Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ТОП 10: Кіпр Протарас Кращі Готелі - Відгуки 2019 [Свіжий Огляд]

Якщо ви хочете відвідати Кіпр , Протарас, кращі готелі, відгуки 2018 допоможуть визначити найкращий куточок для проведення відпустки в цьому курортному містечку на Кіпрі. Сюди з'їжджаються туристи з усього світу помилуватися дивовижним піщаним берегом, пляжами, подихати свіжим повітрям. Курортна індустрія в Протарасе дуже розвинена, тут налічується десятки сучасних готелів досконалої інфраструктурою, безліч комфортабельних вілл, багато різноманітного житла. Серед безлічі готелів Протараса слід виділити 10 найбільш затребуваних, якими залишаються задоволеними всі, хто сюди приїжджає.

цей тризірковий комплекс побудований в 200 метрах від берегової лінії. В Меліні можна оселитися в апартаментах, в яких є все для комфортного проживання - міні-кухня, холодильник, мікрохвильова піч, кондиціонер, супутникове телебачення. Кожен номер має балкон, з якого відкриваються види на затоку, садову зелень, галявини або штучна водойма. У ванній є всі необхідні гігієнічні приналежності, рушники.

Харчуватися можна в ресторані - вранці подається повноцінний англійський сніданок, на обід і вечерю столи сервіруються стравами середземноморської кухні. Чай, кава, коктейлі, можна випити в барі протягом дня.

Дізнатися ціну і наявність

Катерина, Єкатеринбург: «Була тут в цілому два тижні в липні 2017 року, будівля була відремонтована в 2017 році, виглядає свіжим і затишним. Своєї території мало, тільки невелика зона відпочинку біля штучної водойми. Знаходиться Melini Hotel в центрі селища, до моря потрібно трохи пройтися. Пляжних рушників не видають, кондиціонер платний - 7 євро на добу. Загалом, враження нормальне ».

Flokkas призначений для спокійного відпустки з родиною. В апартаментах є всі зручності. У невеликій кухоньці є умови для самостійного приготування їжі, для зберігання продуктів є холодильник. Вранці можна їсти в готелі, випити коктейлі - в лаунж-барі. До пляжу Санрайз дорога займає всього 10-12 хвилинок. У барі є прохолодні напої, каву або чай.

Поруч з комплексом Flokkas, в якому пропонується 18 апартаментів, знаходяться множинні магазини, бари. На комфортабельному автобусі гості їздять в сусідні міста - Айя-Напу або Паралімні. Скориставшись прокатом автомобіля, можна покататися по околицях і найближчим пам'яток. Надається парковка для приватних машин.

Дізнатися ціну і наявність

Петро, Москва: «Сім'єю відпочивати тут досить комфортно. До берега йти недалеко, пляжі піщані, облаштовані і чисті. Район тихий і спокійний, хоч він знаходиться недалеко від центральної вулиці. Персонал привітний і ввічливий. Відпочиваючих тут небагато, тому було досить комфортно. На території ростуть оливки, мандарини, інжир - красиво. Дуже сподобалося тут відпочивати ».

п'ятизірковий курорт , Від затоки Коннос його відокремлює всього 200 м. Його пляжна частина облаштована в 3 хвилинах ходьби. З кімнат з балконами відкриваються приємні пейзажі, видно бухта, можна милуватися садової зеленню, тенісними кортами. Харчуватися можна в 3 ресторанах, чотирьох лаунж-барах, в яких подається в ранкові години «шведський стіл», страви японської кухні, екзотичні закуски. Маленьким клієнтам подають дитяче меню.

Є нічний клуб, який функціонує до самого ранку. Тренажерний зал укомплектований найкращим спортивним обладнанням. У магазині можна придбати подарунки, сувеніри. Є WiFi, парковка, обмінний пункт. Діти у віці 4-12 років проводять час за розвагами і цікавими заняттями в клубі. Можна орендувати для малюків коляски.

Дізнатися ціну і наявність

Тетяна, Москва: «Сподобалося жити в Grecian Park. Були тут в серпні 2017. Тепле море, гарний пісок, лежаків вистачало всім, харчування смачне і різноманітне. Спуск до води по сходах, з коляскою і дитиною не завжди зручно було йти, при цьому сходинки все різної висоти, можна спіткнутися і впасти, лежаки з парасольками платні. У кімнатах прибирають, але не дуже ретельно ».

