Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Чудовий Шарм-Ель-Шейх

Карта Шарм-Ель-Шейха, пам'ятки Шарм-Ель-Шейха

Мабуть, найбільш відомим курортом в Єгипті є Шарм-Ель-Шейх Мабуть, найбільш відомим курортом в Єгипті є Шарм-Ель-Шейх. Географічне його розташування досить незвично. З двох сторін він межує з національним парком Рас-Мохаммед і заповідником Набк, з північного заходу Шарм-Ель-Шейх захищає гряда Синайських гір, а з південного сходу місто омивається Червоним морем.
Як курорту Шарм-Ель-Шейх чудовий. Любителям екскурсій тут теж не буде нудно. У 80 кілометрах від міста розташована всесвітньо відома гора Мойсея . Шарм-Ель-Шейх складається з декількох районів, які зведені навколо узбережжя, поряд з основними затоками і бухтами. Варто відзначити, що в багатьох місцях узбережжя Шарм-Ель-Шейха входити в воду можна лише в спеціальному взутті, оскільки прямо біля берега починаються коралові рифи.
Підводний світ Шарм-Ель-Шейха насилу піддається опису. Чудовий, барвистий, чарівний - любителі дайвінгу з усього світу спеціально відправляються в Шарм-Ель-Шейх. Прозора, немов скло, вода, найбагатших підводний світ здивує вас різноманітністю форм і кольорів.
Дайвінг в Шарм-Ель-Шейху поставлений під контроль держави, а тому при бажанні можна навчитися плавати під водою в будь-якому готелі, турагентстві або дайвінг-клубі. Снорклинг, яхтинг в Шарм-Ель-Шейху теж набули широкого поширення. Сама природа створила максимально сприятливі умови для того, щоб люди могли насолодитися красою підводного світу Шарм-Ель-Шейха.
Для цінителів прекрасного організовуються екскурсії в парк Рас-Мохаммед , Який відомий достатком коралів самих різних форм, а також інших форм морської флори і фауни. Не можна не згадати і затонулий в 1941 році корабель з військовим вантажем на борту, екскурсії до якого здійснюються для туристів, що мають сертифікат по дайверской підготовці.
Шарм-Ель-Шейх є курортом європейського рівня. На узбережжі міста розташована велика кількість готелів, пляжів, а також різних місць для якісного відпочинку туристів з усього світу. У самому Шарм-Ель-Шейху побудовано більше 200 готелів різних цінових категорій, завдяки чому ніяких проблем з розміщенням не виникає.
Денне життя Шарм-Ель-Шейха цілком і повністю присвячена туристам. Всілякі екскурсії, морські прогулянки, елітні пляжі, численні ресторани, різноманітні розваги для дітей і дорослих, завдяки чому нудно тут просто не може бути. У Шарм-Ель-Шейху більшість жителів, які працюють в сфері туризму, добре говорять російською і англійською. Персонал готелів, магазинів, ресторанів, навіть таксисти - переважна більшість людей добре знає англійську мову.
Нічний Шарм-Ель-Шейх - це дискотеки, клуби та численні шоу-вистави. Вирушаючи в Шарм-Ель-Шейх, не відмовляйте собі в задоволенні побувати на нічних вулицях цього міста. Популярна прогулянкова вулиця Наама Бей, яку в Шарм-Ель-Шейху називають «Променадної» не дасть вам нудьгувати. Тут вас зустрінуть вуличні кафе, що пропонують чудові страви арабської, японської та європейської кухні, кальянні, в яких можна буде насолодитися вишуканим смаком справжнього арабського кальяну.
Природа Шарм-Ель-Шейха налаштовує на те, щоб розслабитися і почати отримувати задоволення від життя. Незвичайна краса дивовижних квітів, соковиті зелені галявини, розкішні крони дерев і пальм, з яких можна зірвати стиглий фінік - перед туристами виникають ландшафти дивовижної краси. Не дивно, що Шарм-Ель-Шейх так любимо в усьому світі.
Пам'ятки Шарм-Ель-Шейха >>>

Новости