Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дельфінарій в Лівадії

  1. За інформацією відвідувачів нашого сайту, на даний момент (2017 рік), дельфінарій в Лівадії не працює....

За інформацією відвідувачів нашого сайту, на даний момент (2017 рік), дельфінарій в Лівадії не працює.

Відвідали дельфінарій в Лівадії Приморського краю, який розташований в бухті Середня. Сам дельфінарій розташований на відкритому повітрі, біля берега стоять огорожі, де в морській воді плавають білухи. Ми їздили все сім'єю, нам і дитині дуже сподобалося. Хоч це не дельфінарій в прямому сенсі, а офіційна назва центр реабілітації морських ссавців, тому тут немає певної програми виступів, але все одно дуже цікаво подивитися на білух, стоячи буквально поруч. Якщо плануєте їхати, то орієнтуйтеся на час годування білух. Під час годування доглядач розповідає про них і організовує міні виступ, під час якого вони співають, стрибають і показують все що вміють. Час годування в 11 і 15 годин. Так само за додаткову плату можна сфотографуватися на пам'ять в безпосередній близькості з Білухою.

Розповім, як дістатися до дельфінарію в Лівадії - їдете до села Душкін і повертаєте за вказівником на Лівадію, докладніше де згортати можете прочитати в статті пляж Лівадії , Далі їсте по асфальтовій дорозі і приблизно через 5 км на одному з підйомів побачите покажчик «Середня 1», це і є поворот в бухту Середня. Повернувши за вказівником їдете по широкій дорозі прямо в низ до моря. Спускаючись ближче до моря з права побачите цегляна будівля з синім дахом (дивіться на фото), їсте до нього, зліва від нього розташована парковка і вхід в дельфінарій. Перейшовши за посиланням можете подивитися розташування дельфінарію .

Графік роботи дельфінарію - За інформацією відвідувачів нашого сайту, на даний момент (2017 рік), дельфінарій в Лівадії не працює. У 2016 році дельфінарій працював з середи по неділю з 11-00 до 17-00 (обід з 13-00 до 14-00), час годування в 11-00 і 15-00. Вартість квитків для дорослих 200 рублів, для дітей з 5 до 14 років 80 рублів, діти до 5 років безкоштовно.

Фото дельфінарію в Лівадії

будинок з синьою дахом поруч з дельфінарієм

будинок з синьою дахом поруч з дельфінарієм

фото парковки перед дельфінарієм

фото парковки перед дельфінарієм

графік роботи дельфінарію

Зроби світ трохи яскравіше - поділися статтею з друзями
Зроби світ трохи яскравіше - поділися статтею з друзями!

Новости