Апарт-готель Sunrise Gardens Aparthotel 4 * побудований в безпосередній близькості до моря. Він знаходиться в центрі селища Протарас. Залив фіговим дерева від цього місця знаходиться на відстані 200 м. Кожен номер має мебльований балкон, з якого відкриваються дивовижні види на Середземне море, басейн або квітучий сад. Є телевізор з плоским екраном, Wi-Fi, супутникове TV. Для зберігання продуктів встановлено холодильник.

Гості загоряють біля одного з двох басейнів на шезлонгах. Тут же є снек-бар, в якому можна покуштувати напої і легкі страви. У грецькому ресторані пропонуються дивовижно смачні сніданки з холодними і гарячими стравами. Дозвілля дітей організований в клубі і на ігровому майданчику. Для дорослих обладнаний фітнес-центр з необхідним для повноцінних занять інвентарем. До аеропорту Ларнаки можна дістатися за 20 хвилин.

Дізнатися ціну і наявність

Світлана, Санкт-Петербург: «Були в Sunrise Gardens Aparthotel з чоловіком серпні 2017. Чоловік досі не може забути смачні круасани, які подавалися вранці. Номери нові, комфортні, чисті. Поруч безліч барів, місць, де можна смачно поїсти. Персонал приємний, чуйний. Відпочили із задоволенням ».

Louis Althea привертає кращим співвідношенням ціни і якості, безпосередньою близькістю до моря. У кожному з 150 апартаментів встановлені кондиціонери, сучасні телевізори, сейфи. На міні-кухнях встановлено кавомашини, холодильники. Деякі з апартаментів мають вітальні зони. Для приїжджають на автомобілях є приватна парковка. Користуватися доступом в інтернет можна без проблем - є WiFi. Гості можуть насолоджуватися своїм перебуванням тут, відвідуючи спа-центр, сауну.

Чудовий вид на Середземне море, чисте повітря, доглянута територія, прекрасне обслуговування виправдовує надії найвимогливіших туристів. Зайнятися активними видами спорту можна на тенісному корті, баскетбольному майданчику, поле для міні-футболу. Є чудовий майданчик для гри в пляжний волейбол. На території Louis Althea Beach також є можливість пограти в більярд і зайнятися аеробікою. У двох просторих водоймах досить місця для плавання і активних розваг у воді. Щоб ознайомитися з місцевими пам'ятками, можна скористатися послугою прокату авто.

Дізнатися ціну і наявність

Сергій, Гомель: «Компактний готельний комплекс, акуратний і чистенький, з надзвичайно турботливою обслугою. Путівки брали без харчування, снідали, обідали і вечеряли самостійно, готували самі. Купити їжу не проблема для цього поруч є магазини. Житло забиралося регулярно, все необхідне приладдя поповнювалися вчасно. Розваги в основному в місті ».

Malama має власний вихід до води всього в 5-8 хвилинах ходьби. Він оточений пишним доглянутим садом, красивими, стрункими пальмами. До послуг відпочиваючих пропонується харчування в двох ресторанах, можна покуштувати кіпріотську їжу в ранкові години. Замовити прохолодні напої можна в лаунж-барі.

Люкс-апартаменти Malama Holiday Village складаються із спальні, ванної, вітальні і кухні. Температуру всередині житлових приміщень можна регулювати за допомогою кондиціонерів. Тут облаштовано критий і відкритий басейни, в екзотичній печері можна приймати гідромасажні процедури. Для тих, хто цікавиться спортом, пропонують стрільбу з лука, сквош, дайвінг, теніс.

Багато уваги під час облаштування було приділено дитячому дозвілля - є клуб, ігровий майданчик на траві. Інтернет також входить у вартість проживання, але є тільки у реєстраційній стійки.

Дізнатися ціну і наявність

Валерій, Новосибірськ: «Місцевість дуже зелена, багато пальм, лимонів, апельсинів. Відпочинок з дитиною пройшов дуже легко, багато купалися, засмагали. Єдине не порадувало - пляж дуже крихітний, не вистачало простору. Але не брудно, прибирали постійно, за порядком стежили справно. Житло теж пристойне, все, що потрібно для безтурботного життя у нас було. Так що радимо Малам, класний курорт ».

St. Elias Resort & Waterpark відноситься до розряду чотиризіркових . Відрізняється наявністю власного аквапарку, трьох басейнів, спа-салону, сауни, парової лазні. Його площа більша - 40 400 м. Кв. Розташований в мальовничій негучний місцевості. До моря йти всього 15 хвилин, милуючись красивою навколишньою природою.

