Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ресторан «Пісочна Бухта»

Панорамний ресторан в парк-готелі і пансіонаті «Пісочна Бухта» (район Стрілецькій Бухти), запрошує відпочити за чашкою відмінної кави, відзначити ювілей або відмінно провести час в колі друзів Панорамний ресторан в парк-готелі і пансіонаті «Пісочна Бухта» (район Стрілецькій Бухти), запрошує відпочити за чашкою відмінної кави, відзначити ювілей або відмінно провести час в колі друзів. До Ваших послуг закритий зал, тераса з дивовижним видом на бухту і музей-заповідник «Херсонес Таврійський» і відкритий літній майданчик. Подаються страви європейської та російської кухні.

Відповідь на питання: «Навіщо ви приходите в кафе або ресторан?», Здавалося б, очевидна: звичайно ж, поїсти! Ви навряд чи відмовитеся від можливості спробувати якісь нові страви і гідно оцінити майстерність наших кухарів. Але дослідження психологів доводять, що в процесі відвідування кафе і ресторанів людина задовольняє не тільки свої гастрономічні потреби. Вишукана і в той же час затишна обстановка інтер'єру нашого ресторану відповідає найвищим естетичним запитам відпочиваючих.
Ресторан є дві окремі зони: «А-ля карт», де проводиться обслуговування по меню і зона, де накриваються сніданки, обіди та вечері для проживаючих в парк-готелі.

Читайте також:

Відповідь на питання: «Навіщо ви приходите в кафе або ресторан?

Новости