Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Для купання відкриті 11 пляжів Новосибірської області

Всього в купальний сезон 2016 роки обіцяють відкрити 25 пляжів. Фоо Аркадія Уварова

11 пляжів допущені до експлуатації на території Новосибірської області. З них 3 пляжі в Новосибірську, 4 в Бердске, 2 в Карасукська районі і по одному в Барабінсом і Ординському районах.

До відкритих тиждень тому 6 пляжів додалося ще 5. В минулий понеділок Державна інспекція по маломірних суднах МНС Росії допустила до експлуатації ще кілька популярних місць купання області.

Повний список дозволених місць купання в НСО на 21 червня:

Новосибірськ: пляж «Зірка» (Новосибірське водосховище); ПКіВ «У моря Обского» (Новосибірське водосховище); пляж «Наутілус» (район ж / м Горський, лівий берег р.Обь);

Бердськ: пляж санаторію «Соснівка» (р.Бердь), пляж «Старий Бердськ» (Новосибірське водосховище), пляж дитячого оздоровчого табору «Лазурний берег» (р. Бердь), пляж «На каменях» (Новосибірське водосховище).

Карасукська район: пляж оздоровчого табору «Лісова галявина» (с. Благодатне, озеро Криве), пляж МБУ «Управління муніципальним майном» (озеро Червоне).

Барабинськ район: пляж ТОВ «Партнер» (Бухта блакитна) (с. Квашніна, озеро Чани).

Ординський район: пляж дитячого оздоровчого табору «Ірмені» (с. Верх-Ірмені);

Нещодавно на Центральному пляжі в Академмістечку купальники поскаржилися на появу червоної висипки після перебування у воді. Аналогічні скарги надійшли після купання на деяких інших пляжах області, які не входять до списку дозволених місць для купання.

В цьому році в Новосибірській області планується відкрити ще 14 пляжів. Поки вони готуються до приймання і відкриття. Головне управління МНС Росії по Новосибірській області нагадує, що купатися можна тільки на офіційно відкритих пляжах, де чергують рятувальники. У разі необхідності вони зможуть допомогти. При купанні слід дотримуватися правил безпеки: чи не запливати за буйки, не плавати стані алкогольного сп'яніння.

Новости