Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вісім днів на краю землі у Владивостоці в Стежки Дерсу 1 липня 2017

Подія додано в обране Подія додано в обране   Додати в обране   Вартість квитків: 20 000 р

Додати в обране

Вартість квитків: 20 000 р., Дітям 50%

Вартість квитків: 20 000 р., Дітям 50%

Запрошуються всі бажаючі на екскурсію "Вісім днів на краю землі".

Вартість: 20000 руб. / Чол., Дітям 50% знижка.

Приморський край - окраїна Росії. А сама крайня його точка, де країна межує з двома державами (Китаєм і Кореєю), і рукою подати до Японії - Хасанський район. Крім унікальної природи це ще й дуже сприятливі місця для відпочинку, напевно, найсприятливіші на всьому сході країни. Красиве узбережжі з безліччю бухт і островів - знахідка для мандрівників. Природа багата і різноманітна - не дарма тут на великій акваторії розташований Далекосхідний морський заповідник.

Дати: 1-8 липня, 1-8 серпня, 1-8 вересня.

Програма туру:

1 день

  • 8:00 - виїзд з Владивостока в Хасанський район. Знайомство місцями ми починаємо зі знайомства з легендарними першопрохідцями, які залишили імена на карті Росії. У селі Безверхово - сліди садиби Михайла Янковського та відтворення будинок шкіпера Гека. Вражень буде більше, якщо перед подорожжю прочитати книгу В. Ю. Янковського "Ненуні. Далекосхідна одіссея". Прибуття на турбазу в с. Андріївка.

2 день

  • Шлях на півострів Гамова по стежці через невисокі сопки, з яких відкриваються мальовничі краєвиди на узбережжі - бухти, скелясті миси, острови ... У разі туману на верху можна буде спостерігати фантастичні картинки, коли спускаючись до моря, в білому молоці виявляються обриси узбережжя і острова! Бухта Астаф'єва - великий піщаний пляж. У бухті Орлінка вперше побачимо шикарні розлогі сосни на скелях, які є візитною карткою заповідника. Бухта Теляковского - вся в цих соснах. Узбережжя від Аставьева до Теляковского - територія Далекосхідного морського заповідника. Однак, в бухті Астаф'єва купатися можна, а бухта Теляковского заповідна тільки на половину. У бухті Теляковского зустрічаємося з машиною, яка привозить спорядження для наметового табору. Ставимо табір, де у нас буде дві ночівлі.

3 день

  • День відпочинку в бухті Теляковского. Тут немає піщаних пляжів, зате дуже красиві ландшафти - мрія фотографа! Навіть в похмуру погоду - види незрівнянні. Відвідуємо острів нудяться серця. Цей зовсім іграшковий острівець розташований майже біля берега і перехід до нього можливий в брід. Острів, як і всі скелясті береги бухти, покритий розкішної шапкою сосен.

4 день

  • Похід на маяк. Він розташований за перевалом - йти години півтори-два. На перевалі - вежа батареї, що нагадують про ті часи, коли ці райські місця були територією військових. Маяк - рятівна зірка мореплавців - розташований на самому краю півострова Гамова, на грізному скелястому мисі, біля якого на глибині лежать три затонулих судна. Маяк нагадує маленький чарівний містечко, що виріс на суворих скелях з метою попереджати проходять в тумані суду про небезпеку. Служителі маяка проводять цікаву екскурсію по його території. Шлях далі. У віддаленій частині півострова - незвичайної форми скеля з аркою, що має різні назви - Дракон, яка п`є кінь. Повернення в базовий табір.

