Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Курортне, Коктебель, Крим. Заповідник в Коктебель. Відпочинок в Курортне, Коктебель. Відпочинок в селищі Курортне (Коктебель), Крим.

  1. Курортне (Коктебель) - житло для відпочинку, приватний сектор, готелі, готелі
  2. Розваги на відпочинку в Курортному, Коктебель, Крим.
  3. Біостанція в сел. Курортне (Коктебель)
  4. Дельфінарій в сел. Курортне (Коктебель).
  5. Лисяча бухта, сел. Курортне, Коктебель
  6. Приїжджайте на відпочинок в селище Курортне, Коктебель, Крим


Тихий і затишний селище Курортне (Коктебель) розташований поруч з Коктебелем і Феодосією, в приморській долині, оточеній живописними хребтами Кара-Дагского вулканічного масиву і відрогами гори Ечки-Даг. Ці місця, завдяки унікальним кліматичним умовам, красі ландшафту, багатству рослинності, є ідеальним місцем для відпочинку і лікування. Звідси і пішла назва селища - Курортне. Довжина берегової лінії, в т.ч. облаштованих пляжів, - 2 км.


Прекрасні галькові пляжі, велика паркова зона і чудова набережна, що потопає в трояндах, створюють умови для романтичного відпочинку. Клімат сприяє лікуванню верхніх дихальних шляхів, астматичних і нервово-соматичних захворювань. В нашій Фото-галереї Фото сел. курортне

Курортне (Коктебель) - житло для відпочинку, приватний сектор, готелі, готелі


Житло здається в основному в приватному секторі, в останні роки з'явилися сучасні за кримськими мірками міні-готелі. За останні роки в Курортному, Коктебель, Крим було побудовано багато нових об'єктів, які надають найкращі умови проживання за найбільш вигідними цінами.
Більшість готелей в Курортному зручно розташовані щодо моря і пляжів - в межах 5 - 10 хвилин ходьби, є і такі об'єкти, де до моря буквально лічені кроки. Також можна економити і житло знімати подалі від моря і сел. Курортне в селищі Щебетівка (3 км), де ціни на порядок нижче, а приїжджати на море автобусом 10 хв., Або своїм автомобілем. Радимо Вам вибирати і бронювати житло в Курортному і околицях заздалегідь, зв'язуючись безпосередньо з господарями об'єктів, розміщених на порталі Koktebel.NET.


У Курортному гостей на відпочинок чекає 15 об'єктів санаторно-курортного і туристичного комплексу: приватні готелі, готелі, 2 дитячих оздоровчих установи, 3 пансіонату, 3 приватних бази відпочинку, оздоровчий пансіонат «Кримське Примор'я, - загальна одноразова місткість яких становитиме 2440 ліжко-місць.
Пансіонат «Кримське Примор'я», Коктебель, завдяки цілющому повітрю, що є основним природним лікувальним фактором місцевості, застосовує кліматоталассотерапію при захворюваннях органів дихання та нервової системи. На території пансіонату знаходяться кафе, бари, фірмовий магазин торгового дому «Коктебель» з кращими винами і коньяками, кімната відеоігор, дитяча кімната з педагогом-вихователем, аптека, медпункт, прокат фотоапаратури. У будівлі їдальні розташований конференц-зал на 300 місць - ідеальне місце для проведення семінарів і конференцій. Є відкритий басейн.


Розваги на відпочинку в Курортному, Коктебель, Крим.


