Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Західний берег Криму, Заозерне: житло, пляжі, розваги

  1. Заозерному (Крим) 2019: як дістатися
  2. На поїзді
  3. На автобусі і маршрутному таксі
  4. На таксі в Заозерне (Крим) 2019
  5. На машині
  6. Заозерне (Крим) відпочинок 2019: клімат
  7. Житло в Заозерному, Крим
  8. Оренда житла в Заозерному, Крим
  9. Західний Крим, Заозерне: пляжі
  10. громадський пляж
  11. Пляж Національного спортивно-оздоровчого центру
  12. Заозерне (Крим) 2019: пляж «Лазурний Берег»
  13. Чим зайнятися в Заозерному
  14. Кухня в Заозерному

Курортне селище Заозерне знаходиться в західній частині Кримського півострова

Курортне селище Заозерне знаходиться в західній частині Кримського півострова. Він впритул прилягає до популярного курорту Євпаторія і знаходиться на захід від. Більшість туристів, що приїжджають в Заозерне (Крим) на відпочинок в 2019 році, хочуть провести час на безкрайніх піщаних пляжах і насолодитися прекрасним кліматом. Вартість житла в Заозерному (Крим) в 2019 році нижче, ніж в Євпаторії, але все блага і розваги залишаються доступними.

Життя в Заозерному набагато більш розміреним, а навколишнє оточення тихіше, так що відпочинок в цьому курортному селищі підійде для шукачів розміреного і невимушеного проведення часу. При бажанні, можна відвідувати визначні пам'ятки і розваги Євпаторії.

Заозерному (Крим) 2019: як дістатися

Літаком

Від найближчого цивільного аеропорту, що знаходиться в Сімферополі , До Заозерне 78 км по трасі. Прилетіти до Сімферополя можна з багатьох міст нашої країни. Зараз відкрито новий сучасний термінал.

Від аеропорту потрібно сісти на тролейбус № 17, 20 і доїхати до автовокзалу. Далі сідаємо на автобус до Євпаторії, який ходить з 08.18 до 20.35.

Можна поїхати на мікроавтобусах Fly & bus, вони ходять часто, а квиток можна оформити в залі прильоту.

Від залізничного вокзалу Сімферополя можна сісти на електричку або автобус до Євпаторії.

На поїзді

На пасажирському поїзді також можна дістатися в Заозерне (Крим) на відпочинок в 2019 році. Але поки немає залізничного моста, шлях буде довгим і з пересадкою. Спочатку необхідно доїхати на поїзді до Анапи або Краснодара. Від цих міст організовані автобуси до Криму через новий Кримський міст. Доїхати можна до Євпаторії.

Всі пересадки поєднує в собі «єдиний квиток» від РЖД. Однак, діє він тільки з 30 квітня по 30 вересня. В інший час треба організувати свій маршрут самостійно.

З Сімферополя можна доїхати на електричці раз в 2 години до станції «Євпаторії Курортна».

На автобусі і маршрутному таксі

Регулярні автобусні рейси з Сімферополя до Євпаторії відправляються з автостанції-2 «Курортна». З центральної автостанції в Євпаторії потрібно сісти на автобус № 8, який йде з центрального ринку і проходить через залізничний і автовокзал. Альтернативно, сідаємо на маршрутне таксі № 9 і їдемо до вул. Інтернаціональна, там пересідаємо на маршрутку № 119 до Заозерного. Або сідаємо на маршрутне таксі № 10 і їдемо до Центрального ринку, там також можна сісти на маршрутне таксі № 119. У пік сезону на цю маршрутку сісти дуже складно, високий пасажиропотік, так що вибирайте другий варіант, у ринку сісти на № 119 найпростіше , але їхати довше.

На таксі в Заозерне (Крим) 2019

Вартість проїзду на таксі в Криму - 25 руб. за кілометр. Не намагайтеся вступити в торг з таксистами у ж. д. вокзалів, автостанцій та аеропорту. Краще замовте таксі в респектабельної компанії заздалегідь, і мінімальна ціна вам буде забезпечена. З центру Євпаторії найкраще встати біля якогось житлового будинку і зателефонувати в службу таксі, назвавши вулицю і номер будинку, де ви знаходитесь. Середня ціна до Заозерного (Крим) в 2019 році складе 200-300 руб., В залежності від ситуації на дорозі.

Від аеропорту Сімферополя є офіційна служба замовлення таксі.

Від аеропорту Сімферополя є офіційна служба замовлення таксі

На машині

Відправившись на західний берег Криму в Заозерне на особистому транспорті, спочатку їдемо до Керчі через Кримський міст.

Далі рухаємося по Е97 до Феодосії, а після цього по Р23 до столиці півострова Сімферополь. Обігнувши місто по окружній дорозі, рухаємося по Р25 до Євпаторії. На першому круговому перехресті йдемо вправо на вул. Ескадрон, яка перетворюється в вул. Чапаєва. В кінці неї на круговому перехресті повертаємо вліво на закидного вулицю, а після неї на вулицю 60 років СРСР, яка і приведе вас в Заозерне. Також можна проїхати на вулицю 60 років СРСР через центр, але це може зайняти більше часу.

Заозерне (Крим) відпочинок 2019: клімат

У західному Криму і Заозерному царює середземноморський клімат з деякими елементами континентального, так як місцевість степова. Тут найбільше сонячних днів в році, в порівнянні з іншими курортами півострова. Стовпчик термометра днем ​​часто буде перевищувати +30 градусів і особливо в пік сезону. Вологість повітря помірна, що означає менше духоти.

