Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Doba - оренда квартир подобово в Гурзуфі без посередників - подобова оренда квартир в Гурзуфі від господарів

  1. Добова оренда квартир в Гурзуфі
  2. Де орендувати житло в Гурзуфі?
  3. пам'ятки Гурзуфа
  4. Як забронювати апартаменти в Гурзуфі?
Світлана Гурзуф. Квартира в будинку з басейном

Час поїздки до: 2013 червня

У цьому році відпочивали з чоловіком і двоюрідною сестрою в Гурзуфі. Зупинилися в цій квартирі - дуже комфортно, все в різних кімнатах. нікому не заважали)))) Все дуже сподобалося! Для зручності є все необхідне - кондиціонери в кімнатах, холодильник, телевізор, DVD, мікрохвильовка, електрочайник, плита, посудомийна і пральна машини - в загальному, заїжджай і живи :))) Дуже порадувало наявність Wi-Fi - оскільки навіть під час відпустки потрібно було працювати в Інтернеті. Сама квартира дуже затишна, оформлена зі смаком - продумано все до найменших дрібниць інтер'єру. До ГУРІВСЬКА пляжу 10 хвилин пройтися, поруч біля будинку знаходиться кілька продуктових магазинчиків. Якщо приїхали на авто - є паркінг, а так же дитячий майданчик. Дуже порадувало те, що поруч немає ніяких забігайлівок і кафе - тобто ввечері ніякого шуму, пісень і п'яних розбірок - тиша і романтика)))) Коротше, місце супер, рекомендуємо))))

Сусанна квартира студія

Час поїздки до: 2014 червня

Абсолютно все сподобалося, прекрасні умови для комфортного, затишного відпочинку. Порадувала гойдалка на балконі, де так приємно випити келишок вина, а вранці чашечку кави, дивлячись на чудові гори. Привітні і чуйні господарі, які надала нам комфортний трансфер з залізничного вокзалу. На наступний рік приїдемо обов'язково сюди ж. Рекомендую! Не пошкодуєте!

Олена квартира студія

Час поїздки до: 2014 липень

Відмінна квартира, все відповідає фотографіям. Недалеко від моря. З балкона вид на красивий пейзаж гір і моря. Особливо порадувала качель на балконі =))
PS Чудові добродушні господарі =)

Олена 2-х поверховий будинок в Гурзуфі

Час поїздки до: 2015 червня

відпочивали в червні 2015 року двома сім'ями (4 дор і 4 дитини)
Чудово розмістилися на двох поверхах., Все сподобалося, будинок зроблений "під себе"., Все продумано до дрібниць., На першому поверсі велика кімната і кухня і туалет з душем., На кухні підлога з підігрівом, що дуже актуально для маленьких дітей. , наші валялися на підлозі спокійно., в душі теж підлоги з підігрівом., варто машинка. На другому поверсі три кімнати., Дві з балконом., В кожній кімнаті кондиціонер., Ми правда не користувалися, в червні досить комфортно. Взагалі я чесно в захваті. Євген (господар) розумничка., Все дрібниці передбачені, заїжджаєш як в хороший готель. На кухні все є., В ванні так само все дрібниці передбачені (навіть праску доя волосся

Наталя квартира студія

Час поїздки до: 2014 листопада

Зупинилися в листопаді в Гурзуфі. Нас зустріла мила господиня Наталія. Швидко поселила, дозволила наше запитання зі стоянкою транспорту, розповіла де магазини, набережна, вообщем сервіс на всі 5 *))) Фотографії квартири повністю відповідають дійсності. Для двох цілком затишно, однокімнатна квартира-студіо з класною терасою. Якщо плануєте їхати в холодну пору року, краще раніше продзвонити, Наташа включить опалення, тому приємно було поселяться в прохолодний листопадовий вечір у теплу, затишну квартиру. Господині велике спасибі за привітний прийом. Обов'язково з задоволенням приїдемо в Гурзуф знову.

Петро 2-х поверховий будинок в Гурзуфі

Час поїздки до: 2014 вересня

Відпочивали сім'ями у вересні 2014 року. Відмінний будинок, з усіма зручностями. Сподобалося все, в тому числі і сам Гурзуф. Це місце, де можна добре відпочити сім'єю або одному, або парою. У будинку є повністю все необхідне і більше. Красиво і затишно. Все так, як на фото і в описі. Євген, спасибі велике за відпочинок, сподіваюся, що ще вийде приїхати =)

Добова оренда квартир в Гурзуфі


Гурзуф - це невелике селище міського типу, розташований на Південному березі Криму всього в 18 км від Ялти. За тепле ласкаве Чорне море, мальовничі скелі, покриті сосновим лісом, гори і чудовий сухий субтропічний клімат його нерідко називають «цінної перлиною ПБК».

