Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аеропорт в Махачкалі

  1. Сервіс та послуги
  2. транспорт


Уйташ - аеропорт в Махачкалі розташувався в 16 кілометрах від столиці Дагестану, ближче до міста Каспійського. Злітно-посадкова смуга авіапідприємства, покрита армобетонних, має протяжність 2,6 кілометра. Аеропорт має статус першого класу і здатний приймати літаки будь-якого типу, від малих до широкофюзеляжних типу Boeing 737.
Аеропорт співпрацює з десятьма авіакомпаніями світу, серед них відомі російські перевізники ВІМ-Авіа, Ютейр, Ак Барс Аеро та інші. Пасажиропотік повітряної гавані становить понад 400 тисяч пасажирів на рік.
Аеродром підприємства використовується також авіацією Федеральної служби Безпеки України та Міністерства Внутрішніх Справ.
Сьогодні аеропорт в Махачкалі обслуговує прямі перельоти в Стамбул, Дубай, Актай, Москву, Санкт-Петербург та інші міста Росії і далекого зарубіжжя. Вартість квитків за останнім часом значно знизилася за рахунок органічного управління підприємством.
До недавнього часу аеропорт в Махачкалі був основним хабом компанії «Авіалінії Дагестану». На даний момент тут дислокується авіакомпанія «РусЛайн».
У перспективі авіапідприємство планує відкрити повітряні перевезення в Мінводи, Владикавказ, Сочі і Астрахань. Оновлюється парк машин, ведуться переговори з новими авіаперевізниками. Головна мета аеропорту в Махачкалі - відновити бюджетне повітряне сполучення в популярні туристичні країни.

Сервіс та послуги

На території аеровокзального комплексу Уйташ створені всі умови для комфортного перебування пасажирів. Є затишні зали очікування, медпункт, кімната матері і дитини, камера зберігання, магазинів безмитної торгівлі, кафетерії і банкомати. Організовано роботу кас продажу авіаквитків, пункту обміну валюти. На привокзальній площі обладнана стоянка особистого транспорту. Для відпочинку, всього в ста метрах від будівлі аеровокзалу розташований готель «Аеропорт». Замовити номер у готелі можна через Інтернет або по телефону.

транспорт

Від стоянки аеропорту Уйташ до міста Каспійськ можна доїхати на маршрутному таксі, звідки з пересадкою вже дістатися до столиці Дагестану. Міські служби таксі також пропонують свої послуги з перевезення пасажирів. Знаючи специфіку цих місць, потрібно врахувати те, що зазвичай таксисти заповнюють всі місця в машині, так що іноді доводиться почекати.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 13.08.2014


Фотографії аеропорту Махачкали

Популярні статті

Купити авіаквиток за найкращою ціною



Новости