Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пам'ятки - Пансіонат "Кримське Примор'я"

Однією з визначних пам'яток п. Курортне є дельфінарій, який перебуває на території Карадазького природного заповідника. Науково-демонстраційна програма за участю чорноморських дельфінів і північних морських котиків доставить позитивні емоції не тільки дітям, а й дорослим. Однією з визначних пам'яток п

Карадазький заповідник - унікальний за своєю природою куточок Південно - східного берега Криму. Незвичайні ландшафти являють собою руїни стародавнього вулкана, що бушував тут в епоху юрського періоду. Омиваний прибережними водами Кара Даг таїть свою загадку ... Легенду про загадкову істоту - Карадагском змії, нібито живе в Чорному морі, згадки про який зустрічаються в кримських легендах, що сягають своїм корінням у сиву давнину.

Також на території Карадазького природного заповідника розташований морський акваріум, серце біологічної станції, створеної на початку двадцятого століття доктором наук - Терентієм Івановичем Вяземським. В даний час має два демонстраційних залу, акваріум спеціалізується на демонстрації представників фауни Чорного моря, також тут представлені амазонські піраньї і колекція раковин тропічних морів.

В даний час має два демонстраційних залу, акваріум спеціалізується на демонстрації представників фауни Чорного моря, також тут представлені амазонські піраньї і колекція раковин тропічних морів

У 40 хвилинах розміреним ходьби від п. Курортне розташований найвідоміший в Криму нудистський пляж - Лисяча бухта. Довгий вигнутий піщано - кам'яний берег, де в розпал сезону розміщується до півтори тисячі відпочиваючих, які проживають в наметах. У Лисячій бухті збираються творчі люди, місцеві і приїжджі хіпі, з довгими африканськими косичками і бородами, хором співають і танцюють під гітару і тамтами.

Селище КурортнеСелище Курортне

- це красиві прямовисні скелі, схили, вкриті зеленою травою і лісами, загадкові камені, рослини, характерні тільки для цих місць. Це південне море, тепле, кристально чисте, з гальковими пляжами, з жарким сонцем над ними, з виноградниками, які ростуть по всьому узбережжю.

Новости