Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Головна | :: бухта Инал :: найдоступніший літній відпочинок в Росії ::

Привіт і Ласкаво просимо!

Бухта Інал - екологічно чистий, мальовничий курорт в Туапсинському районі Краснодарського краю.
Просторий сонячний пляж оточений зеленню кавказьких гір.
Прозора синява теплого Чорного моря поєднується з освіжаючими бризами пом'якшуючими спеку спекотного літа. Найчистіше морське повітря насичене негативними аероіонами сприятливо впливають на шкіру і нервову систему.

Літній відпочинок в бухті Инал - це простий і недорогий відпочинок для тих, хто не хоче переплачувати. Тут за скромну плату надається можливість стикнутися з чудовою природою Кавказу і ласкавим цілющим морем. В інших джерелах дуже багато уваги приділяється цілющим властивостям блакитної глини, поклади якої доступні всім хто проживає в районі бухти Інал, але не глина є основною перевагою відпочинку в Інал.
Клімат тут самий що ні на є курортний. Наявність бухти забезпечує прогрів води до приємної температури з самого початку сезону. Промислових підприємств, портів, приватного сектору та інших «забруднювачів» (як у багатьох інших населених пунктах чорноморського узбережжя) не просто немає поблизу, а немає зовсім.
Дуже тонке питання - робота колекторної системи в курортних містах і селищах ... У бухті Инал, подібної проблеми не існує, адже останні кілька років, діє пряма заборона зобов'язує санаторії будинки відпочинку використовувати септики. Таким чином буквально всі нечистоти з'являються на території курортного містечка не потрапляють в море через «ливневку» (як це відбувається в більшості інших населених пунктів Чорноморського узбережжя), а вивозяться спеціалізованим авто-транспортом. Тому прибережну зону Чорного моря в бухті Инал впевнено можна віднести до однієї з найбільш екологічно чистих у регіоні.
Окремого опису заслуговує пляж. Унікальний, найбільший рукотворний пляж в Європі, створений за часів СРСР за рахунок коштів підприємств Краснодара. Кілька років тому було завершено будівництво красивою набережною, по якій приємно гуляти безтурботними курортними вечорами. Протяжність пляжу становить близько 5 кілометрів і навіть в розпал сезону тут можна знайти досить відокремлене місце для відпочинку в оточенні мальовничих схилів.
Пляж дрібна галька. Вода прозора. Глибина моря збільшується поступово, а дно рівне, без скельних виступів. Це дуже суттєво для сімей, відпочиваючих тут з дітьми. На пляжі є тенти від сонця, лежаки можна взяти на прокат. Пляж прибирається щодня, любителів активного відпочинку чекають? Водні атракціони. На території бухти є дискотеки, кафе.

зображення бухти Інал

зображення бухти Інал

Пляж прибирається щодня, любителів активного відпочинку чекають?

Новости