Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пансіонат Мала Бухта, Анапа - ціни, відпочинок в Анапі пансіонат

  1. Пляж і інфраструктура пансіонату

Адреса: вул. Таманська, д. 4, Анапа, Росія

Показати ціни

Запрошуємо на відпочинок в Анапу, пансіонат з харчуванням Мала Бухта категорії 3 * розташований в Анапі в районі Високий Берег в 2 км від центру курорту. Пансіонат Мала Бухта - це прекрасний вибір для недорогого, але якісного відпочинку в Анапі.

Прийнятна ціна, прекрасне місце розташування і велика інфраструктура: лісо-паркова зона, вид на море з номерів, харчування «шведський стіл», лікування. А в пішої доступності від санаторію «Мала Бухта» в Анапі: прогулянкова набережна Анапи, аква-парк, парк з атракціонами, кафе і ресторани, ринок і магазини. Санаторій «Мала Бухта», Анапа заслужено вважається перлиною Чорноморського курорту.

До послуг - паркова територія 3,5 га, в 100 м від корпусів розташований гальковий пляж. Комплекс зимовий пляж - чудовий аналог літнього відпочинку в зимовий період. Гордість санаторію - питний бювет з мінеральною водою. Харчування організовано в їдальні-ресторані санаторно-курортного комплексу.

Здравниця пропонує 3-х разове харчування в форматі «шведський стіл» і два проміжних харчування з легкими закусками і напоями.

У 12-ти поверховому корпусі здравниці працює лобі-бар з широким вибором напоїв в барній карті; лобі-бар оснащений Wi-Fi інтернетом. На території пляжного комплексу працює літнє кафе. В меню страви європейської та кавказької кухонь.

Лікувальний корпус пансіонату пропонує своїм гостям санаторно-курортне лікування на базі санаторію. Медичні процедури відпускаються за призначенням лікаря відповідно до профілю захворювання, на підставі санаторно курортної карти. При необхідності санаторно курортну карту можна оформити в лікувальному корпусі санаторію за додаткову плату, оформлення карти займає близько двох днів.

При необхідності санаторно курортну карту можна оформити в лікувальному корпусі санаторію за додаткову плату, оформлення карти займає близько двох днів

Пляж і інфраструктура пансіонату

Пляж санаторію власний дрібно-гальковий. Пляжний комплекс розташований в 100 м від оздоровниці. Дорога до пляжу займає близько 7-10 хвилин ходьби. Пропуск на пляж здійснюється за картками гостей. Сторонніх на пляж санаторію не пускають. Період функціонування пляжного комплексу - з травня по жовтень.

На пляжі також розташований закритий плавальний комплекс «Зимовий пляж», що функціонує в міжсезоння і зимовий період. «Зимовий пляж» - окремо стоїть 3-х поверховий будинок, дах якого має форму купола і виконана зі скла. Комплекс «Зимовий пляж» оснащений двома дорослими і одним дитячим басейнами, зоною відпочинку, фінською сауною і фіто-баром.

Мала Бухта »сміливо може похвалитися басейної інфраструктурою. На території оздоровниці перед 12-ти поверховим спальним корпусом № 3 розташовується відкриті плавальні басейни - 2 дорослих і 1 дитячий. А в лікувальному корпусі здравниці великий плавальний басейн з морською водою. Також на пляжі розташований закритий комплекс «Зимовий пляж», що функціонує в міжсезоння і зимовий період. Комплекс «Зимовий пляж» оснащений двома дорослими і одним дитячим басейнами, зоною відпочинку, фінською сауною і фіто-баром.

Санаторно-курортний комплекс «Мала Бухта» створив всі умови для дитячого відпочинку: дитяче харчування, анімаційна команда, ігрова спортивний майданчик, дитяча кімната, дитячі басейни.

Пансіонат Мала Бухта пропонує обладнаний конференц-зал для проведення конференцій, ділових зустрічей і семінарів. Загальна площа конференц-залу: 100 м2; загальна місткість: 100 посадочних місць. А просторе приміщення дозволяє встановити необхідну розстановку столів та стільців.

А просторе приміщення дозволяє встановити необхідну розстановку столів та стільців

Додаткові послуги комплексу: екскурсійне обслуговування, бадмінтон, шахи, настільний теніс, м'яч для міні-футболу, камери схову, праска у адміністратора, прасувальна дошка на поверсі, послуги пральні за доп. плату, тренажерний зал, безкоштовна автостоянка, зимова ковзанка.

плату, тренажерний зал, безкоштовна автостоянка, зимова ковзанка

Показати ціни

Новости