Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури на Майорці. Відпочинок на Майорці. Туроператор «Світлана»

  1. ЗОЛОТИЙ ПІСОК! ПРОЗОРЕ смарагдового СЕРЕДЗЕМНЕ МОРЕ! Ласкаве сонце І казкової краси Лагуна!
  2. ВЕСЕЛА, ЯСКРАВА і безтурботно МАЙОРКА! БІЛІ ЯХТИ І ЗЕЛЕНІ СКЕЛЯСТІ БЕРЕГА! МАЛЬОВНИЧІ БУХТИ І ШИРОКІ...

Іспанія. Відпочинок на морі в Іспанії. Відпочинок на Балеарських островах. Тури на Майорку. Відпочинок на Майорці. Віза в Іспанію. Туроператор Світлана

ЗОЛОТИЙ ПІСОК! ПРОЗОРЕ смарагдового СЕРЕДЗЕМНЕ МОРЕ! Ласкаве сонце І казкової краси Лагуна!

Ласкаве сонце І казкової краси Лагуна

З давніх часів до наших днів дійшла легенда, що на сьомий день створення світу Бог, стомившись від трудів праведних, підняв втомлено праву руку, і з кінчиків його пальців в Середземне море впали п'ять грудочок глини, які і перетворилися в острова Балеарского архіпелагу ...

Відпочинок на морі в Іспанії на Балеарських островах вважається дуже популярним серед туристів. Щорічно туристи з усього світу прагнуть відвідати острова Майорка, Менорка, Кабрера, Ібіца і Форментера, щоб насолодитися м'яким середземноморським кліматом і найчистішим Середземним морем. Кожен з островів Балеарского архіпелагу чарівний по-своєму і має свою яскраву індивідуальність.

ВЕСЕЛА, ЯСКРАВА і безтурботно МАЙОРКА!
БІЛІ ЯХТИ І ЗЕЛЕНІ СКЕЛЯСТІ БЕРЕГА!
МАЛЬОВНИЧІ БУХТИ І ШИРОКІ ПЛЯЖІ!

МАЛЬОВНИЧІ БУХТИ І ШИРОКІ ПЛЯЖІ

Майорка - перлина Середземномор'я, найбільший острів Балеарского Архіпелагу. Відпочинок на Майорці користується великою популярністю у туристів з усього світу. На Майорці вражає пишність гірських і морських пейзажів. Багатокілометрові золотисті пляжі вздовж узбережжя Майорки змінюються красивими тихими бухтами і стрімкими берегами.
Відпочинок на Майорці славиться широким вибором розваг на будь-який смак і бюджет!
На узбережжі Майорки безліч затишних ресторанчиків, в яких готують неперевершену іспанську паелью і подають найсвіжіші морепродукти! Відпочинок на Майорці знають і люблять, завдяки м'якому клімату, туристи приїжджають на Майорку круглий рік.
Фридерик Шопен із захопленням писав про цей острів: «... небо бірюзове, море синє, а гори смарагдові ... І сонце сяє цілий день ... Одним словом, життя тут дивна ...».

»

Пальма Нова вважається одним з найпопулярніших курортів Майорки. На узбережжі Пальма Нова розвинена інфраструктура і розташовуються першокласні готелі, ресторани і бари. Курорт Пальма Нова відмінно підходить для сімейного відпочинку. Обов'язково відвідайте аквапарк Маріленд, в якому проходять яскраві шоу за участю морських тварин, папуг і дельфінів.

Обов'язково відвідайте аквапарк Маріленд, в якому проходять яскраві шоу за участю морських тварин, папуг і дельфінів

Ільетас найпрестижніший курорт острова Майорка. Ільетас - відмінне місце для спокійного сімейного відпочинку і ділових зустрічей. У Ільетас розташовується літня резиденція іспанських королів палац Марівент.

У Ільетас розташовується літня резиденція іспанських королів палац Марівент

Курорт Кала Майор знаходиться на березі затоки Пальма. Мальовнича природа узбережжя Кала Майор і близькість до Пальма Де Майорка, робить цей курорт дуже популярним місцем для відпочинку. На Кала Майор багато ресторанів, барів і дискотек.

На Кала Майор багато ресторанів, барів і дискотек

Кала Винас невелике тихе курорт розташований в мальовничій бухті Кала Винас, оточений скелястими кручами. У Кала Винас знаходяться шикарні готелі з високим сервісом обслуговування.

У Кала Винас знаходяться шикарні готелі з високим сервісом обслуговування

Кан Пастіль курорт, який знаходиться недалеко від Плайя де Пальма і Пальми Де Майорка. Кан Пастілла це спокійна курортна зона, з добре розвиненою інфраструктурою. На курорті Кан Пастіль знаходяться багато готелів різного рівня. На курорті Кан Пастіль Ви можете відвідати морський клуб і зайнятися водним спортом. У червні і липні в Кан Пастіль проходять народні святкування на честь святих покровителів Сан Антоніо Падуя і Святої Діви Кармен.

У червні і липні в Кан Пастіль проходять народні святкування на честь святих покровителів Сан Антоніо Падуя і Святої Діви Кармен

Магалуф розмістився на березі великої морської бухти, розташованої в південно-західній частині острова Майорка. Магалуф популярний сучасний курорт і славиться красивими пляжами і чистим смарагдовим морем. У Магалуфі кипить бурхливе нічне життя. Поруч з Магалуфі знаходяться два поля для гольфу, тенісні корти, траси картингу. У Магалуфі можна покататися на конях, політати на параплані, відвідати аквапарк або Вестерн парк.

У Магалуфі можна покататися на конях, політати на параплані, відвідати аквапарк або Вестерн парк

Форментор тихе місце на узбережжі серед гірських лісів. Острів Майорка всесвітньо визнаний найкрасивішим островом Середземномор'я, завдяки унікальним за своєю красою пейзажів курорту Форментор.

Новости