Житло в Заозерному, Крим

За ціною житло в Заозерному (Крим) в 2019 році вигідно відрізняється від найближчої Євпаторії. Вартість кімнат у приватному секторі починається від 250-300 рублів, залежно від віддаленості берегової лінії, загальних умов житла, кількості відпочиваючих і місяці розміщення. Можна знайти кімнати в приватних будинках, а можна і в квартирних. Визначитися з вибором найкраще заздалегідь.

Гостьові будинки і готелі , Які зазвичай можна віднести до закладів еквівалентних двом зірочкам, представлені в Заозерному в великій кількості. Ціни починаються в районі 650-900 рублів і вище. Так, мінімальна ціна і хороші умови проживання можуть бути забезпечені в пансіонаті «Подих Моря», «У Машеньки», «Комфорт», «Мамин Дворик», «Сієста», «Адмірал-Клуб» .

Так, мінімальна ціна і хороші умови проживання можуть бути забезпечені в пансіонаті «Подих Моря», «У Машеньки», «Комфорт», «Мамин Дворик», «Сієста»,   «Адмірал-Клуб»

За суму від 1200-1500 рублів можна розміститися в непоганий приватному готелі, яка цілком може забезпечити сервіс в три зірки і запропонувати різні категорії номерів, такі як «стандарт», «економ» або «люкс». Серед таких готелів можна виділити «Золоті піски», «Ліга-Клуб» і «Евпаторіон» .

У Заозерному (Крим) в 2019 році є і санаторії, в яких можна пройти лікування. Також перебування в санаторії добре тим, що практично всі заклади мають свій пляж.

Оренда житла в Заозерному, Крим

Орендувати однокімнатну квартиру в Заозерному (Крим) на відпочинку в 2019 році можна від 900-1100 рублів на добу. Добова оренда невеликих приватних будинків починається від 1300 рублів. Ціни варіюються залежно від місяця оренди, розташування і впорядкованості.

Західний Крим, Заозерне: пляжі

Пляжі дитячих таборів і дитячих пансіонатів

Практично вся 6-кілометрова лінія пляжів на західному березі Криму в Заозерному закріплена за різними установами та дитячими таборами. Всього цей виступаючий в море мис налічує близько 17 поділок. Залежно від установи, варіюється і інфраструктура, а також загальний стан тієї чи іншої ділянки. У більшості випадків на територію відомчих пляжів прохід дозволений, а де-не-де він платний (50-100 рублів). На платних пляжах вартість шезлонга, парасольки або місця під навісом будуть включені в ціну. Всі пляжі піщані і варіюються в ширині 20-30 метрів. Місця вистачає всім і немає такої кількості людей, як в Євпаторії, а вода в морі чистіше.

громадський пляж

Цей пляж Заозерного простягнувся на відстань близько 300 метрів на схід від смуги попередніх пляжів. Тут хороша і розвинена інфраструктура, є все необхідне для повноцінного відпочинку. Структура берегової лінії піщана, а її ширина становить близько 25 метрів. Водні атракціони і розваги присутні.

Пляж Національного спортивно-оздоровчого центру

Цей пляж Заозерного розмістився на схід від попереднього і займає територію близько 1000 метрів. Ідеальна інфраструктура, вивірена планування, всі види розваг, чистий пісок і мала кількість народу. Вхід можливий тільки для тих, хто заплатив за номер в цій установі.

Заозерне (Крим) 2019: пляж «Лазурний Берег»

Це приватний пляж в самій східній частині селища, де починається Євпаторія в районі Мойнакського озера. Один з найкращих приватних пляжів на узбережжі. Є вся необхідна інфраструктура, що супроводжується ідеальної плануванням. Є безліч атракціонів, розваг, кафе і бари. Візитна картка пляжу - це величезні білосніжні парасольки та намети. Можна орендувати намет, а можна і шезлонг під парасолькою. Є дерев'яні доріжки, а куріння на пляжі дозволено тільки на його околицях в спеціальних зонах. Вхід платний для всіх бажаючих, а в залежності від місяця ціна змінюється. Оренда намету стоїть 2700 руб. на цілий день.

Чим зайнятися в Заозерному

Оскільки Заозерне межує з Євпаторією , То побувавши в ньому, вам обов'язково випаде можливість відвідати визначні пам'ятки цього міста. Радимо подивитися мусульманський монастир Текіє-Дервіш. Не забудьте зайти в храм Святого Іллі, храмовий комплекс «Караїмські кенаси», музей «Ворота Гезлеві», собор Святого Миколая Чудотворця, який був зведений у візантійському стилі в кінці 19 століття.

У Селищі Прибережне є один з найбільших аквапарків в Криму «Бананова Республіка». Доїхати туди можна на електричці і провести в ньому хоч весь день.

Кухня в Заозерному

У Заозерному (Крим) в 2019 році у вас не виникне проблем з тим, де харчуватися. У селищі є безліч їдалень, чек в яких складе 150-250 рублів. На курорті є чудові кафе, які розташовані на пляжі, стоять відокремлено або знаходяться в готелях і відкриті для відвідування. Середній рахунок в такому закладі становитиме 500 рублів.

Західний Крим, Заозерне - це чудовий курортне селище, який стає все краще і краще щороку. Ціни в Заозерному (Крим) на відпочинок в 2019 році вигідно відрізняються від Євпаторії, а розташування селища означає доступність до всіх визначних пам'яток і розваг цього популярного міста.

Ціни в Заозерному (Крим) на відпочинок в 2019 році вигідно відрізняються від Євпаторії, а розташування селища означає доступність до всіх визначних пам'яток і розваг цього популярного міста

Найдешевші тури в Крим
Найдешевші тури в Євпаторію
Найдешевші тури в Сімеїз
Найдешевші тури в Ялту
Найдешевші тури в Форос
Найдешевші тури в Феодосію

Новости