5 день

  • Збори табору. Похід в бухту Витязь з однойменною посёлочком на березі. Візитна картка Витязя - маленький замок (руїни), сфотографувати який вважає своїм обов'язком кожен турист. Він належав підприємцю Яну Михайловичу Янковському, синові Михайла Івановича Янковського, з біографією якого ми познайомилися в перший день подорожі - в п. Безверхово. Ян Михайлович з трьома компаньйонами в 1917 р орендував півострів Гамова і організував оленеводческого господарство. Уражені незвичайною красою пейзажів узбережжя півострова, компаньйони назвали свою артіль "Соснові скелі". Біографія Янковських - яскрава сторінка в літописі про освоєння Примор'я, а стіни унікального будинку-фортеці, на жаль, одне з небагатьох згадок про цю прізвища.
  • У бухті Витязь починається наше нове пригода - подорож водне. «Пригода приморських аргонавтів» (на катамаранах вздовж узбережжя затоки Посьет). Не випадково ця подорож порівнюється з міфологічним плаванням корабля Арго - наш маршрут під химерними скелястими берегами і справді нагадує шлях, по якому йшли легендарні грецькі герої в пошуках золотого руна. На легких надувних судах ми можемо безпечно ковзати під скелястими берегами і заглядати в гроти. По дорозі ми відвідуємо місце проживання нерпа, які нас лякаються менше, ніж катерів і, якщо затриматися і вщухнути, починають висувати голови з води і з цікавістю нас розглядати! Розбиваємося на екіпажі по 5-8 чоловік. Збираємо катамарани (надуваємо балони, прив'язуємо їх до рам), отримуємо інструктаж і виходимо в море. Дистанція колії - близько 10 км., Швидкість судна при безперервної веслування (коли хоча б половина членів екіпажу гребе) - приблизно дорівнює швидкості пішохода. Подорож пролягає вздовж красивих химерних берегів з різко виступаючими скелястими мисами і невеликими бухтами. На шляху - мініатюрні острови Таранцева, острів Череп з очницями-гротами, Нерпічье камені (де дуже ймовірна зустріч з нерпи), камінь Ідол і інші цікаві об'єкти природи ... В дорозі - зупинки в красивих місцях. У разі спекотної погоди - зупинки більш тривалі з можливістю скупатися. У похмуру або дощову погоду більше йдемо ходом ... Причалюємо на пляжі на рисових паді. До бази по дорозі - 5 хвилин.

6 день

  • Відпочинок. У двадцяти хвилинах ходьби від бази - чудова бухта, що носить назву Ідол. Бухта має приємним піщаним пляжем, знаходиться на віддалі від турбаз і недоступна для під'їзду машин. По краях - красиві скелясті миси, де можна годинами медитувати на спокійну гладь моря. Вода чиста, дно - Не заросла травою. Прекрасне місце для купання! Тут можна чудово провести час, відпочити, і налаштуватися на нові майбутні походи.

7 день

  • У другій-третій день ми познайомилися з бухтами південній частині заповідника. А тепер вирушаємо в північну - більш глуху. Місця рясніють скельними композиціями химерних видів. Одне з найзнаменитіших - стоять у воді гігантські штани велетня! Частина шляху - через Андріївку - проїжджаємо на машині, далі - пішки. У цей день належить багато ходити, але воно того варте!

8 день

  • Вирушаємо на автобусі далі на південь Битва на озері району - на півострів Краббе. Півострів Краббе, якщо подивитися з повітря, пов'язаний з берегом вузьким перешийком. Відчуття таке, хвиля розмиє перешийок і півострів понесе у відкрите море. На Краббе збереглися вали, канали і стародавні дороги бохайской епохи. Одна з переважаючих висот півострова, гора Деггера - згаслий вулкан, на його вершині знаходяться руїни кам'яних культових споруд. Прибережна природна архітектура - арки, гроти, кекури - створює атмосферу казки, дива. Вражають і панорамні види на горбистий ландшафт півострова, на химерну берегову лінію, на море - затока Посьета і бухту Рейд Паллада. Час прогулянки на півострів, включаючи відпочинок, займе близько восьми годин. Повернення до Владивостока. Час шляху - чотири з половиною години

Довідки та запис за тел .: +7 (423) 292-13-47, +7 (924) 736-28-25.

наверх Повна версія сайту

Новости