Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Болгарська академія дайвінгу

  1. Місця для дайвінгу
  2. Команда
  3. Щотижнева пропозиція
  4. PADI

Ласкаво просимо на сайт Болгарської академії дайвінгу PADI 5 Star IDC! Вас чекає 5-зірковий центр професійного навчання та розваг PADI на болгарській, англійській та російській мовах. Тут ви знайдете детальну інформацію про наш дайвінг-центр, про можливості для занять підводним плаванням і дайвінгу, які ми пропонуємо, і про неймовірні пригоди в підводному світі, які вас чекають.


Незалежно від того, чи хочете Ви спробувати свій перший підводний подих води або досвідчений водолаз, Болгарська Академія Дайвінга запропонує професіоналізм, надійне обладнання, незабутні занурення, нові дружби та пригоди. Дайвінг - це унікальна зустріч з природою, що входить у світ нескінченного синього для нас і нових відкриттів. Курси для дайвінгу можуть проходити як у нашому Дайвінг-центрі в Софії, так і в Дайвінг-центрі в Созополі.

Місця для дайвінгу

Созополь є одним з найдавніших міст на болгарському узбережжі Чорного моря. Виникла наприкінці 4-3 тисячоліття до нашої ери, Созополь, який тоді називався Аполлонія Магна (Велика Аполлонія), зростав насамперед як торговий і транзитний центр.

Підводні розвідки в районі порту Созополя виявляють залишки житла, керамічних суден, бронзових кам'яних і кісткових гармат.

Клуб організовує занурення для просунутих сертифікованих дайверів, а також для початківців.

Команда

Наші викладачі висококваліфіковані та відповідають строгим вимогам PADI. Вони допоможуть вам у ваших перших підводних пригодах, забезпечать максимальну безпеку і незабутні моменти у світі тиші.

Щотижнева пропозиція

Болгарська Академія Дайвінгу запускає щотижневу пропозицію PADI Enriched Air Diver - 20%

PADI

Чому саме PADI?

PADI є найбільшою водолазною організацією сьогодні з найвищими стандартами безпеки, причому 75% світових туристичних занурень виробляються сертифікованими дайверами та інструкторами. Крім того, PADI дозволяє при необхідності проводити сертифікацію та професійний розвиток в області дайвінгу.

PADI (Професійна асоціація інструкторів з дайвінгу) була заснована в 1966 році в Сполучених Штатах, Лос-Анджелесі, Джоном Кроніном, де зараз знаходиться штаб-квартира PADI. PADI - це найбільша у світі професійна асоціація професійних дайверів, яка має найвищу кваліфікацію, безпеку та якість послуг. Його офіси - PADI Americas, PADI Asia Pacific, PADI Японія, PADI Nordic, PADI Латинська Америка, PADI Europe Ltd і PADI International обмежені, обслуговуючи понад 100 000 індивідуальних членів і близько 4300 дайвінг-центрів і курортів. PADI пропонує своїм членам повний набір навчальних матеріалів на 20 мовах, включаючи англійську та російську. Після освоєння кожного курсу PADI студенти отримують сертифікат, який дозволяє їм пірнати і поринути в курорти по всьому світу. Сертифікати PADI визнані в усьому світі і дають правом учасників підводних заходів, оренди та купівлі обладнання для дайвінгу. Діапазон і тривалість курсів змінюються відповідно до інтересів кожного дайвера. У більшості курсів PADI академічна підготовка зводиться до мінімуму, а зусилля зосереджуються на практичних заняттях у реальному підводному середовищі.

Новости