Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Взимку в Єгипет з дітьми - вибираємо готель в Шарм Ель Шейх!

  1. Середні ціни на відпочинок в готелях Шарма взимку.
  2. Готелі Шарма «Це однозначно 5»
  3. Iberotel Palace 5 *, бухта El Maya Bay
  4. Movenpick Resort Naama Bay 5 *, бухта Наама Бей
  5. Готелі Шарма «5 * і моя половинка»
  6. Reef Oasis Beach 5 * і Sentido Reef Oasis Senses 5 *, бухта Рас розум Ель Сід
  7. Novotel Beach Sharm El Sheikh5 * і Novotel Palm, бухта Наама Бей
  8. Beach Albatros Aquapark Sharm 5 * і Albatros Aqua Blue & Park 4 *, бухта Хадаба
  9. Готелі для економного відпочинку взимку з дітьми в Шармі
  10. Jaz Fanara Resort & Residence 4 *, бухта Рас розум Ель Сід
  11. Maritim Jolie Ville Resort & Casino 5 *, бухта Наама Бей
  12. Tropitel Naama Bay 5 *, бухта Наама Бей
  13. Sharm Dreams Resort And Aqua Park 5 *, бухта Наама Бей
  14. Club El Faraana Reef 4 *, бухта Рас розум Ель Сід

5/5 (7)

5/5 (7)

Шарм-Ель-Шейх - головний курорт Єгипту з одним з найкрасивіших і живих коралових рифів планети. Але головний кораловий плюс курорту Шарм-Ель-Шейх має зворотну сторону.

Більшість готелів Хургади пишаються піщаним плавним входом для дітей. У Шарм-Ель-Шейху ж кірка коралового рифу підходить безпосередньо до берега. Купатися можна, спускаючись з численних понтонів різної довжини на глибину до рифу. Як же купатися з дітьми в Шарм-Ель-Шейху?

Головна прохання туристів SeredinaLeta з дітьми взимку - вибір готелю з піщаним входом в бухті без вітру в Шармі. У рейтинг SeredinaLeta ми вибрали готелі, що мають повноцінний піщаний захід у море або лагуну для купання дітей в Шармі. Друга умова рейтингу - природна защіщіта від вітру взимку в Шармі. Вітер в Шарм-Ель-Шейху особливо відчутний в листопаді-грудні і лютому-березні.

Саме через зимового вітру в Шармі, ми виключили з зимового рейтингу всі готелі з піщаним входом в морі вітряної бухти Набк, чудові готелі Baron Resort 5 * і Coral Sea Sensatori 5 * (в бухті Рас Насрані теж буває вітер) і улюблений SeredinaLeta готель Sultan Beach 5 *. Він хоч і знаходиться в бухті Sharks Bay, яка вважається безвітряну, проте побудований на її зовнішній стороні, тому вітер в Султана теж не виключений. Сподіваюся, ми скоро напишемо статтю про кращому відпочинку з дітьми в Шармі в теплі сезони, коли вітер приносить благодать. І, звичайно, всі перераховані готелі потраплять в такий рейтинг.

Середні ціни на відпочинок в готелях Шарма взимку.

В описі кожного готелю ми даємо середню ціну відпочинку в 7 ночей. Що таке середня ціна? Ми заздалегідь перевірили ціни туру в 7 ночей на двох в низький період (середина січня) і розділили її навпіл. Чим ближче дата Вашого туру - тим значнішими будуть коливання від середньої ціни.
Більшість готелів Шарм-Ель-Шейха на нашому ринку мають категорію 5 *. Але в Єгипті п'ятірка п'ятірці ворожнечу. Для зручності ми умовно розділили рейтинг на 4 категорії за ціною і рейтингам.

Готелі Шарма «Це однозначно 5»

Категорія готелів, в яких досить нечасто зустрічаються знижки. Чому? Все просто. У Шармі є готелі вище рівнем з піщаними пляжами для дітей. Але вони знаходяться в вітряних бухтах. У період вітрів взимку в Шармі акцент якісного відпочинку з дітьми зміщується, а готельєри відмінно знають свої переваги. Ціни в готелі цієї категорії з більшою ймовірністю можуть коливатися в бік зростання, а не знижок, особливо в період новорічних канікул.

