Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі пляжі Анапи - перлина Чорномор'я

  1. Особливості пляжів Анапи
  2. Кращі піщані пляжі Анапи
  3. пляж Джемете
  4. Кращі галькові пляжі Анапи
  5. Пляж готелю "Золота Бухта"

Самий дитячий морський курорт нашої країни - Анапа

Самий "дитячий" морський курорт нашої країни - Анапа. Головна його гордість - розкішні піщані пляжі. Таких широких, з комфортним заходом для дітей, з піском, що володіє лікувальними властивостями, більше немає ніде на нашому Чорноморському узбережжі.

хіба тільки в Криму (В Євпаторії або Феодосії) можна знайти хороші піщані пляжі, але вони будуть не такими широкими, та й властивості самого піску інші.

Особливості пляжів Анапи

  • Переважна більшість пляжів піщані, з широкою пляжної смугою (в окремих місцях вона може досягати 600 метрів);
  • багато пляжів мають мілководді, яке добре прогрівається;
  • вхід в воду пологий - анапскіе пляжі ідеальні для дітей;
  • пісок на анапскіх пляжах має зернисту структуру, він золотистого кольору, переважно річковий, утворений сумішшю польового шпату, гірських порід і перетертим панциром морських молюсків, має яскраво виражені цілющі властивості;
  • іноді при певному напрямку вітру вода на пляжах Анапи може «цвісти»;
  • вода на галькових пляжах Анапи чистіше, особливо в другій половині дня.

Знайти і забронювати недорогий тур по Росії можна з допомогою сервісів Level.Travel , Travelata.ru і Onlinetours . Пошук турів здійснюється по базах даних 130 туроператорів в режимі онлайн. Порівнюйте ціни, вибирайте кращі варіанти. Для оформлення путівки вам не доведеться вирушати в офіс турагентства.
Про особливості покупки туру онлайн ви можете дізнатися на нашому ресурсі.

Кращі піщані пляжі Анапи

Пляж "Центральний"

Пляж Центральний

Це, мабуть, найпопулярніший пляж в Анапі. Обумовлено це не тільки його інфраструктурою, розташуванням, а й тим, що поруч з ним знаходяться два аквапарку Анапи .
Протяжність пляжної смуги близько 1 км, є можливість зайнятися водними видами спорту, прокат пляжного устаткування, безліч пунктів харчування.

На пляжі "Центральний" можна не хвилюватися про збереження цінних речей - тут працює камера зберігання.

У пік сезону пляж дуже багатолюдний, вода в таких умовах за визначенням не може бути чистою.

пляж Джемете

пляж Джемете

Пляж починається від річки Анапка і тягнеться уздовж Піонерського проспекту, покритий чудовим кварцовим піском. Море тут дрібне, вхід у воду пологий, пляж дуже комфортний для відпочинку з дітьми.

Уздовж пляжу збудовано безліч готелів, гостьових будинків, в тому числі і ті, що пропонують зручну при відпочинку з дітьми систему "все включено" .

Кращі галькові пляжі Анапи

Пляж "Високий Берег"

Пляж Високий Берег

Популярний гальковий пляж повністю виправдовує свою назву - берег тут дійсно високий і скелястий. На окремих ділянках зустрічаються великі камені, вхід в в море незручний. Поблизу Орєховою гаї найбільш зручний спуск на пляж, тут є прокат пляжного устаткування, медпункт, рятувальна служба, пункти харчування. В якості компенсації - море в районі "Високого берега" чистіше, ніж на інших пляжах Анапи.

Пляж готелю "Золота Бухта"

Пляж готелю Золота Бухта

Мелкогалечний пляж готелю "Золота Бухта" один із найзатишніших у Анапі - добре обладнаний, з дитячим майданчиком, камерою схову, басейном з джакузі, медпунктом і службою порятунку.
Пляж платний: 300 руб. в будні і 500 руб. у вихідні.

Для анапскіх пляжів характерно цвітіння води. Конкретних термінів цвітіння немає, це визначається температурою води (24⁰, як правило, в серпні). Купатися в такому море можна, але виглядає вкрай не естетично. Галькові пляжі в цей час бувають вільні від водоростей.

Відпочинок в Росії: готелі, пляжі, парки розваг

Календар кращих цін на тури по Росії і в інші країни

Новости