Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Піцунді відпочинок, Піцунда відпочинок 2017, пансіонати і готелі в Піцунді, Піцунда приватний сектор

  1. «Апсар» **** - курортний готель
  2. «ДЕЛЬФІН» ***** - клубний готель
  3. «ЗОЛОТА БУХТА» ** - база відпочинку
  4. Їм. Лакоби «Мюссера» *** - пансіонат
  5. «ИРЕН» **** курортний готель
  6. «Кучері» *** будинок відпочинку
  7. «Літфонд» *** - пансіонат
  8. «Люссет» **** - готель
  9. «Пітіус» ** - будинок відпочинку
  10. ПАНСІОНАТ У Лдзаа ** (держдача)
  11. «Самшитовий гай» **** - пансіонат
  12. «СОСНОВА ГАЙ» *** - пансіонат
  13. ГОТЕЛЬ «AL MARE»
  14. «КІАРАЗ СТАРТ» - готель
  15. «КІАРАЗ АРЕНА» - готель

Піцунда- безкрає соснове узбережжі, мис, де завжди гарна погода. Відпочинок в Піцунді 2018 - унікальні умови для всієї родини!


«Апсар» **** - курортний готель

Прекрасний варіант для відпочинку всієї сім'ї. Елітний район Піцунди. Сосни, гори, море, пологий пляж. З одного боку усамітнення і безтурботний, розслабляючий відпочинок, з іншого боку близькість всіх курортних розваг. Оплатити повністю проживання можна на місці. Рекомендуємо!


Детальніше "

«ДЕЛЬФІН» ***** - клубний готель

Відпочинок європейського рівня в відокремленому місці зі своїм пляжем, басейном, шведським столом, прокатом велосипедів, тенісними кортами, більярдом. Віп-рівень. Детальніше "

«ЗОЛОТА БУХТА» ** - база відпочинку

РЕКОМЕНДУЄМО: Для економічного молодіжного відпочинку, для студентських груп, для спортсменів.

База відпочинку «Золота бухта» розташована в мальовничій ущелині р. Ряпш неподалік від Піцунди в 50 метрах від Чорного моря. Лісові масиви по схилах гір зливаються з берегом моря, де пляж золотиться дрібним піском. Уламки скель, порослі водоростями, серед яких причаїлися мешканці морських глибин, приваблюють любителів підводного плавання.

ціна від 850р.

Детальніше "

Їм. Лакоби «Мюссера» *** - пансіонат

РЕКОМЕНДУЄМО: Для всіх хто хоче провести свою відпустку в заповідному місці, насолодитися величезним піщаним пляжем, лікувальним повітрям гір і моря і просто відпочити в Абхазії.

Пансіонат розташований у відокремленому куточку заповідника - на мальовничій височині в захищеній від вітрів долінe, в 10 км від селища Мюссера. З пансіонату відкривається чудовий вид на пицундской бухту. Пансіонат пропонує харчування по системі "шведський стіл". Пансіонат ідеально підходить для оздоровлення організму і спокійного відпочинку.

ціна від 1230 руб.

Детальніше "

«ИРЕН» **** курортний готель

«КУРОРТ Піцунді» *** - об'єднання пансіонатів

РЕКОМЕНДУЄМО: економічний сімейний відпочинок

Курорт Піцунда знаходиться в центрі Піцунди на березі моря в оточенні соснового гаю, яка створює цілющий мікроклімат і дарує прохолоду навіть в літню спеку. Узбережжя курорту розташовано в красивій бухті, тому тут завжди кристально чисте і спокійне море. Все це створює ідеальні умови для тих, хто у відпочинку цінує, в першу чергу, не розмір номера, а красу природи і бездоганну екологію.

ціна від 1400 руб.

Детальніше "

«Кучері» *** будинок відпочинку

Будинок відпочинку "кучері" розташований на березі моря в Піцунді поруч з пансіонатом Сосновий гай. Нові відремонтовані номери, невисока ціна, що потопає в зелені територія, власний пляж, соснова реліктовий гай.

від 1250 руб. Детальніше "

«Літфонд» *** - пансіонат

РЕКОМЕНДУЄМО: для сімейного відпочинку з дітьми, молодіжний відпочинок

Пансіонат "Літфонд" розташований на березі моря в декількох кілометрах від центру Піцунди. На його великої паркової території знаходяться самшітовая гай, алея пицундской сосни і безліч екзотичних рослин. Пансіонат надає своїм гостям широкі можливості для активного відпочинку та розваг: тут прекрасно організований дитячий дозвілля, різні анімаційні та шоу-програми, спортивні заходи і дискотеки.