Iberotel Palace 5 *, бухта El Maya Bay

Середня ціна туру 7 ночей - 650 $ / чол

Iberotel Palace 5 * - якісна п'ятірка з німецьким менеджментом, що належить мережі Iberotel. Ми не відносимо її до ВІП-рівня лише за деяку втому номерів. Хоча частина з них вже реновірован і процес оновлення триває. В іншому Iberotel Palace 5 * - впевнена європейська класика з відмінною кухнею, сервісом і чудовим розташуванням в безвітряну місці Шарма. Раніше готель працював за концепцією «тільки для дорослих», але тепер відкритий для відпочинку з дітьми, виділяючи дорослим окремий ресторан для вечері. За відсутність вітру взимку, піщаний захід у воду і якісний сервіс ми вважаємо Iberotel Palace 5 * найкращим в високому сегменті зимового відпочинку з дітьми в Шармі.

За відсутність вітру взимку, піщаний захід у воду і якісний сервіс ми вважаємо Iberotel Palace 5 * найкращим в високому сегменті зимового відпочинку з дітьми в Шармі

Iberotel має досить компактну територію без ступенів або височин, абсолютно підходить для відпочинку з маленькими дітьми і комфорту туристів старшого віку. Тут немає гучних молодіжних тусовок. Концепція Iberotel призначена для спокійного відпочинку і релаксу. Днем анімаційна команда готує спортивні розваги, ввечері проводить невеликі шоу, вокальні виступи і концерти живої музики. Для дітей працює мініклуб і зручна дитяча площадка на пляжі.

Основний пляж при готелі - 250 метрів чистого піску з пологим входом в море в бухті, захищеної від вітру взимку. Для любителів коралових рифів і снорклинга готель організовує доставку на другий пляж на приватному готельному катері. Займає така водна прогулянка всього 5 хвилин. Унікальна можливість використання окремо пісочного і коралового пляжу - ексклюзив для Шарм-Ель-Шейха.

Movenpick Resort Naama Bay 5 *, бухта Наама Бей

Середня ціна туру 7 ночей 625 $ / чол

Movenpick Resort Naama Bay 5 * - сімейний готель швейцарської ланцюжка Movenpick в Шарм-Ель-Шейху. У Мовенпіка кілька особистих турізюмінок. Перша - зручність розташування. Адже інфраструктура навколо готелю - це центр розваг Наама. Вихід на прогулянковий променад прямо з воріт готелю, а до центрального Hard Rock Cafe 15 хвилин пішки.

Вихід на прогулянковий променад прямо з воріт готелю, а до центрального Hard Rock Cafe 15 хвилин пішки

Movenpick побудований амфітеатром в стилі шейхів в білому одязі. Номери в двоповерхових бунгало затишними терасами спускаються до моря. Завдяки унікальній архітектурі всі номери мають вигляд на море, а багато ще й на всю бухту Наама Бей. Стандартні номери площею 24кв.м можуть приймати гостей 2 + 1 (2 дорослих і дитина). Великим сім'ям підійдуть з'єднані номера connected room або вілли з власним садом і приватним басейном. Стандартні кімнати однакові за якістю і немає потреби турбуватися про хороше номері при поселенні в готель. Для гостей верхніх терас є 2 ліфти, що піднімаються до 4-го рівня.

Активності в Movenpick теж є ексклюзивними. Готель має особисту стайню і кінний манеж, власну органічну ферму і теплиці. Для дітей в Мініклуб організовують програму розваг з майстерклас, катаннями і іграми. Головна визначна пам'ятка Movenpick Resort - неймовірні види на світиться всіма вогнями вечірню бухту Наама.

Унікальна фішка Мовенпіка в Наама - 5 власних пляжів в тихих лагунах! Два пляжу з пісочком, ідеальні для відпочинку з дітьми взимку в Шарм-Ель-Шейху. Решта пляжів рифові, з понтонами і відмінним снорклингом. Любителі дайвінгу, активної анімації, дитячого купання, тихого відпочинку з книгою, вечірніх вечірок - кожному знайдеться пляж до душі в Movenpick Resort Naama Bay 5 *.

Готелі Шарма «5 * і моя половинка»

Цікава категорія парних готелів Шарма. Часто в таких парах готель вищого рівня 5 * стоїть на першій лінії, а її ж 4 * половинка - на другий. Вдала концепція дає можливість користуватися територіями і деяким сервісом відразу двох готелів з економією в ціні.

