Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

вілла Адріа - відпочинок в Севастополі

Наша вілла розташована на морському узбережжі в районі Козачої і Блакитної бухт в 100 метрах від моря Наша вілла розташована на морському узбережжі в районі Козачої і Блакитної бухт в 100 метрах від моря. Цей район досить віддалений від центру міста (дорога на автомобілі займає 30-40 хв), але в такому розташуванні є і свої переваги: ​​тут тихо і затишно, а вода в морі чиста - навіть севастопольці часто їдуть сюди, щоб покупатися.

Вілла "Адріа" пропонує гостям розміщення в просторих номерах з усіма зручностями: цілодобова подача холодної і гарячої води, в кожному номері є кондиціонер, санвузол, телевізор, холодильник, інтернет. Номерний фонд включає 4 категорії номерів:

територія готелі повністю обладнана для комфортного відпочинку, тут є: крита альтанка зі столом і стільцями для барбекю, столи з зонтаміот сонця, басейн (розміром 10x5 м) з дрібної секцією для дітей, шезлонги і спортивний куточок, а також автостоянка. Для любителів попаритися в готелі є сауна з басейном, душовою і кімнатою відпочинку.

У готелі надається харчування, пообідати і повечеряти ви можете в нашому затишному кафе на 1-му поверсі. Ціни вигідно відрізняються від міських, кухня включає в себе як м'ясні страви, так і морепродукти. У вартість проживання в будь-якому номері входить сніданок на дві персони (в період з червня по жовтень). Проживання з домашніми вихованцями можливо за попередньою домовленістю з адміністратором.

Місцеві пляжі: ландшафт західній частині Севастополя відрізняється скелястими схилами і кам'янистими пляжами. Це може здатися недоліком для любителів піщаних пляжів, але саме тому що покриття тут крупногалечний, вода в морі майже завжди залишається чистою навіть після невеликого шторму.

Треба зауважити, що пляжі в районі Козачої бухти дикі, тому все необхідне (парасольку, килимок і т.п.) краще захопити з собою. єдиний обладнаний пляж знаходиться в Блакитній бухті (15 хв від вілли), там є все необхідне для відпочинку: оренда лежаків і парасольок, роздягальні, кафе, туалет.

Платні послуги: трансфер з аеропорту Сімферополь або автовокзалу Севастополя, екскурсії по Севастополю і Криму, прогулянки на яхті, дайвінг, морська рибалка і багато іншого.

Турбота і увага нашого дружного колективу не залишить байдужим навіть найвибагливішого гостя!

Новости