ціна від 1270 руб.

Детальніше "

«Люссет» **** - готель

«Пшаду» *** пансіонат

Пансіонат розташований в елітному місці Піцунди: Лдзаа. Саме тут принадність вікових сосен сусідить зі свіжістю гірського повітря. З одного боку гори, з іншого море і сосни. Новий, маленький, затишний, що відкрився в 2012 році. Харчування дворазове, сніданок-обід. В обід домашнє вино. Вечеря - можна за додаткову плату в пансіонаті або в численних кафешках на узбережжі.

Ціни від 1700 руб.

Детальніше "

«Пітіус» ** - будинок відпочинку

РЕКОМЕНДУЄМО: сімейний відпочинок, молодіжний відпочинок

Будинок відпочинку "Пітіус" розташований в декількох кілометрах від центру Піцунди на великому пляжі посеред чудового субтропічного парку з тінистими альтанками і екзотичними рослинами. Простора територія, атмосфера домашнього затишку і зручні сімейні номери ідеально підійдуть для відпочинку батьків з дітьми. А для любителів веселого курортного життя - прекрасна кухня, музика та танці до ранку в національному ресторані "Апацха".

ціна від 800 р.

Детальніше "

ПАНСІОНАТ У Лдзаа ** (держдача)

РЕКОМЕНДУЄМО: для всіх хто хоче провести свою відпустку в заповідному місці, насолодитися величезним піщаним пляжем, лікувальним повітрям гір і моря і просто відпочити в Абхазії.

Пансіонат розташований в чудовому сосновому бору в бухті Пицундского затоки на території держдачі апарату Президента РА. Це воістину казкове місце для цінителів усамітненого відпочинку. Серед його незаперечних переваг - унікальний мікроклімат, затишна обстановка, кристально чисте і прозоре море і прекрасне харчування.

ціна від 800 р.

Детальніше "

«Самшитовий гай» **** - пансіонат

РЕКОМЕНДУЄМО: сімейний відпочинок з дітьми, молодіжний відпочинок

Пансіонат "Самшитовий гай" являє собою найсучасніший і комфортабельний готельний комплекс Абхазії, розташований в 7 км від центру Піцунди в 150 метрах від моря. Пансіонат відрізняє стильний інтер'єр, прекрасний "шведський стіл" і широкий набір послуг для зміцнення здоров'я, занять спортом, відпочинку та розваг.

ціна від 1050 руб.

Детальніше "

«СОСНОВА ГАЙ» *** - пансіонат

РЕКОМЕНДУЄМО: сімейний відпочинок з дітьми, молодіжний відпочинок. Пансіонат розташований поруч з Піцунді в прекрасному місці з найчистішим морем і потопає в соснах і зелені. Для проживання є номери в корпусі, є котеджі прямо на море або в мандариновому саду. Харчування - хороший, якісний шведський стіл

Детальніше "

ГОТЕЛЬ «AL MARE»

Абсолютно новий готель "Al Mare" (Аль Маре), відкрилася в Піцунді в 2017 році. Гості готелю відразу будуть зачаровані доброзичливою атмосферою і гостинним персоналом, затишними просторими номерами і приголомшливо чистим морем уздовж широкої кромки власного пляжу.

Ціни від 400 руб.

Детальніше "

«КІАРАЗ СТАРТ» - готель

Готель "Кіараз cтарт" невелика курортний готель, яка розташована на території Пицундского заповідника в Абхазії, в безпосередній близькості від Собору, в якому розташований орган. Рекомендуємо: Всім категоріям туристів для відмінного пляжного відпочинку і оздоровлення, на одному з найкращих курортів Абхазії.

Ціна від 1000 руб.

Детальніше "

«КІАРАЗ АРЕНА» - готель

Готель "Кіараз Арена" - новий сучасний готель, яка розташована на території Пицундского заповідника в Абхазії, в безпосередній близькості від курорту і центру міста. Комплекс був побудований за оригінальним проектом на початку 2018 року.

Рекомендуємо всім категоріям туристів для відмінного пляжного відпочинку і оздоровлення, на одному з найкращих курортів Абхазії.

Ціни від 1200 руб.

Детальніше "

Котеджне КОМПЛЕКС «КАПІТАН БЛЕК»

Новости