Reef Oasis Beach 5 * і Sentido Reef Oasis Senses 5 *, бухта Рас розум Ель Сід

Середні ціни турів 7 ночей: Reef Oasis Beach 5 * - 450 $ / чол., Sentido Reef Oasis Senses 5 * - 575 $ / чол

Готелі Reef Oasis Beach 5 * і його віп-зона Sentido Reef Oasis Senses 5 * користуються незаперечними перевагами неймовірної бухти Рас Ум Ель Сід. По-перше, Рас Ум Ель Сід вважається однією з двох наймальовничіших коралових бухт Шарма. По-друге, корали для дорослих поєднуються з піщаним заходом в морі для дітей. По-третє, природне розташування бухти відмінно захищає від вітру взимку в Шармі. Ці 3 параметра виводять готелі Reef Oasis в кращі варіанти для відпочинку з дітьми взимку.

Територія готелів так цікаво влаштована, що шлях до пляжу навіть з найдальших номерів займе не більше 5-ти хвилин. Однак для гостей готель передбачив спеціальні шатли, адже загальна територія готелів більше 200тис. кв.м!

Номери основного готелю Reef Oasis Beach мають площу 40 кв.м, а ексклюзивного Sentido Reef Oasis Senses - 44кв.м. У гостей Сентідо є особиста закрита від решти гостей територія, ресторани і можливість користуватися всіма послугами Reef Oasis Beach. Єдиний мінус Sentido Reef Oasis Senses - його точно ніколи не буває в палаючих пропозиціях. Готель бронюється заздалегідь і часто йде в стоп за кілька місяців до запланованої дати відпустки. Обидва готелі - фаворити відпочинку з дітьми взимку в Шармі, а різниця в ціні турів у них невелика.

Безкоштовні активності Oasis Beach - це аквапарк з 13-ма гірками, 14 басейнів (1 підігрівається взимку), два тенісних корти, SPA, сауна і турецька лазня, джакузі, фітнес-зал, футбольне поле і активна анімація з безліччю спортивних денних розваг. Вечорами готель організовує розважальні програми і дискотеки. Увага дітям не менше - мініклуб, дискотека, 2 басейни (1 підігрівається взимку), 3 водні гірки, дитячий майданчик і спеціальне дитяче меню.

У більшості турагентів готелі Reef Oasis - №1 відпочинку з дітьми в Шарм-Ель-Шейху взимку.

Novotel Beach Sharm El Sheikh5 * і Novotel Palm, бухта Наама Бей

Середні ціни турів 7 ночей: Novotel Beach 5 * - 550 $ / чол., Novotel Palm 5 * - 450 $ / чол

Пара готелів Новотель розташовані в піщаній бухті Наама Бей в закритому від вітру взимку місці. Novotel Beach побудований на першій лінії через променад від пляжу, Novotel Palm - прямо за ним. Дорога до пляжу з другої лінії займе приблизно 5-7 хвилин. Пляж Новотеля чудовий для відпочинку з дітьми в Шармі взимку. Вхід в воду абсолютно пологий і комфортний, а для любителів снорклинга є понтон і живий різнокольоровий риф.

Вхід в воду абсолютно пологий і комфортний, а для любителів снорклинга є понтон і живий різнокольоровий риф

Гості можуть користуватися спільною територією в 128 000 кв.м., але кухня у кожного готелю своя. Новотеля зелені, чисті, затишні, без височин, зручні для батьків з колясками і з прямим виходом на променад Наама Бей. Мережа Novotel піклується про повноцінне харчування. Воно однакове в обох готелях: бюджетно, якісно, ​​без вишукувань.

Особливість Novotel Palm: він побудований значно пізніше, ніж перша лінія. В Palm більше територія, просторіше і сучасніше номера. Дитяча інфраструктура (мініклуб, дві водні гірки та дитячий майданчик) знаходяться в Novotel Palm, а вечірні шоу і денна доросла анімація проводяться в Новотель Біч. Для готельного відпочинку в кожній частині Новотеля є басейн, що підігрівається взимку. Але головне в Новотель - це МОРЕ. У всіх відгуках гостей пляж називають головною родзинкою готелів.

Обидва готелі сміливо рекомендуємо для сімей з маленькими дітьми, акуратним бюджетом для спокійного відпочинку взимку в Шармі.

