Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Bridge Resort, Адлер - ціни, готель в Адлері на березі моря

  1. Готель Bridge Resort поруч з пляжем, ціни
  2. Переваги відпочинку в комплексі Bridge Resort Адлер
  3. Відпочинок Адлер Імеретинський бухта
  4. Готельний комплекс Bridge Resort в Адлері, опис номерів

Показати ціни

Адреса: Сочі, Адлер, вулиця Фігурне 45

4 зірковий готельний комплекс Bridge Resort розташований в Імеретинській низовині міста. Вишукане оздоблення номерів і розкішний інтер'єр готелю, власний 300 метровий пляж, сауна, басейни, цілодобова рецепція - все це створено для комфортного відпочинку гостей готелю Bridge Resort.

Основний корпус готелю представлений білосніжним лайнером, який борознить простори водної стихії, подорожуючи від континенту до континенту, від країни до країни. Міст - головний символ комплексу, що зв'язує між собою всі будівлі і дарує гостям можливість подорожувати по різних куточках планети, не покидаючи території Bridge Resort.

Готель Bridge Resort поруч з пляжем, ціни

Одинадцять країн представлені в тематичних корпусах-містах Bridge Resort - Відень, Сідней, Париж, Нью-Йорк, Стамбул, Лондон, Афіни, Рим, Пекін, Токіо, Ріо-де-Жанейро.

Власний обладнаний пляж розташовується в 150 метрах від вашого номера. На території 300-метрового пляжу є все необхідне для комфортного відпочинку: кімнати для переодягання, душові кабіни, шезлонги і парасольки, що захищають від палючого сонця.

Пляжні рушники надаються готелем. Інші приналежності для відпочинку на морі ви можете придбати на стійці рецепшн.

Інші приналежності для відпочинку на морі ви можете придбати на стійці рецепшн

Переваги відпочинку в комплексі Bridge Resort Адлер

Олімпійський парк - гордість Росії. Саме тут зібрані всі досягнення нашої країни в області інновацій, архітектури, спорту та мистецтва. Один з головних об'єктів зимових Олімпійських ігор 2014 року в Сочі, розташований на березі Чорного моря в 20 хвилинах ходьби від Bridge Resort.

На території Олімпійського парку знаходяться головні спортивні споруди, на яких проводились змагання з хокею з шайбою, ковзанярського спорту, шорт-треку, фігурного катання, керлінгу, а також церемонії відкриття і закриття XXII зимових Олімпійських ігор.

Відпочинок Адлер Імеретинський бухта

Зручне місце розташування по відношенню до всіх транспортних розв'язок міста Сочі, робить Bridge Resort привабливим для гостей з інших міст і країн. Влітку сюди приїжджають сотні гостей, наших постійних клієнтів і тих, хто вперше дізнався про доступний 4-зірковий готель в Сочі.

Відстань від вокзалу до готельного комплексу всього 12 км, а це 15 хвилин їзди на таксі, від аеропорту - 20 хвилин. Готель в Сочі розмістився біля моря в безпосередній близькості від Олімпійського парку, куди можна здійснити прогулянку або екскурсію у вільний час. Клімат тутешніх місць в своєму розпорядженні до душевного прийому гостей, розслабленому відпочинку і комфортному насолоди акваторією і природою чорноморського узбережжя, відпочинок з дітьми в Сочі.

Клімат тутешніх місць в своєму розпорядженні до душевного прийому гостей, розслабленому відпочинку і комфортному насолоди акваторією і природою чорноморського узбережжя, відпочинок з дітьми в Сочі

Готельний комплекс Bridge Resort в Адлері, опис номерів

У готельному комплексі розташовані номери Стандарт, Напівлюкс і Люкс (так само, номери Люкс і Стандарт для маломобільних груп населення).

Затишні і комфортні номери створені для повноцінного відпочинку після насиченого подіями дня. Пастельні тони інтер'єру, зручний дизайн і оригінальні світлові рішення - невід'ємна частина стилю Bridge Resort, як і неперевершений сервіс.

Пастельні тони інтер'єру, зручний дизайн і оригінальні світлові рішення - невід'ємна частина стилю Bridge Resort, як і неперевершений сервіс

  • Стандарт - затишні однокімнатні номери з балконом в типові корпуси комплексу, оформлені в англійському стилі.
  • Стандарт-комфорт - затишний однокімнатний номер підвищеної комфортності, розташований в головному корпусі готельного комплексу.
  • Напівлюкс - просторий і романтичний. Вишуканий номер, розташований в головному корпусі готельного комплексу, розділений на зони для роботи і відпочинку, з багажної кімнатою, ванною або душовою кабіною, біде, оснащений плазмовою панеллю з супутниковими каналами, WI-FI, міні-баром, телефоном, кондиціонером, дошкою для прасування і праскою , сейфом, вагами, чайником і набором для приготування чаю, косметичними засобами категорії Преміум, феном, халатом і тапочками, дзеркалом для макіяжу. Ванна кімната обладнана душовою кабіною і біде.
  • Люкс - розташовані в головному корпусі готельного комплексу двокімнатні номери зі спальнею, вітальнею і терасою. Чудовий вид з вікон, сучасний дизайн і практична функціональність інтер'єру створюють відчуття комфорту і затишку. Ванна кімната обладнана джакузі і душовою кабіною або джакузі і ванною (в номері для людей з обмеженою рухливістю - тільки душова). Для зручності гостей номер оснащений плазмовою панеллю з супутниковими каналами, WI-FI, міні-баром, телефоном, кондиціонером, дошкою для прасування і праскою, сейфом, вагами, чайником і набором для приготування чаю, косметичними засобами категорії Преміум, феном, халатом і тапочками, дзеркалом для макіяжу, диваном у вітальні кімнаті, гостьовим туалетом.

Для зручності гостей номер оснащений плазмовою панеллю з супутниковими каналами, WI-FI, міні-баром, телефоном, кондиціонером, дошкою для прасування і праскою, сейфом, вагами, чайником і набором для приготування чаю, косметичними засобами категорії Преміум, феном, халатом і тапочками, дзеркалом для макіяжу, диваном у вітальні кімнаті, гостьовим туалетом

У медичному центрі готелю Bridge Resort ми проводимо діагностику і комплексні лікувально-оздоровчі програми, і процедури, які допоможуть Вам позбутися від недуг, підвищити життєвий тонус, зняти психоемоційне напруження, провести корекцію надмірної ваги. Кожна програма формується з урахуванням індивідуальних особливостей клієнтів, їх стану здоров'я, і ​​орієнтована на макcимально-ефективне лікування і оздоровлення.

Показати ціни

Новости