Всі санаторно-курортні об'єкти селища надають відпочиваючим найширший спектр послуг - від прокату обладнання та інвентарю для спортивних ігор, різних екскурсійних турів до водних атракціонів. На територіях санаторіїв і пансіонатів є міжнародні карткові таксофони, телефони в номерах «люкс» і «напівлюкс». Є тенісні корти, волейбольні та баскетбольні майданчики, столи для пінг-понгу і т. П. Для відпочинку в Курортному. У селищі 2 великих універсальних магазину, продуктовий ринок, кілька кафешок, барчик.
Біля центрального причалу Вам запропонують чудову морську прогулянку вздовж згаслого вулкана Кара-Даг до скелі Золоті Ворота до сел. Коктебель. Не відмовляйте собі в задоволенні і познайомтеся з головним символом Криму. На набережній селища Курортне встановлений батут для дітей. Захоплююча кінне подорож в околицях селища Щебетовка в супроводі досвідченого інструктора. Маршрут пролягає серед мальовничих скель і лісостепових ділянок. Морська рибалка і прогулянки вздовж узбережжя. До Ваших послуг приватний катер в Курортному. У Вас є можливість відправитися на рибалку в відкрите море ... і ін. Для Вашого відпочинку в Криму.


Біостанція в сел. Курортне (Коктебель)



Біостанція в сел. Курортне - Карадагська наукова станція Т.І. В'яземського. Найважливіше академічна установа Південно-Східного Криму з майже віковою історією. З 1979 року - штаб-квартира природного заповідника «Кара-Даг» в системі Національної Академії наук. В нашій Фото-галереї Фото заповідника Карадаг, сел. курортне
«В історії виникнення станції було багато важких, а часом і повних глибокого трагізму моментів». Ці слова належать сучасникові Т. І. В'яземського, його друга і соратника, вченому-геологу А.Ф. Слудський. Волею долі він став продовжувачем незавершеного справи свого великого попередника. У рік смерті Терентія Івановича, в 1914 році, в умовах розпочатої Світової війни, куди втягнули Росію, він став завідувачем наукової станції і керував нею до 1927 року. Навряд чи ми зможемо собі уявити і гідно оцінити мужність цієї людини з великої літери, справжнього вченого-патріота в ці моторошні 13 років, коли він беззмінно залишався на своєму посту. За Світовою війною послідувала громадянська, потім революція, воєнний комунізм, НЕП і перша радянська п'ятирічка ...
На території Карадагской біостанції (Курортне, Коктебель) розташований Музей Природи Карадага, тут же працює Морський акваріум з 9:00 до 18:00 і запрошує Вас на свою експозицію "Підводний світ Чорного моря". Також в колекції піраньї і раковини тропічних морів.


Дельфінарій в сел. Курортне (Коктебель).



На території біостанції (Курортне, Коктебель) розташовані 2 дельфінарію, де морські котики і дельфіни демонструють своє циркове мистецтво. Спочатку Карадазький дельфінарій був організований зовсім не для розваг, а зовсім навпаки - для вивчення можливості використання дельфінів у військових целях.Здесь проводилися серйозні наукові дослідження, отримані унікальні результати. З плином часу для забезпечення фінансування при басейнах наукового центру стали проводити атракціони з дельфінами і морськими котиками. В нашій Фото-галереї Фото Дельфінарій, сел. Курортне, Коктебель
Уявлення Карадазького дельфінарію (Курортне, Коктебель) надзвичайно цікаві і популярні. Трюки морських тварин - захоплююче видовище, байдужими не залишаються ні дорослі, ні діти. Дельфіни стрибають через кільця, крутять сальто у повітрі, співають, танцюють, грають з глядачами, малюють. Малюнки можна купити на аукціоні. Після вистави всі бажаючі можуть сфотографуватися з улюбленими морськими тваринами. При науковому центрі працює також акваріум, де представлені практично всі риби, що живуть в Чорному морі.