Beach Albatros Aquapark Sharm 5 * і Albatros Aqua Blue & Park 4 *, бухта Хадаба

Середні ціни турів 7 ночей: Beach Albatros Aquapark Sharm 5 * -600 $ / чол. і Albatros Aqua Blue & Park 4 * - 550 $ / чол.

Готелі мережі Альбатрос - це чудовий вибір для активних сімей з дітьми. Незважаючи на те, що пляж готелів Альбатрос має піщаний вхід і захищений від вітру Шарма взимку, SeredinaLeta завжди побоюється, що наші туристи просто не встигнуть як слід насолодитися пляжем. Ця солодка парочка має такі аквапарки, з яких важко витягнути як дітей, так і дорослих.

Обидва готелі розташовані в Хадаба. Albatros Aqua Blue на другій лінії, а новий, відкритий тільки в 2017, Albatros Aquapark - на третій. До пляжу майже 7- 10 хвилин пішки, але трансфери на пляж курсують часто з обох готелів.

Альбатроси славляться чудовим харчуванням і сервісом для дітей. Гості можуть користуватися аквапарком і баром і свого, і сусіднього готелю. Порахувати все басейни Альбатросів - цілий квест. І в обох готелях зимою підігрівається кілька басейнів.

Найскладніше питання - як зробити вибір між двома Альбатрос?

Аква Блу за рахунок свого віку вже більш зелений, він затишніше, номери трохи старше. Тури в Aqua Blue зазвичай на 10-15% дешевше. 63 гірки готелю Аква Блу поєднують дорослі і дитячі інтереси. В Albatros Aquapark все трохи активніше - і анімація, і аквапарк. Тут 22 басейну (4 підігрівається взимку), а аквапарк налічує 59 гірок. З них 4 дорослі екстремальні, інші для діток молодшого віку. Albatros Aquapark трохи далі від пляжу (пляж без вітру взимку). До нього примикає будівля знаменитого клубу «1000 і 1 ніч», відвідування якого безкоштовно для гостей Albatros Aquapark.

Який вибирати? Обидва! По черзі і кілька разів! Але рада - бронюйте відпочинок заздалегідь. На найближчі дати Beach Albatros Aquapark Sharm 5 * і Albatros Aqua Blue & Park 4 * зазвичай завжди розкуплені.

Готелі для економного відпочинку взимку з дітьми в Шармі

Ціни на відпочинок в Шарм з дітьми часто ростуть швидше, ніж можливості українців. Якщо добре знати що головне у відпочинку, не доведеться турбуватися слабким сервісом або кухнею. Мудрі туристи SeredinaLeta знають, що авіаквиток в Єгипет і назад коштує 280-300 $ / чол., Ще трохи йде на трансфер і страховку. А на решту готелю потрібно не тільки утримувати номера і територію, а й смачно нагодувати і розважити гостей. Звичайно, сервіс єгипетських 5 * буде відрізнятися від європейського, адже і ціни відрізняються в рази! Зате у нас є можливість недорого відпочивати в Шармі на чудовому морі за невеликі гроші взимку.

Jaz Fanara Resort & Residence 4 *, бухта Рас розум Ель Сід

Середня ціна турів 7 ночей: 575 $ / чол

Рідкісний випадок, коли готель 4 * в Шарм-Ель-Шейху краще багатьох п'ятірок. Jaz Fanara розташований у чудовій бухті, що поєднує чудовий живий різнокольоровий кораловий риф, повноцінний піщаний вхід в море і ізоляцію від зимових вітрів. Готель побудований на пагорбі, але спуск на пляж ненапрягаемую. М'які пісочний візит і доступ до рифу настільки комфортні, що Fanara не потребує понтоні для снорклинга. А кораловий риф Шарма в Фанарі просто чудовий!

А кораловий риф Шарма в Фанарі просто чудовий

Територія Jaz Fanara ділиться на 2 частини - резорт (ближче до моря) і резиденс (приблизно 500м від пляжу). Найвдаліші номера готелю - це Superior в головній будівлі. Вони реновірован в 2013 році і близькі до пляжу. Чому ж 4 *? Є 2 категорії нереновірованних номерів, які не настільки вдалі - фемілі (найбільш віддалені від моря) і номери single saver - дуже маленькі за площею (до 12кв.м). Другий нюанс готелю - не дуже великий пляж. При повному завантаженні готелю на пісочку може бути тісно. А готель дуже популярний. Крім дивовижного моря, у нього відмінне харчування, яким славляться всі готелі мережі Jaz. Готель любимо німцями і бельгійцями за якісний сервіс і чистоту. Відмітна риска Jaz Fanara - великий відсоток повертаються гостей, а це говорить багато про що!

