Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готелі Протараса: Capo Bay 4 *, Silver Sands Beach 3 *, Sunrise Beach 4 *, Vrissiana Beach 4 *

  1. Розташування готелів Готелі даної групи розташовані уздовж берегової лінії піщаних пляжів Протараса,...
  2. Цей Capo Bay 4 *
  3. Цей Silver Sands Beach 3 *
  4. Цей Sunrise Beach 4 *
  5. Цей Vrissiana Beach 4 *
  6. висновок

Розташування готелів

Готелі даної групи розташовані уздовж берегової лінії піщаних пляжів Протараса, одного з найпопулярніших курортних   міст Кіпру Готелі даної групи розташовані уздовж берегової лінії піщаних пляжів Протараса, одного з найпопулярніших курортних міст Кіпру . На наш погляд, місце розташування готелів є дуже вдалим. З одного боку, вони кілька віддалені від центру, що забезпечує тишу і спокій гостям. А з іншого, в п'яти хвилинах ходьби від кожного з готелів знаходиться безліч ресторанів і таверн на будь-який смак, сувенірних магазинів, фруктових лавок і супермаркетів, а також найпопулярніших місць розваг. Наприклад, в декількох хвилинах ходьби від готелю Vrissiana Beach 4 * розташовані знамениті фонтани Протараса, де в сезон проводяться чудові шоу-програми.

Як правило, більшість гостей харчуються в самих готелях, але навіть найсмачніші і різноманітні сніданки, обіди та вечері за пару тижнів починають набридати, і тоді багато постояльці зупиняють свій вибір на різних місцевих тавернах. Безумовно, ви не зможете оцінити всі переваги цієї кіпрської кухні , Перебуваючи виключно в курортній зоні. Проте, місцеві ресторани пропонують досить гідний вибір традиційних кіпрських страв, зокрема, знамените мезе.

пляжі готелів

Всі зазначені готелі знаходяться в безпосередній близькості від одного з наймальовничіших кіпрських пляжів - Fig Bay Tree, який зобов'язаний своєю назвою фіговим (інжировим) деревам, які ростуть на його території Всі зазначені готелі знаходяться в безпосередній близькості від одного з наймальовничіших кіпрських пляжів - Fig Bay Tree, який зобов'язаний своєю назвою фіговим (інжировим) деревам, які ростуть на його території. Fig Bay Tree - мілководний пляж з прекрасним золотистим піском і синьо-зеленою водою - справляє незабутнє враження на всіх, хто бачить його вперше. Він користується популярністю не тільки у гостей острова, а й у місцевих жителів, тому у вихідні тут буває багатолюдно. Однак, завдяки добре розвиненій інфраструктурі, у відпочиваючих не виникає відчуття «натовпу на пляжі».

Протяжність берегової лінії між готелями становить близько 1 км, її ширина -15-20 м. пляжі Протараса розташовані безпосередньо біля готелів через невелику пішохідну стежку.

Пляж Fig Bay Tree ідеальним чином підходить для дітей: тут немає штормових хвиль, а глибина наростає поступово, тому діти зможуть не тільки похлюпатися в морі, але і навчитися плавати. За кришталеву чистоту води пляжу присвоєно «Блакитний прапор».

Цей Capo Bay 4 *

Готель Capo Bay користується заслуженою популярністю, зокрема, у сімей з дітьми. За численними відгуками гостей, по готелю і набережної дуже зручно переміщатися і прогулюватися з колясками, оскільки і територія готелю, і прилегла набережна обладнані необхідними з'їздами і входами.

За рівнем сервісу і обсягом послуг, що надаються готель займає проміжне місце між рівнем 4 * і 5 *. Кухня в готелі - різноманітна і смачна, протягом усього дня пропонується багато фруктів. За бажанням гості можуть харчуватися за системою «тільки сніданок», напів-або повний пансіон.

На пляжі за кожним з гостей закріплюється окремий лежак з парасолькою (користування обладнанням на пляжі для проживаючих в готелі - безкоштовно), в міжсезоння можна скористатися послугами критого басейну з морською водою.

До безумовних переваг готелю слід віднести наявність дитячого клубу (працює з квітня по жовтень для дітей з 4 до 12 років), безпосередню близькість до одного з кращих кіпрських пляжів, висока якість обслуговування, наявність Wi-Fi на всій території готелю. З недоліків можна відзначити не дуже різноманітну анімаційну програму.