Лисяча бухта, сел. Курортне, Коктебель



Про Лисячій бухті (Курортне, Коктебель), мабуть, чули всі - це найвідоміший, без перебільшення, кримський пляж, що протягнувся довгою піщаною смугою біля підніжжя Ечкидаг. У Криму багато чудових пляжів, які не поступаються «Ліске» в м'якості піску і лагідності моря, але тільки тут в самій атмосфері панує неповторний дух розкутості і безтурботності відпочинку. Лисяча бухта - це мекка натуристів, нудистів, неформалів, просунутої та засунутому молоді і не дуже. Кого тільки тут, буває, не зустрінеш. Сама природа тут якось еротична - м'які вигини пагорбів нібито повторюють форми оголеного тіла, а дотик теплого моря, ніби ніжні ласки Природи.
У Лисячій кожен відпочиває, як хоче - можна жити в наметі, валятися голяка на піску, бродити з рюкзаком по березі, насолоджуватися свіжим пивом, сховавшись від спекотних променів під парасолькою, пірнати в море, забувши, нарешті, про незручних і непотрібних плавках і купальниках . Втім, «нудистська» сутність місця не примушує до обов'язкового слідування традиціям - можна відпочивати і «одягненими», тим більше, що багато сонця все-таки шкідливо, про що ніколи не варто забувати. В нашій Фото-галереї Фото Лисяча бухта, сел. курортне
У Лису можна проїхати на машині, повернувши направо, не доїжджаючи Курортного з Щебетовки, але краще просто пройти пішки від пляжу Курортного на захід по вузькій стежині уздовж пагорбів через крабів мис, минаючи скелі Диня і Кавун.



У Лисячій головне - море! Якщо ви були в Євпаторії, то, напевно запам'ятали піщані пляжі, де море стає мутним під час хвилювання. А в Лисячій море - незвичайне. Треба бути Паустовським, Гріном та Айвазовським одночасно, щоб описати море в Лисячій. Ноги ступають в м'який пісок, хвиля накочує на оголену шкіру, заветренной бризом, розпалену сонцем. Ступні злегка провалюються, йдеш далі, зайшовши по пояс, пірнаєш в воду. Приємна свіжість звільняє тіло від томління. Вода тут дуже тепла, але головне не це - вона прозора, не дивлячись на те, що хвилі набігають на берег, а вітер досить свіжий. Її колір - блакитно-блакитний, але це подалі до горизонту, а тут, біля берега вода жовтувато-зелена, адже під ногами пісок, і сам біжить маленькими хвилями-дюнкамі. Плавати можна нескінченно. Лише скучивши за прожарюватися тіло сонцю, виходиш на берег. Тут по-справжньому можна відпочити, розслабитися і розчинитися в Природі, відчути себе її частиною. Тут не вода, немає - це плазма, це кров Землі, море і ти - суть одне. В нашій Фото-галереї дивіться: Фото сел. курортне - Фото заповідника Карадаг, сел. курортне - Фото Дельфінарій, сел. Курортне, Коктебель - Фото Лисяча бухта, сел. Курортне, Коктебель




