Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Туапсе

  1. Відпочинок в Туапсе - непогана альтернатива поїздці в більш дорогі міста-курорти!

Оплата послуг

Наші партнери!

Наші партнери

Готелі з відкритими контактами! Готелі з відкритими контактами

Знайомство з історією та визначними пам'ятками Чорноморського узбережжя Кавказу - прекрасна можливість для всіх, хто вибрав відпочинок в Туапсе і його околицях.

Туапсинський район межує з Геленджикская і Лазаревским районами. Судячи з відгуків, відпочинок в Туапсе привертає, перш за все, доступними цінами, як в приватному секторі, так і в великих санаторіях, чистими просторими пляжами і пишнотою природи.

Туапсе - не стільки курортний, скільки портове місто, тому туристи, судячи з їх відгуків, віддають перевагу відпочинку не в самому місті, а в курортних селищах Туапсинському району.

Відпочинок в Туапсе - непогана альтернатива поїздці в більш дорогі міста-курорти!


Повний список готелів: Туапсе і селища

КОРОНА - готель

Готель "Корона" призначена для активного відпочинку. Тут все грунтовно і бездоганно. Величезна територія готелю сподобається людям, які приїхали не тільки в море весь день купатися, але і вести активний спосіб життя. На ділянці знаходиться волейбольне поле вкрите газоном, два баскетбольних кільця і ​​відмінна дитячий майданчик. Господарі милі люди, які зустрінуть, поселять і подарують вам частинку свого позитиву.

ІНФАНТА - база відпочинку ІНФАНТА - база відпочинку

База відпочинку "Інфанта" знаходиться в с. Бжід, Туапсинському району і має в своєму розпорядженні комфортабельними котеджами всіх типів.
На території безкоштовна автостоянка, зона відпочинку з мангалом, басейн, їдальня, дитячі майданчики, декоративний водоспад з підсвічуванням, баня, більярд. Відпочинок в Туапсе і селищах задовольнить навіть найвибагливіших клієнтів!

УТЕС - пансіонат УТЕС - пансіонат

У пансіонаті "Скеля" для відпочиваючих пропонується повний пансіон. Місце для паркування, басейн, дерев'яні будиночки. На території магазини. 100 до моря. Провести відпочинок в Туапсе і селищах, у моря - це хороший привід не тільки покупатися і позасмагати, а й поправити здоров'я!

БІЛА РУСЬ - санаторій БІЛА РУСЬ - санаторій

У затишному куточку Туапсинському бухти сел. Травневий, в 26 км від м Туапсе розташований санаторно-оздоровчий комплекс **** "Біла Русь", місткістю до 650 чоловік. Санаторій підноситься на 40 м над рівнем моря, знаходиться в екологічно чистій зоні Чорноморського узбережжя з унікальним мікрокліматом і являє собою гармонійне єдність природних і архітектурних елементів. Все це сприяє гарному відпочинку.

НАФТОВИК СИБИРИ - санаторій НАФТОВИК СИБИРИ - санаторій

Санаторій **** "Нафтовик Сибіру" приймає на лікування і відпочинок дорослих і дітей в будь-який час року, одночасно 800 осіб.
Санаторій Нафтовик Сибіру розташований в мальовничому куточку Туапсинському району сел. Тюменський, на самому березі Чорного моря, оточений чудовим природним лісопарком. Чудова упорядкована територія радує дорослих і дітей прохолодою і свіжістю фонтану, рідкісними вічнозеленими і екзотичними рослинами, квітниками, затишними природними куточками, де можна просто відпочити і насолодитися дивно чистим повітрям, який благотворно позначиться на Вашому здоров'ї і настрої.

ЮГ-ВЕДА - оздоровчий центр ЮГ-ВЕДА - оздоровчий центр

Оздоровчий комплекс "Південь-Веда" знаходиться в аулі Агуй-Шапсуг Туапсинському району Краснодарського краю, в унікальному за своєю природою і енергетиці місці. Місцезнаходження Центру в 6 км від лінії моря, в передгір'ях створює унікальне вплив сил природи (море, сонце, гори, рослини, річка) на відпочинок людини.

АЙДАР - готель АЙДАР - готель

Готель "Айдар" розташований в однойменному селищі, поблизу с курортним селищем Новоміхайловській, практично на узбережжі Чорного моря.

Номерний фонд готелю включає 22 номери ПК, які відповідають європейським стандартам, класів: "Напівлюкс", "Люкс" і Апартаменти. Розраховані на розміщення від двох до чотирьох осіб, номери оснащені холодильниками, кондиціонерами, санвузлами з душем.

ЗЕЛЕНИЙ ГАЙ - пансіонат ***

Пансіонат *** "Зелений Гай" ВАТ «РЖД», знаходиться на березі Чорного моря, в сел. Дедеркой, поблизу Туапсе. Пансіонат складається з трьох комфортабельних корпусів і пропонує розміщення в номерах різної комфортності. Відпочинок гарантований.

ПІВДЕННИЙ - пансіонат ПІВДЕННИЙ - пансіонат

Академія "Йога-Юга" розташована в Туапсинському районі сел. Південний. По всій території протікають дві гірські річки і джерело, є танцювальний майданчик зі сценою. У холодну пору року гори захищають від вітрів, а влітку крони дерев - від спеки. У пансіонату власний пляж, житловий корпус знаходиться приблизно в 100 метрах від лінії моря. Для відпочинку ідеяльное місце. Перша берегова лінія. Два корпуси в 100 і 600 м від моря. Кімнати на блок для 1-3 чоловік, двомісні Аюрведический і мануальний масаж.

ЧАЙКА - готель ЧАЙКА - готель

Готель «Чайка» пропонує своїм гостям незабутній відпочинок в атмосфері затишку і комфорту в оточенні мальовничої природи сел. Дедеркой Туапсинському району. М'який субтропічний клімат, тепла домашня атмосфера, різноманітність пропонованих послуг і високий рівень комфорту роблять готель райським куточком для сімейного літнього відпочинку.

СИНЄ МОРЕ - готель СИНЄ МОРЕ - готель

Готель "Синє море" розташований в 50 метрах від моря. До послуг відпочиваючих комфортабельні номери, затишні альтанки для відпочинку, кафе, сауна, стоянка.

ВОСХОД - база відпочинку ВОСХОД - база відпочинку

База відпочинку "Восход" розташована в центрі частини Бухти Инал, в 100 м від пляжу. Оточує базу лісосмуга, чо дозволяє відчувати себе чудово навіть в спекотні дні. Спуск до моря здійснюється по сходах. Пляж гальковий.

СОНЕЧКО - база відпочинку СОНЕЧКО - база відпочинку

База відпочинку "Сонечко" розташована на території самого південного округу Туапсинському району - сел. Шепсі в 50 метрах від моря серед вічно зелених пальм, магнолій і величезних платанів.
Упорядковані спальні корпуси, сучасна їдальня, кінотеатр, більярдна, перукарня і сауна, плюс прекрасне 3-х разове харчування - все це створює передумови для повноцінного відпочинку.

База КС - оздоровчий комплекс База "КС" - оздоровчий комплекс

Оздоровчий комплекс «База КС» розташований в селищі Бжід, бухта Инал на 1-ій дільниці в 100 м. Від берега моря, в лісовій зоні гірського ландшафту. ОК «База КС» - це дивовижний куточок для відпочинку в Туапсинському районі Чорноморського узбережжя, на самому березі блакитного моря. Вся територія бази знаходиться в тіні густих листяних дерев.

РОСТО - база відпочинку РОСТО - база відпочинку

Новости