Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Блакитна бухта в Геленджику: відпочинок і екскурсії в Блакитній бухті

  1. Моменти, від яких захоплює подих

Блакитна бухта в Геленджику: найкраще місце для незабутнього відпустки

Люди їдуть на морське узбережжя, щоб відпочити від повсякденної втоми, насолодитися красою безкраїх морських просторів і чистотою повітря, наповнитися новими емоціями, відновити спрагу жити. Якщо ви цінуєте оптимальне поєднання по-справжньому розкішної природи, добре організованого сервісу і розумних цін на продукти і житло, ідеальним місцем для відпочинку стане саме Геленджик. Блакитна бухта, один з мікрорайонів міста, славиться комфортними умовами для життя і шикарним галькові пляжем з пологим і довгим спуском.

Найчистіша вода, розвинена інфраструктура, неповторна атмосфера затишку і дуже прийнятна вартість оренди житла - ось основні причини, завдяки яким Блакитну бухту особливо часто вибирають сім'ї з дітьми і молоді пари.

Найчистіша вода, розвинена інфраструктура, неповторна атмосфера затишку і дуже прийнятна вартість оренди житла - ось основні причини, завдяки яким Блакитну бухту особливо часто вибирають сім'ї з дітьми і молоді пари

Втім, якщо спокійний відпочинок на пляжі починає втомлювати - саме час вдатися до мандрів і пригод. Наша компанія пропонує можливість пережити нові яскраві враження, а заодно ближче познайомитися з місцевою реліктовою рослинністю, зануритися в самі глибини блакитних вод або відправитися в захоплюючу подорож по практично недосяжним гірських вершин.

Моменти, від яких захоплює подих

Ми пропонуємо відразу декілька варіантів активного (а іноді і відверто-екстремального) відпочинку:

З нами ви отримаєте оптимальне поєднання комфортного відпочинку на природі і здорової дози екстриму. Подорожувати можна разом з сім'єю або невеликий дружньою компанією: в поїздку на джип або прогулянку на яхті можна брати навіть дітей. При цьому ви будете повноцінно відпочивати: програми не передбачають виснажливих фізичних навантажень або необхідності переносити багаж, зате дозволяють побачити дійсно унікальні за красою місця.

Якщо ви приїжджаєте в Геленджик Блакитна бухта - однозначно не єдине місце, яке варто побачити. Подорож до Пшадские водоспадів, відвідування джерел, дольменів, пам'ятних знаків і оглядових майданчиків, Грозових воріт і джерел з «живою» і «мертвої» водою, екскурсія на скелю Парус - ось лише деякі з приємних розваг, які доступні нашим клієнтам.

Подорож до Пшадские водоспадів, відвідування джерел, дольменів, пам'ятних знаків і оглядових майданчиків, Грозових воріт і джерел з «живою» і «мертвої» водою, екскурсія на скелю Парус - ось лише деякі з приємних розваг, які доступні нашим клієнтам

Блакитна бухта в Геленджику фотографії:

Новости