росії, навчальні класи DC Nerpa - за розкладом або індивідуально (зателефонуйте нам). Можливо навчання під час зарубіжних дайвінг-турів, згідно плану поїздок .


Курс бічній підвіски

Пройди курс, відчувай себе впевнено при зануреннях на затонулі кораблі і в печери

Детальніше "

Скільки коштує?

Послуга Опис Ціна Advanced Open Water Diver Курс для тих, хто бажає розвинути і урізноманітнити навички занурення з аквалангом. Межа занурень по глибині - 30 метрів. Курс складається з 5 спеціальних видів занурень, з яких глибоководне і підводна навігація - обов'язкові, а 3 занурення - на вибір. На клубних виїздах за кордон вартість курсу - 5 000 руб. Додатково оплачується підручник 2500 руб. Емісія пластикового сертифіката - 3 500 руб.
6 000 руб.Що мені належить?
Що я отримую?
Що потрібно?
Що мені видадуть?
Де і коли проводиться?
Що мені належить?
Що я отримую?
Що мені видадуть?
Де і коли проводиться?

Новости