Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В Охотському морі знайшлася затонула бурова платформа "Кольська"

В Охотському морі на глибині 1,055 тисячі метрів виявили затонулий в грудні 2011 року платформа "Кольська". Про це РБК повідомили в компанії-підрядника пошукових робіт "Межрегіонтрубопроводстрой". В Охотському морі на глибині 1,055 тисячі метрів виявили затонулий в грудні 2011 року платформа Кольська

Як уточнили в компанії, платформа була виявлена ​​ще 30 вересня. Платформа лежить на дні Охотського моря практично в точці своєї загибелі, зафіксованої судами, які брали участь в операції з порятунку екіпажу. Виявило "Кольської" спеціальне судно "Кендрік", оснащене обладнанням для глибоководного пошуку, пише погляд .

Читайте також: Знайдений мотобот із затонулої бурової платформи "Кольська"

З 10 по 20 жовтня співробітники Далекосхідного слідчого управління на транспорті СКР проводитимуть огляд бурової платформи "Кольська". Про це Российской газете повідомив керівник відомства Олексій Устинов.

"Слідчі дії будуть проведені із застосуванням глибоководного апарату Triton на глибині понад тисячу метрів", - пояснив Устинов. За допомогою новітньої апаратури дізнавачі сподіваються з'ясувати причини загибелі "Кольської".

Устинов зазначив, що на місці трагедії зможуть побувати і родичі загиблих членів екіпажу бурової установки: з їх числа на борт судна під час операції візьмуть 12 осіб.

Новости