Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

База відпочинку «Вікторія», Краснодарський край: ціни 2017, фото, відгуки

  1. Розташування бази «Вікторія», загальна інформація
  2. Послуги, розваги на території бази «Вікторія», Краснодарський край
  3. База відпочинку «Вікторія», Краснодарський край - додаткова інформація
  4. Ціни 2017, відгуки
  5. фото
  6. Гарячі тури за кордон

У Краснодарському краї існує маса прекрасних місць для відпочинку. Наприклад, в бухті Инал розташована відмінна база відпочинку - «Вікторія». Це дивовижне місце, володіє неповторним колоритом. Тут дуже красиво, затишно і комфортно, тому багато гостей цих місць зупиняються саме в «Вікторії».

Розташування бази «Вікторія», загальна інформація

База відпочинку «Вікторія» розташована в районі бухти Інал, всього в 10 хвилинах від галькового облаштованого пляжу. На ньому є кабінки для переодягання, навісами і навіть пунктом прокату різного інвентарю.

Сама база пропонує кілька варіантів розміщення. Тобто, розташуватися можна як в будиночках для 2, 3 або 4 чоловік. У будиночках є все необхідне для комфортного проживання, холодильники на 2 кімнати. Так само є душові кабіни. Стоянка для автомобілів - варіант, зручний для гостей, які прибули на базу на своєму авто. При бажанні можна зупинитися в наметі.

Послуги, розваги на території бази «Вікторія», Краснодарський край

На території бази є кафе, їдальня, де можна смачно і ситно пообідати чи повечеряти в повній мірі насолодившись усіма принадами відпочинку на Чорному морі. Якщо ж немає бажання кудись йти, непогано розважитися можна і на території бази. Наприклад, зіграти в теніс, діти можуть непогано провести час на майданчику.

А можна просто насолодитися красивим видом Великого Кавказького хребта і інальской бухтою з оглядового майданчика, розташованого на висоті 700 метрів над рівнем моря. Так само є можливість переглядати улюблені телепередачі на супутниковому ТБ. А для любителів шашлику пропонуються мангали, вугілля і шампура. До додаткових послуг бази відпочинку «Вікторія» відноситься і трансфер, його можна замовити попередньо, бронюючи будиночок або місце на автостоянці. Так само на території бази є Літній театр, дитяча кімната і навіть банкетний зал.

База відпочинку «Вікторія», Краснодарський край - додаткова інформація

На території бази можуть розташовуватися діти до 5 років безкоштовно. А якщо ви вирішили взяти на відпочинок домашнього улюбленця, то повинні знати - в «Вікторії» можуть розміщуватися тільки тварини дрібних порід. Тривалість проживання на базі не обмежена, тобто ви можете залишатися тут стільки, скільки захочете. Заїжджати на базу треба з 14.00, а з'їжджати о 12.00. При собі необхідно обов'язково мати документ, що посвідчує особу, тобто паспорт і / або свідоцтво про народження.

Ціни 2017, відгуки

Уточнити ціни 2017 року можна на сайті бази «Вікторія». Там же є можливість, і познайомитися з відгуками постояльців бази. Як правило, більшість відгуків - позитивні. А постійні клієнти навіть рекомендують це місце своїм друзям, рідним і знайомим.

фото

фото

Гарячі тури за кордон

457

Новости