В цілому готель ідеально підходить для сімей з дітьми, а також для любителів романтичного і спокійного відпочинку.

Цей Silver Sands Beach 3 *

Готель займає гідне місце серед тризіркових кіпрських готелів Готель займає гідне місце серед тризіркових кіпрських готелів. При цьому він один з небагатьох готелів рівня 3 *, розташованих на першій лінії. Відстань до пляжу становить близько 50 м, між ним і готелем пролягає невелика пішохідна доріжка. На пляжі розташований центр водних видів спорту.

Як і в більшості готелів рівня 3 *, в Silver Sands Beach пропонується розважальна програма з караоке і фольклорними вечорами, однак, за відгуками гостей, вона не дуже різноманітна. Також в готелі проводяться спортивні заходи.

Даний готель можна рекомендувати любителям спокійного відпочинку, а також відпочивальникам з дітьми. Близько готелю не так багато місць для розваг, тому любителям більш активного відпочинку тут може здатися дещо нудно. Та й сам Протарас не розрахований на любителів гучних розваг, всі основні нічні клуби і бари розташовані в Айя-Напі або Лімассолі .

Цей Sunrise Beach 4 *

Як готель категорії 4 * Sunrise Beach цікавий тим, що користується популярністю, в тому числі серед тих туристів, які зазвичай вибирають готелі вищого класу. Sunrise Beach пропонує один з кращих варіантів розміщення в своїй категорії, а гості відзначають оптимальне співвідношення ціни і якості обслуговування, високий рівень безпеки, сервісу і комфорту.

Особливо варто рекомендувати цей готель для відпочинку сімей з дітьми. У комплексі пропонується різноманітне харчування в форматі шведський стіл. Харчування можна обмежити лише сніданками - це досить зручно з урахуванням наявності в готелі численних кафе, де можна перекусити при необхідності; або замовити напів- або повний пансіон. Для дітей в готелі пропонується різноманітна анімаційна програма, а значна кількість відпочиваючих гарантує, що ваша дитина не залишиться на самоті. Крім того, в готелі є програма занять і розваг для дорослих, що включає різні спортивні заходи, тематичні вечори та водні види спорту (останні - за додаткову плату).

Любителям молодіжного відпочинку слід врахувати, що нічне життя в Протарасе обмежена відвідуванням ресторанів і неспішними прогулянками по набережних, а відстань до центру Айя-напи, де зосереджені бари та нічні клуби, становить 5-7 км.

Цей Vrissiana Beach 4 *

Vrissiana Beach 4 * - розкішний бутик-готель, розташований на першій береговій лінії, відреставрований в 2013 році Vrissiana Beach 4 * - розкішний бутик-готель, розташований на першій береговій лінії, відреставрований в 2013 році. Основними достоїнствами готелю є високий рівень сервісу і спокійна затишна обстановка. З номерів готелю відкриваються приголомшливі види на Середземне море.

Якщо ви цінуєте ексклюзивність і хочете відпочити від суєти, то вам, безсумнівно, сподобається цей готель, проте сім'ям з дітьми та молодіжним компаніям тут може здатися недостатньо цікаво, оскільки розважальна програма готелю не надто насичена. Однак не можна сказати, що в цьому куточку Протарасе немає цікавих місць і розваг. Поблизу (близько 10 хвилин пішки) розташовані знамениті фонтани Протараса, а в 2-х хвилинах ходьби від готелю знаходиться пристань, звідки відправляються в щоденне подорож невеликі яхти, що знайомлять гостей острова з природними красотами Кіпру (мисом Капо Греко, районом Фамагуста і т.п .). Вартість такої поїздки становить близько 10-15 євро на людину, включаючи харчування та напої на борту.

висновок

Отже, до безперечних достоїнств готелів Capo Bay 4 *, Silver Sands Beach 3 *, Sunrise Beach 4 *, Vrissiana Beach 4 * слід віднести їх безпосередню близькість до пляжів, гарне співвідношення ціна-якість і невелику віддаленість від таких пам'яток і центрів розваг Протараса, як шоу фонтанів, пристань з яхтами для морських прогулянок, дитячі розважальні центри.

З недоліків готелів можна виділити недостатньо насичену розважальну програму і обмежену швидкість каналів доступу в інтернет в номерах.

Новости