Номери обладнані сучасними TV c плоским екраном, багатоканальним телебаченням, кожна ліжко з ортопедичним матрацом. Є все необхідне для приготування кави та чаю. Сейфом можна користуватися безкоштовно. Кожен номер обладнаний окремою ванною, все туалетно-гігієнічні приналежності поповнюються регулярно. Для сушки волосся є фен. На території працює головний ресторан з обідами і вечерями, основний бар, і біля басейну. Відпочиваючі можуть відвідати також грецьку таверну. Щоранку гості можуть насолодитися сніданком в кіпріотському стилі. За пакету «все включено» надається алкоголь іноземного виробництва.

Безкоштовний доступ до WiFi дозволяє безперешкодно користуватися інтернетом. До аеропорту дістатися можна протягом години. До центру і пляжної зони Протараса щодня надає послуги перевезення. Пляж Каламіес розташований в 4 км.

Дізнатися ціну і наявність

Василь, Новгород: «Прекрасно відпочили в липні 2017 року в Еліас. Атмосфера супроводжує розслаблюючому проведення часу, тут все як би налаштовує на те, щоб максимально розмірено текла життя. Їли в місті під множинних забігайлівках, тому вибір завжди був різноманітний. Залишився задоволений не тільки я, але і моя друга половинка ».

Constantinos the Great 5 * - одне з найкращих місць для повноцінного, розслабляючого проведення часу. Його розташування вигідне - на самому березі, йти до лежакам недалеко. Житло укомплектовано всім необхідним, в тому числі туалетними, гігієнічними приладдям. Поряд з готелем розташовуються магазини, бари. В аеропорт Ларнаки можна дістатися хвилин за 40-50, відстань - 45 км.

Дізнатися ціну і наявність

Світлана Москва: «Найбільше нас влаштовувало положення - на самому березі в затоці. Обслуговування в готелі на 10 балів. Гарна, а іноді і дуже ситна їжа. Це один з кращих варіантів для відпускників, які хочуть спокійно відпочити і про все забути ».

Tsokkos Protaras 4 * побудований в 5 км від парку Каво-Греко, національної гордості Кіпру. Сюди приїжджають всі, хто хоче відпочити спокійно, розслаблено і вальяжно. До затоки йти всього чотири хвилини. Житло оснащено всім, що потрібно - зручними ліжками, TV, феном, засобами гігієни.

Діти можуть грати в окремо виділеній зоні, для них передбачена дитяча дієта, спеціальні стільці для годування, можна замовити послуги няні. Для дорослих організована площадка для гри в теніс, можна покататися на велосипедах, взяти напрокат машину, щоб ознайомитися з визначними пам'ятками цього чудового курорту.

Дізнатися ціну і наявність

Алена, Єкатеринбург: «Жили тут у вересні 2017 р Непогане розташування, поруч центральна вулиця, на якій багато розважальних закладів і бутиків. Обслуговування на висоті. Привітні і послужливі співробітники, завжди готові допомогти. Погода була супер. залишилися задоволеними проведеними тут днями ».

цей комплекс вражає красою пальмового саду, до берега крокувати всього 2 хвилини. Гості можуть провести час загоряючи, граючи в теніс, більярд, ніжачись в спа-салоні. Кожен номер з балконом і прекрасними пейзажами за вікнами.

Пропонують «шведський стіл» вранці, кухня - інтернаціональна. Тераса Alkion дозволяє насолоджуватися шикарним морем, в барі Coral кожен бажаючий може втамувати спрагу коктейлями. Закуски з напоями пропонує бар Sirena. Для дітей багато всяких розваг, ігор, можна найняти няню. У критому водоймі можна поплавати, прийняти гідромасажну ванну. Любителі спорту відвідують тренажерний зал.

Дізнатися ціну і наявність

Юлія, Желєзноводськ: «Приємно здивувало, що співробітники нашого готелю говорять російською. Лежаків у води досить, скрізь усе прибрано, охайно, свіжо. Багато кафешок, є де перекусити. Пляж чудовий, затишна бухта, світлий пісок, чиста, прозора, тепла вода, купатися в якій одне суцільне задоволення. Городок тихий і компактний. Влаштувало практично всі ».

Відпочинок в Протарасе найбільш комфортний з червня по вересень, хоча погодні умови сприятливі до середини жовтня Відпочинок в Протарасе найбільш комфортний з червня по вересень, хоча погодні умови сприятливі до середини жовтня. Цей курортний селище найбільше підходить для спокійного сімейного проведення часу. Тут люблять бувати молоді сімейні пари, сім'ї з дітьми, а також люди середнього і старшого віку.

Рейтинг учасника Booking.com

Новости