Так як Гурзуф - це приморський курорт, найбільший інтерес для відпочиваючих він представляє в період з початку липня до початку жовтня, тобто в купальний сезон. Проте, туристів тут можна зустріти цілий рік. Одні приїжджають насолодитися мальовничими пейзажами, які заворожують в будь-який сезон, інших цікавить підкорення скель і гірських вершин, а треті і зовсім приїжджають подивитися на залишки «Генуезької фортеці», зануритися на дно гурзуфській бухти з аквалангом, відвідати музей Пушкіна в колишньому особняку Дюка Рішельє або здійснити політ на мотоплане.

Мабуть, Гурзуф - один з небагатьох курортних селищ, куди можна приїжджати в будь-який час року, і гарантовано залишитися задоволеним. З огляду на достатку природних і культурних пам'яток, його сміливо можна назвати гарєєвим курортом, до того ж по природно-кліматичних умов Гурзуф нітрохи не поступається відомому у всьому світі Лазурному березі Франції.

Де орендувати житло в Гурзуфі?


Не останню роль в якості відпочинку грає обране житло. У Гурзуфі є і санаторії, і готелі, і пансіонати, але для максимально комфортного розміщення краще вибирати приватні пропозиції житла від господарів. Безумовно, можна шукати відповідний варіант вже по приїзду на «біржі житла», що поруч з овочевим ринком біля санаторію «Гурзуфський», але доцільніше зняти квартиру подобово завчасно. До того ж, з сервісом Doba.ua ніякої складності в цьому немає. Варіантів безліч: скромні апартаменти з хорошим видом на море, житло на будь-яку кількість кімнат в багатоквартирних елітних будинках, 2-поверхові котеджі і скромніші приватні будинки в різних частинах міста і т.д.

Вартість переданого в оренду житла безпосередньо залежить від його близькості до моря. Квартири, розташовані в кількох хвилинах ходьби від пляжу, як правило, здаються за вищою ціною, ніж аналогічні по комфортабельності апартаменти в верхній частині селища. Різниця може доходити до декількох сотень гривень, при тому, що Гурзуф - невелике за площею курорт і з самої його далекою вулиці можна дійти до моря максимум за 20-30 хвилин.

У розпал курортного сезону життя і веселощі на гурзуфській набережній не вщухають ні на секунду: клуби, кафе, ресторани, дискотеки, парки атракціонів і багато іншого. Вибираючи житло в районі набережної (Нижній Гурзуф), потрібно бути готовим до цілодобового шуму. У той же час в центральній частині селища і в Верхньому Гурзуфі, де квартири подобово стоять на порядок дешевше, навіть влітку тихо і спокійно.


пам'ятки Гурзуфа

Як уже зазначалося, пам'яток в Гурзуфі дуже багато і перерахувати їх все практично неможливо. До числа найпопулярніших можна віднести:


У багатьох курортне селище асоціюється саме з табором «Артек» і Гурзуфської набережної , Які разом з мальовничими парками з цікавими фонтанами і скульптурами, що потопають в кипарисах, сміливо можна зарахувати до місцевих рукотворним пам'яткам.

Як забронювати апартаменти в Гурзуфі?


Чи плануєте відпочинок в Криму, і шукайте квартиру подобово без посередників в Гурзуфі? Doba.ua - то, що вам потрібно. Щоб забронювати апартаменти, досить вибрати потрібний вам місто, ввести критерії відбору пропозицій: ціновий діапазон, тип квартири ( однокімнатна , двокімнатна або трикімнатна ), Необхідну кількість спальних місць, період проживання, бажані зручності і правила розміщення. Пара секунд - і перед вами з'явиться список варіантів житла з фото і детальним описом відповідного всім заявленим вимогам. Справа за малим - зателефонувати з орендодавцем і обговорити всі питання, що цікавлять.

Якщо ви звикли проводити відпустку на морському узбережжі, то вам неодмінно варто відвідати Залізний порт , Кирилівку , Одесу , Бердянськ , південний і Алушту .


Де орендувати житло в Гурзуфі?
Як забронювати апартаменти в Гурзуфі?
Чи плануєте відпочинок в Криму, і шукайте квартиру подобово без посередників в Гурзуфі?

Новости