Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляж Омега в Севастополі

  1. Фото пляжу «Омега» - красиво і весело
  2. Як провести час?
  3. Як дістатися до Омеги?
  4. Відгуки туристів
  5. Відео

Любите відпочивати з комфортом в межах міста? Вас вітає і запрошує популярний пляж «Омега» в Севастополі . Він дуже полюбився як туристам, так і місцевим жителям за свою жвавість і красиву мілководну бухту. Багато людей, вся необхідна інфраструктура, пост поліції і рятувальники, медичний пункт - тут є все необхідне.

Фото пляжу «Омега» - красиво і весело

Фото пляжу «Омега» - красиво і весело

Це місце відмінно підійде людям, які погано плавають і дітям. Кругла бухта мілководна - всього 5-8 м. Дно піщане, як і прибережна лінія. Вхід пологий, без гострих каменів. Недолік - через те, що вода дуже швидко прогрівається, дно швидко заростає водоростями. Під час сильного прибою або найменшого хвилювання моря берег покривається зеленим килимом. Та й вода не дуже прозора через великої кількості відпочиваючих.

Пляж тягнеться на 700 м, ширина його досягає 30 м. Тут завжди кипить життя - безліч атракціонів, водні гірки, батути та кафе на будь-який смак. Увечері гримлять дискотеки, виступають музичні групи.

Пляж «Омега» - дуже популярне місце для любителів драйву і комфорту. На узбережжі можна взяти напрокат будь-водний транспорт, лежаки, парасольки, інше спорядження.

Якщо ви не прихильники галасливих тусовок - є можливість пройти буквально 150-200 м, і ви потрапите на мис «Піщаний». Тут дуже чиста вода і красиві панорами, є можливість попірнати з маскою. В кінці пляжу є «грязелікарня», яку створила природа. Темна маса користується популярністю у туристів - втамовує біль в суглобах, розгладжує зморшки і т.д.

Як провести час?

Як провести час

На центральному пляжі, це видно на фото, є катання на бананах, можна взяти в оренду аквабайки, катамарани. Фішка - політ на кайте над околицями і морем. Рай тут і для любителів дайвінгу особливо на дикому пляжі - чудові підводні картини і кристально чиста вода. Рано вранці можна наловити раків, порибалити.

Як дістатися до Омеги?

Як дістатися до Омеги

Пляж «Омега» розташовується на вул. Г. Сталінграда. Добиратися можна на громадському транспорті. Ходять маршрутки №: 109, 14, 95, 16, 10,14. Виходити на однойменній зупинці і пройти до входу на пляж буквально 2-3 хвилини.

Виходити на однойменній зупинці і пройти до входу на пляж буквально 2-3 хвилини

Якщо ви віддаєте перевагу жити на відпочинку в безпосередній близькості до моря - зверніть увагу на гостьовий будинок «Alex Apartment». 10 комфортабельних номерів відмінно обладнані, передбачена маса додаткових опцій.

10 комфортабельних номерів відмінно обладнані, передбачена маса додаткових опцій

Готель «Оптима Севастополь» - бюджетний і зручний варіант для туристів. Є номери різної місткості і до пляжу недалеко. Для любителів економити - варіант з орендою приватного сектора.

Відгуки туристів

Відгуки туристів

Непогане місце, але дратує шум і багатолюдність. Хоча все мінуси компенсує дивно тепле море і пологий берег. Дітям дуже подобається, можна за них не переживати. Дуже багато розваг, причому ціни, цілком доступні. Хороший повністю обладнаний пляж.

Відео

зберегти

зберегти

Як дістатися до Омеги?
Як провести час?
Як дістатися до Омеги?

Новости