Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бухта страху (2007)

  1. Фільм трилер Бухта страху - сюжет
  2. Бухта страху дивитися онлайн

Фільм трилер Бухта страху - сюжет

Головна героїня серіалу "Бухта серіалу" випущеного в 2007 році, відомий автор, друкарська в жанрі детектив - Катерина Корнєєва давно марить про відпочинок. Але, очікувала вона казковий відпочинок на блакитних берегах Італії, а замість цього, чоловік подарував їй путівку на Балтійське узбережжі, яке знаходиться в найзахіднішому місті Росії - Калінінграді.

Відправившись туди разом зі своїм чоловіком і його другом на ім'я В'ячеслав Малютін, вони прибувають в курортне селище, що знаходиться на Куршській косі, що носить назву відповідно всім курортам - Морське.

Але, відпочити у головної героїні так і не вийшло, так як вона волею випадку, а також завдяки своїй цікавості, втягується в розслідування загадкових вбивств в селищі, які відбуваються вже протягом цілого року. Чи вдасться Катерині розкрити низку вбивств і при цьому, самій не опинитися на місці жертви?

Актори фільму: Володимир Лаптєв, Олена Яковлєва, Анатолій Кот , Андрій Смоляков , Тетяна Яковенко, Олексій Шевченків, Емілія Співак , Володимир Симонов, Костянтин Котляров, Володимир Стержаков і інші актори
Режисер: Віталій Москаленко

Бухта страху дивитися онлайн

Чи вдасться Катерині розкрити низку вбивств і при цьому, самій не опинитися на місці жертви?

Новости