З Jaz Fanara є куди погуляти - інфраструктура жвавого району Хадаба знаходиться в пішої доступності. Відпочиваючи в Jaz Fanara, треба обов'язково побалувати себе, відвідавши відомий ресторан морської кухні Farez в Хадаба.

Maritim Jolie Ville Resort & Casino 5 *, бухта Наама Бей

Середня ціна туру 7 ночей: 500 $ / чол в пляжній зоні Preffered, 475 $ / чол - в середній Sport і 450 $ / чол - в далекій Palm

У Шарм-Ель-Шейху відкриті три готелі мережі Maritim, але для відпочинку з дітьми взимку в Шармі кращим варіантом буде готель в Наама Бей - Resort & Casino. Готель з величезною територією, яку для зручності довелося розділити на три частини, знаходиться в курортній бухті Наама. Популярна бухта в нашому рейтингу славиться природним захистом від вітру взимку і піщаними пляжами з комфортним входом в море для дітей.

Стандартні номери Марітім дуже просторі: 35кв.м дозволяє комфортно розміститися сім'ї з двома дітьми. Але рекомендуємо звернути увагу і вибирати для відпочинку з дітьми номер в прибережній зоні, так як зона Sport відокремлена дорогою від решти готелю. У частині Sport відкрито ексклюзивне казино, що входить до групи «Casino Austria International». Рідкісне задоволення в Шармі спробувати азартного щастя батькам. А по величезній зеленій території курсують електрокари, дозволяючи переміщатися комфортно і з вітерцем.

Водні розваги в Марітім - великий басейн для дорослих з підігрівом взимку, басейн з морською водою, дитячий басейн і водні гірки. Для дітей 3-12 років працює міні-клуб Snoopy Club, ігровий майданчик, мінідисків, власне дитяче меню і високі стільчики в ресторані.

Готель гарантує якісну кухню, де будь-хто зможе знайти страву на свій смак. Ні, не омарів в шампанському, а саме якісне різноманітне меню з достатньою кількістю м'ясних і рибних страв відповідно до ціни туру. Для різноманітності побалуйте себе вечерею в одному з трьох аля- карт ресторанів (кажуть, кращий з них - італійський))

Море - родзинка на торті Марітім. Воно шикарно. Вітру немає, захід пісочний і пологий, не дрібне і не глибоко, ідеально! Трохи далі від берега, неглибоко, є корали і можна спостерігати за рибками. А між пляжним відпочинком і готельними розвагами - прогулянкова зона Наама бей, яка починається прямо від дверей готелю. Власне, Maritim Jolie Ville Resort & Casino 5 * - поєднання всіх основних моментів: мало вітру, пісочний пляж, шопінг і розваги поза і всередині готелю, є горочки, хороша кухня і дуже-дуже красиво!

Tropitel Naama Bay 5 *, бухта Наама Бей

Середня ціна турів 7 ночей: 415 $ / чол

Тропітель належить до розряду сімейних економічних готелів 5 *. Він може задовольнити багато інтересів, але все не на 5 з плюсом. Переваги Тропітель - розташування в Наама Бей з його розважальною інфраструктурою і пляж, що поєднує пологий піщаний візит, корали і захист від вітру взимку.

Переваги Тропітель - розташування в Наама Бей з його розважальною інфраструктурою і пляж, що поєднує пологий піщаний візит, корали і захист від вітру взимку

Готель знаходиться на другій лінії (200 метрів від пляжу), але перед ним тільки ресторанчики і кальянні, тому багато номерів мають вигляд на море. Фішка готелю - недорога ціна, величезна територія з власними машинами по готелю і на пляж, басейни з водними гірками, пологий пляж зручний для відпочинку дітей в Шарм-Ель-Шейху і дорослих любителів снорклинга. Мінусами (або відображенням економною ціни) можна виділити номера, сервіс і харчування. Стандартні номери просторі (32кв.м), але вельми скромні. Готель займається реновацією номерів в ході роботи, закриваючи частину номерів і проводячи в них косметичний ремонт.

