Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляжі Джугба (Туапсе)

  1. Рай зовсім поруч - вирушайте на відпочинок в Джубги Джубга - це місце, де збуваються мрії. Невелике...
  2. Галькові пляжі Бухти Инал
  3. Хочете повеселитися? Вас чекає місцевий аквапарк


Рай зовсім поруч - вирушайте на відпочинок в Джубги

Джубга - це місце, де збуваються мрії. Невелике курортне містечко розташоване недалеко від Туапсе і Краснодара. Якщо ви живете в Москві, то добиратися до цієї туристичної зони можна на машині. В цьому випадку їхати доведеться по московській трасі. Ви можете доїхати до цього рекреаційного району і на автобусі, але якщо вас такий варіант не влаштовує, то сідайте в своє особисте авто і вперед за пригодами!

Саме через зручності місцезнаходження міста багато росіян і вибирають Джубгу в якості сімейного літнього відпочинку, або відправляються туди на вихідні. Крім того, туристичне містечко припаде до вподоби тим відпочиваючим, які хочуть втекти від звичної столичної галасу. Джубга підходить для цього ідеально, тому як розташована далеко від аеропорту, залізничного вокзалу та центральної автобусної станції.

Якщо ви хочете провести відмінно час, подихати свіжим морським повітрям і помилуватися красивими природними околицями і, звичайно, пляжами Джубги. Центральний пляж знаходиться в центрі міста. Тут можна заходити в воду без особливих проблем, тому як на пляжній території немає небезпечних гострих каменів і великих валунів.

На пляжі Джубги влітку збираються місцеві жителі і приїжджі, які плавають, поринають з аквалангом, катаються на акваськіпер, водних лижах, а також стрибають на хвилях на довгому надувному банані і пірнають в природному водоймі під відкритим небом. Практично завжди на центральному міському пляжі «яблуку ніде впасти», тому відпочиваючі намагаються вибрати інші пляжі, щоб відпочити без жодних перешкод.

Що стосується житла в Джубга, то розташуватися на час відпочинку можна і на квартирі у місцевих жителів, знявши койко-місце, і в приватних пансіонах, і в фешенебельних готелях, і в будинках відпочинку. Для вас скрізь знайдуть містечко, головне - наявність коштів на проживання.

Пляж Блакитної бухти

У декількох кілометрах від центру розташований великий пляж, який носить назву Блакитна бухта. Це комфортабельний пляж, на якому є всі умови для приємного відпочинку.

Пляж покритий дрібною галькою, тому бажано захопити з собою зручне взуття
Пляж покритий дрібною галькою, тому бажано захопити з собою зручне взуття. Вхід в море зручний, пологий, вода біля берега завжди чиста і тепла. Це місце чудово підходить для сімейного відпочинку з дітьми, а також для молодіжних компаній. З відкриттям сезону тут з'являється безліч розваг і кожен може знайти для себе заняття до смаку: катання на катамарані і банані, гідроцикли і багато іншого. Любителі активного відпочинку із задоволенням грають в пляжний волейбол і футбол.

На пляжі працює пункт прокату, де можна орендувати парасольку від сонця і зручний лежак
На пляжі працює пункт прокату, де можна орендувати парасольку від сонця і зручний лежак. У сезон тут завжди можна купити продукти і питну воду в невеликих магазинчиках, які розташовані поруч.

Особливістю цього місця є те, що поряд з пляжем розташований мальовничий змішаний ліс з листяними і хвойними деревами. Багато відпочиваючих відправляються сюди на прогулянку, щоб відпочити від жаркого сонця і галасливих компаній. Пляж розташований в незвичайному місці, з усіх боків він оточений пагорбами, тому тут можна повною мірою насолодитися природою і мальовничим краєвидом, який відкривається з берега.

Територія пляжу простора, тому можна піти подалі і залишитися наодинці з природою
Територія пляжу простора, тому можна піти подалі і залишитися наодинці з природою.

Це відмінний пляж для всіх категорій туристів.

Читають також: Які пляжі в Туапсе?

Галькові пляжі Бухти Инал

Це цілий комплекс невеликих пляжів, які умовно розділені на 6 ділянок. Тут відпочивають гості пансіонатів, які зупинилися неподалік, а також місцеві жителі.

Пляжі покриті галькою, іноді трапляються досить гостре каміння, тому краще захопити з собою зручну пляжну взуття
Пляжі покриті галькою, іноді трапляються досить гостре каміння, тому краще захопити з собою зручну пляжну взуття. Місце досить популярно серед туристів, тому в сезон тут буває багатолюдно.

Відпочиваючим пропонується великий вибір морських розваг, катання на банані, екскурсії по морю на катері і багато іншого. На пляжі є пункти прокату, де можна взяти в оренду все необхідне обладнання для комфортного відпочинку: парасольки від сонця, лежаки і матраци для купання.

Пляж має відмінну інфраструктуру, тут знаходиться кілька магазинів, де можна поповнити запас продуктів і питної води
Пляж має відмінну інфраструктуру, тут знаходиться кілька магазинів, де можна поповнити запас продуктів і питної води. Крім цього, тут є затишні невеликі кафешки, в них туристам пропонують великий вибір страв і прохолодні напої на будь-який смак.

Особливістю цих місць є те, що тут є цілюща блакитна глина, і можна влаштувати спа-процедури прямо на березі моря. Ця глина дуже корисна шкіри, очищає пори, робить шкіру більш гладкою і здоровою.

Прямо за територією пляжу цього пляжу в Джубга розташований природний ліс, який приховує пляж від сторонніх очей. Сюди приходять відпочиваючі, щоб відпочити від сонця в тіні дерев. Це місце характеризується прекрасними пейзажами і свіжим повітрям. Тут можна не тільки добре відпочити, н і поправити здоров'я і набратися життєвих сил до наступного літнього сезону.

Пляжі відмінно підходять для сімейного відпочинку з дітьми і для молоді. Територія дозволяє всім знайти затишне місце для відпочинку.

Цікаво, що пляж відкритий не тільки для людей в купальниках, а й для нудистів Цікаво, що пляж відкритий не тільки для людей в купальниках, а й для нудистів. Найбільший нудистський пляж в Джубга розташований неподалік від гори з колючим назвою Їжачок. Цей пляж розмістився в віддаленому і тихому місці, а його берег покритий дрібною галькою, до речі, вона відмінно підходить для масажу стоп.

інші розваги

Якщо пройтися далі по Бергу, то ви скоро дійдете до міста Туапсе з його піщано-галькові пляжем. На пляжі працюють пункти прокату спортивного і пляжного інвентарю, а також є кафе і закусочні. Територія пляжу Джубга упорядкована, а пляжні парасольки і лежаки всі бажаючі можуть взяти напрокат.

Хочете повеселитися? Вас чекає місцевий аквапарк

Вас чекає місцевий аквапарк

Якщо ви зголодніли або вас мучить спрага, то ви можете придбати все необхідне у пляжних продавців або в затишному приморському ресторані. Їдучи звідси в рідне місто, не забудьте купити сушену тарань або рибний балик. Цими продуктами ви зможете поласувати вже після приїзду додому, а пам'ятні фотографії допоможуть прокрутити, як кіноплівку хронологічну послідовність всіх літніх подій.

Хочете повеселитися?

Новости