Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляжі Протараса: назви, розташування, пляжні готелі

  1. Які пляжі є в Протарасе?
  2. Кращі готелі Протарас, розташовані на пляжах

Пляжі в Протарас - піщані, але є і характерні для острова кам'янисті заходи в море, особливо в районі мису Греко. Тут роздолля для любителів пострибати зі скель і попірнати. Фактично бухта зі своїм невеликим пляжем є у кожної групи готелів.

Основним і центральним пляжем Протараса є Flamingo Beach, де смужка білого чистого піску з парасольками і шезлонгами тягнеться на пару сотень метрів.

Ще один відомий пляж Протараса - це Fig Tree Bay Beach. Назва пляжу дало самотнє інжирне дерево, яке за легендою росте тут у затоки мало не з 17 століття.

Перлина пляжного курорту Протарас - Konnos Bay. До цього мальовничого місця треба їхати на автобусі або автомобілі (напрямок - на Айя-Напу). Чарівна бухта Konnos Bay розташована біля мису Греко.

Пляжі Протараса муніципальні і відповідають міжнародним стандартам якості - відзначені «Голубими прапорами» (The Blue Flag) . Відпочинок цілком демократичний: у готелів (навіть «многозвёздних») немає своєї обгородженій пляжної території. Так що море загальне - располагайся і купайся, де хочеш. На пляжах чергують рятувальники, працюють водні атракціони і завжди є поруч місця, де можна смачно і з задоволенням перекусити. За 2,5 євро можна взяти напрокат парасольку або лежак. З іншого боку, ніхто не забороняє прийти зі своїм пляжним килимком - располагайся безкоштовно, де є вільне місце!

Які пляжі є в Протарасе?

Пляжі в Протарас - піщані, але є і характерні для острова кам'янисті заходи в море, особливо в районі мису Греко

Пляж в затоці фіговим дерева (Англ. Fig Tree Bay Beach, грец. Κόλπος Πρωταρά) - прекрасно обладнане і відповідає міжнародним стандартам популярне місце відпочинку в центрі Протараса. Дуже добре підходить для сімейного відпочинку з дітьми. На пляжі є все необхідне для відпочинку і розваг. У тому числі заняття водними видами спорту. Поруч знаходяться таверни, ресторани, парк атракціонів для дітей. Прямо на березі стоять готелі Capo Bay Hotel 5 * і Astreas Beach Hotel Apartments . Опис пляжу дивіться - тут.


Опис пляжу дивіться -   тут

Коннос (англ. Konnos Beach, грец. Παραλία Κόννος) - мальовничий пляж біля підніжжя прибережної височини в затоці Konnos Bay, що на східній околиці Протарас. Це прекрасне місце з золотим піском, кришталево чистою водою і відсутністю хвиль припаде до смаку сімейним парам з дітьми. На пляжі чергують рятувальники і все передбачено для безпечного і комфортного відпочинку. У безпосередній близькості від пляжу знаходиться 5-ти зірковий готель Grecian Park 5 * .


У безпосередній близькості від пляжу знаходиться 5-ти зірковий готель   Grecian Park 5 *

Санрайз (англ. Sunrise) - великий і обладнаний пляж. Протягом полукілометровой пляжної зони відпочинку зі світлим і чистим піском чергують рятувальники, працюють кафе і забігайлівки. Тут буде комфортно як літнім людям, так і сім'ям з дітьми. Поруч з пляжем є дитячий майданчик. Неподалік розташовані автомобільні парковки. Розташований в центрі Протараса по-сусідству з готелями, які виходять прямо на пляж: Silver Sands Beach Hotel 3 * , Iliada Beach Hotel 4 * , Vrissiana Beach Hotel 4 * .


Розташований в центрі Протараса по-сусідству з готелями, які виходять прямо на пляж:   Silver Sands Beach Hotel 3 *   ,   Iliada Beach Hotel 4 *   ,   Vrissiana Beach Hotel 4 *

Фламінго (англ. Flamingo Beach, грец. Παραλία Βρύσης) - центральний пляж курорту. Має у своєму розпорядженні повним спектром пляжним послуг: різні водні розваги (катання на парашуті, «банані», водних лижах), ресторанчики і кафе, прогулянкові зони та інші. Рекомендований для відпочинку з дітьми. У безпосередній близькості від пляжу розташовані готелі, ресторани, бари, супермаркети, сувенірні магазини і інші туристичні об'єкти. Поблизу є ресторан морських делікатесів Ocean Basket. Поруч з пляжем розташовані готелі: Constantinos the Great Beach Hotel 5 * , Tsokkos Protaras Beach Hotel 4 * , Vrissaki Beach Hotel 3 * .


Поруч з пляжем розташовані готелі:   Constantinos the Great Beach Hotel 5 *   ,   Tsokkos Protaras Beach Hotel 4 *   ,   Vrissaki Beach Hotel 3 *

Марліта (англ. Marlita Beach) - невеликий пляж із золотим піском в красивій бухті курортного району Протарас - Пернера. До послуг туристів все необхідне для відпочинку і розваг. Поблизу розташовані готелі, ресторани, супермаркети, сувенірні магазинчики, пункти прокату автомобілів, аптеки. Навпаки пляжу Апарт-готель з однойменною назвою Marlita Beach Hotel Apartments .


Кращі готелі Протарас, розташовані на пляжах

Туристи часто задають питання про те, які є готелі в Протарасе зі своїми пляжами. Визначимося спочатку з тим, що на Кіпрі «своїх» пляжів немає в принципі. Всі пляжі муніципальні. А ось готелі з прямим виходом на пляж є, звичайно. Один з кращих готелів Протараса зі «своїм» пляжем - Capo Bay Hotel 5 * .

Всі готелі, які представлені нижче, знаходяться на пляжах Протараса або біля них. Ці готелі мають високі оцінки гостей, які побували там.

Які пляжі є в Протарасе?
Які пляжі є в Протарасе?

Новости