Sharm Dreams Resort And Aqua Park 5 *, бухта Наама Бей

Середня ціна турів 7 ночей: 400 $ / чол

Шарм Дримс знаходиться в самому серці популярної Наама Бей за готелем Fayrouz Resort. Гості Шарм Дрімс можуть користуватися і територією, і пляжем Fayrouz, але своя у них - набагато краще. До піщаного безвітряного пляжу пішки в середньому 5 хвилин (150м). У цьому місці пляжу коралова кірка відходить від берега, утворюючи відмінний і вхід в воду для діток. Є на пляжі і понтон 20м для стрибків і плавання з маскою. Єдиний, але істотний мінус готелю - бар на пляжі платний, так як сусідній готель не имет концепції «Все включено».

Єдиний, але істотний мінус готелю - бар на пляжі платний, так як сусідній готель не имет концепції «Все включено»

Крім морських розваг Sharm Dreams пропонує: 9 відкритих басейнів, 4 з яких підігріваються взимку і оригінально оформлений аквапарк «CLEO» з декількома водними гірками для дітей і батьків. Є в Шармс Дримс мініклуб для дітей від 4 до 10 років з аніматорами, іграшками, мультиками та куточок з дитячим меню в ресторані. Дорослих чекають тренажерний зал, SPA-салон і спортивні розваги денний анімації.

Шарм Дримс розташований більш ніж вдало. Виходячи з готелю, Ви потрапляєте прямо на прогулянковий променад Наама Бей з його розвагами, магазинами, ресторанами, клубами, екскурсійними бюро і Duty free.

В цілому, крім платного бару на пляжі, Sharm Dreams Resort відмінно поєднує набір задоволень з оптимальною ціною відпочинку в Шарм-Ель-Шейху з дітьми взимку.

Club El Faraana Reef 4 *, бухта Рас розум Ель Сід

Середня ціна турів 7 ночей: 375 $ / чол

Дуже просимо не плутати Club El Faraana 4 * і Jaz Fanara 4 *. Це дуже різні готелі рівня, хоча для українського погляду назви готелів схожі. Фараану ми відносимо до бюджетних готелям з відмінним морем, готель же мережі Джаз, незважаючи на ті ж 4 * відноситься до набагато більш високого рівня. Про Джаз Фанара - в його блоці. А ми повернемося до Фараана Риф 4 *.

А ми повернемося до Фараана Риф 4 *

Головне і неймовірна перевага готелю Club El Faraana Reef 4 * - це розташування на першій лінії з піщаним входом в море, захистом від вітру взимку в Шармі, найчистішої водою і чудовим кораловим рифом. Клаб Фараана сусідить з лідером продажів зимового сімейного відпочинку в Шарм-Ель-Шейху Reef Oasis Beach 5 *.

У номерах Фараани немає свіжого ремонту, ігрового майданчика, середнє харчування і якість алкоголю, а з басейнів підігрівається тільки джакузі. Альо! Джакузі там є, а також є величезна красивенная територія, чарівна ціна, хороша анімація, неподалік є аквапарк, і, головне, просто неймовірне море із захистом від вітру взимку. Вам погрітися, оздоровити дітей та провести веселий відпустку за невеликий бюджет без вишукувань і непотрібних опцій? А чому б не Фараана!

Чи варто боятися вітру в Шармі взимку? Наш висновок: якщо правильно вибрати готель, відпочинок буде чудовим.

Полетіли грітися і купати дітей в море взимку!

Точну ціну туру для Вашої родини дивіться в модулі підбору туру в Егіпет.Скопіруйте назва готелю, встановіть зручні дати відпочинку і вік дітей - і вуаля! І про палаючих пропозиціях на найближчі дати забувати не варто. Збірки перед Вами:

Всі тури в Єгипет з України

Всі тури в Єгипет з України

Гарячі тури в Єгипет

Подаруйте зірочок, бажано п'ять :)

Як же купатися з дітьми в Шарм-Ель-Шейху?
Що таке середня ціна?
Чому?
Найскладніше питання - як зробити вибір між двома Альбатрос?
Який вибирати?
Чому ж 4 *?
Вам погрітися, оздоровити дітей та провести веселий відпустку за невеликий бюджет без вишукувань і непотрібних опцій?
Чи варто боятися вітру в Шармі взимку?

Новости