Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Огляд кафе для дітей в Мінську

Джерело матеріалу: щоденник

щоденник

Де можна в Мінську можна відпочити і пообідати з дитиною? Позиціонують себе дитячими кафе в Мінську тільки два заклади.

Журналісту Vsemenu.by додзвонитися вдалося тільки до одного з них - кафе «Піратська бухта». Правда, назвати заклад якомога швидше буфетом: своєї кухні немає, продаються улюблені дітьми смакоту - морозиво, лимонад, печиво. Зате розташування під крилом Театру ляльок вигідно відрізняє заклад. Правда, через це «Піратська бухта» підлаштовується під роботу театру: посидіти там, коли немає уявлень, не вийде.

А ось організувати дитяче свято в «Піратської бухти» завжди допоможуть: аніматорами часто виступають досвідчені працівники Театру ляльок, з постачання їжі існують договору, тому дитячі свята в кафе завжди вдаються.

Сімейні кафе в Мінську

Сімейні кафе Мінська пропонують відпочинок для всієї сім'ї, тому в них повинні бути передбачені розваги як для дорослих, так і для дітей.
Кафе-піцерія «Калабрія» татам пропонує спортивні трансляції, мамам - різноманітне меню для улюбленого чада, а малюкам - дитячу кімнату, яка починає працювати після обіду в п'ятницю і закривається ввечері в неділю.

Маркетолог «Калабрії» Ярослав розповів vsemenu.by, скільки буде коштувати середньостатистичний обід для дитини: «Можна замовити, наприклад, бульйон« Сонечко »(14 тис.), Піцу« Піноккіо »(близько 35 тис.) І салатик« Вітамінний »( 10 тис.). Такий обід буде коштувати приблизно 59 тис. Рублів ».
Один раз на рік спеціально для маленьких відвідувачів «Калабрія» проводить День ненажери, коли можна їсти багато улюблених ласощів і смакоти.
Ще одне місце - кафе сімейного типу «Жар птиця». Воно знаходиться в одному з найулюбленіших жителями столиці місць - парку Горького. В меню закладу курячі шматочки в сухариках «Золотий півник», сендвічі «Гарячі трикутники», млинці «Підростай-ка», молочні коктейлі «Жуйка», «Бетмен». В середньому коктейль і піца для дитини обійдуться в 54 тис. Рублів.

До слова, певною дитячої програми у двох сімейних кафе немає: в «Калабрії» з хлопцями займається психолог, а в «Жар птиці» по вихідним «підробляє» Алекс з «Мадагаскару».

Дитяча програма в кафе для дорослих

Ресторани і кафе Мінська піклуються про маленьких клієнтів. Звичайно ж, не всі керівники зацікавлені залученням дитячої аудиторії, але варіанти все-таки є.

Цікаве дитяче меню в кафе-морозиво «Желатто»: салатики «Сонечко», «Восьминіжка», «Від мами»; шашличок курячий з перчиком, пельмені саморобні зі сметанкою, рум'яна картопелька і багато саморобного морозива.

Дитяче меню ресторану «Камяніца» невелике, але теж цілком гідне: борщик, бульончик, чаклуни і картопляний алфавіт і вареники.
Зустріч з казковими персонажами щонеділі пропонує ресторан «Співаючі фонтани»: діти 3-12 років будуть раді побачити безсмертних героїв - Міккі Мауса, Вінні Пуха та ін.

Loft кафе по суботах і неділях показує мультики і роздає олівці з розмальовками.

А в ресторані індійської кухні «Taj» дитина зможе скуштувати національні страви для дітей: томатний суп пюре , Сьомгу на пару, строкатий індійський салат і багато десертів і смузі. Крім того, щонеділі в ресторані програма «Kids Day» для маленьких відвідувачів, яких познайомлять з казковою Індією і її традиціями.

Дитячі розважальні центри

Крім лабіринтів, іграшок, паровозиків і батутів, в розважальних центрах іноді можна зустріти і непогане меню.

Наприклад, в сімейному розважальному центрі «Титан» вашому малюкові запропонують котлети «Бабусині», картопляні пики, солодкі млинці. Причому з понеділка по четвер на основне меню заклад пропонує 15% знижку.

Потрапити в дитячий розважальний центр «Субмарина» можна, заплативши 15 тис. По буднях (за дитину) і 20 тис. У вихідні. Дітей порадують численні способи проведення часу, а батьків - їжа, якою можна погодувати набігає і настрибав дітей: «морські» салати, бутерброди, супи і гарячі страви.

Новости