Приїжджайте на відпочинок в селище Курортне, Коктебель, Крим

Для комфортного відпочинку в кожному місті і селищі Криму побудований великий вибір об'єктів розміщення, які перераховані нижче.
Готель Курортне, Коктебель - комплекс з мебльованими номерами, що надає послуги з розміщення для відпочиваючих. Залежно від категорії готелю додаткові послуги: обслуговування номера, прибирання, охорона і т.д. Однокімнатні (і більше) номери з усіма зручностями в готелях Курортного. Як правило, душ і санвузол знаходяться безпосередньо в номері.
Готель Курортне, Коктебель - це варинат готелі для відпочиваючих в Криму, в якому обслуговування проводиться найчастіше в номерах зі всіма зручностями. Для відпочинку номери категорії Люкс, Напівлюкс, Стандарт в готелях Курортного.
Санаторій - лікувально-профілактичний заклад, де для лікування використовуються, в основному, природні фактори: морські купання, лікувальні грязі, клімат, мінеральні води.
Пансіонат в Курортне, Коктебель - оздоровчий заклад Криму, що знаходиться в заміській зоні. У пансіонатах передбачені певні режими відпочинку і харчування.
База відпочинку в Курортне, Коктебель - вид розміщення, що не призначений для оздоровлення чи лікування. Оснащені бази в Криму мінімальними зручностями для відпочинку, але є і номери із зручностями. Майже всі бази функціонують сезонно.
Котедж Курортне, Коктебель - двоповерховий будинок невеликої житлової площею. Другий поверх часто зі скатними стелями. 1-ий поверх займають вітальня, вбиральня, кухня, 2-ий поверх - спальня або мансарда. Для відпочиваючих в Коктебелі в котеджі присадибна ділянка обов'язковий.
Вілла Коктебель - заміський будинок для відпочинку на своїй озелененої території, як правило з елементами середземноморського стилю. Більшість вілл одно- або двоповерхові, тераси з басейнами, атріуми і т. Д.
Гостьовий будинок Курортне - приватне домоволодіння в Криму, яке власник здає в оренду відпочиваючим. При цьому, власник проживає на окремому поверсі або в окремій частині того ж володіння. Номери з усіма зручностями в готелях Курортного. Як правило, душ і санвузол знаходяться безпосередньо в номері.
Садиба в Курортне, Коктебель - комплекс житлових, присадибних і господарських будівель в Криму на окремій обгородженій території, призначений для відпочинку. Раніше садибами називали володіння в Росії.
Приватний сектор Курортне, Коктебель - вид житла в Криму, де є примикає власний двір. Тут можна орендувати кімнату для відпочинку, номер різної категорії, так і квартиру повністю. Економ-житло в селищі Курортне. Недорогі кімнати з мінімальними зручностями в приватному секторі і в приватних гостьових будинках. Душ і санвузол можуть перебувати як в самій кімнаті, так і поза нею
Квартира Курортне, Коктебель - вид житлового приміщення з окремим виходом, яке складається з декількох або однієї кімнати. Як правило квартири здаються відпочиваючим в багатоквартирних будинках.
Елінг Курортне, Коктебель - комфортабельне 1-2 поверхові будівлі на морському узбережжі (до моря не більше 20 метрів), призначене для відпочиваючих. Як правило, елінги в Криму мають свою пляжну зону відпочинку.

Коктебель - Житло без посередників кожен вибирає для відпочинку.

Готелі готелі Коктебель | пансіонати Коктебель | Приватний сектор Коктебель | Активний відпочинок в Коктебелі | Житло для відпочинку Феодосія | Житло готелі приватний сектор Берегове | Готелі, приватний сектор Курортне | Житло, приватний сектор Орджонікідзе
Туристам для відпочинку в Коктебелі: Волошин в Коктебелі і заповідник Карадаг , У Коктебель стежкою Гріна
У розділі туристичної інформації для вас докладно: Відпочинок в Коктебелі | Відпочинок в Феодосії | Відпочинок в Курортне | Відпочинок в Орджонікідзе | Відпочинок в Берегове (Феодосія) | Відпочинок в Приморський (Феодосія) .
В нашої Фото відео галереї можна побачити: фото Коктебель , фото Феодосія , фото Курортне , фото Орджонікідзе ,
фото Берегове (Феодосія) , фото Приморський (Феодосія) .
В розділі Як дістатися в Коктебель запропоновані варіанти дороги в Коктебель, Феодосія, Крим.
В розділі Де скуштувати в Коктебелі запропоновані варіанти харчування в Коктебелі, відгуки по столовим, кафе.
В розділі карти Криму карти міст і селищ: карти Коктебель , карти Феодосія , карти Курортне ,
карти Орджонікідзе , Карти Берегове (Феодосія) , Карти Приморський (Феодосія) .
на форумі Коктебеля можна дізнатися цікаву інформацію і поділитися її з іншими: головний форум , житло і харчування в Коктебелі , безкоштовні оголошення , нам не сподобалося в Коктебелі .
В розділі Відгуки про відпочинок в Коктебелі, Крим можна поділитися враженнями про відпочинок.
В розділі Корисні посилання - Коктебель є цікаві веб-сайти на нашу відпочинку в Коктебелі, Крим.



Новости